15tolka15 07.11.06, 15:25 Moze ktos byl w tym hotelu i napisze pare slow.pytam z ciekawosci.bylismy obok w hotelu a laguna wydawala nam sie bardzo ekskluzywnym hotelem.jednak widze ze cenowo nie jest tak tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
15tolka15 Re: laguna vista w ssh 07.11.06, 15:31 15tolka15 napisała: > Moze ktos byl w tym hotelu i napisze pare slow.pytam z ciekawosci.bylismy > obok w hotelu a laguna wydawala nam sie bardzo ekskluzywnym hotelem.jednak > widze ze cenowo nie jest tak tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapfk Re: laguna vista w ssh 08.11.06, 11:00 Byłam spójrz na moją wypowiedż w ocenie hoteli. Jeśli masz jakieś konkretne pytania pisz na maila gazetowego (na forum nie wchodzę codzinnie ) pozdr. Z tą eklusive to nie całkiem -jedzenie raczej monotnonne, amoże po dłuugim pobycie nam się tak wydawało. Poza tym przepiękny ogród! fantastyczny :) i basenów sporo, bary ok. Kłopot tylko z leżakami wokół basenu - wymagają "rezerwacji" hihihi. Za to żadnych kłopotów żołądkowych. W kompleksie apteka, obsługa ok. p.s. łązienkę sama myłam... ale to urok Egiptu. Byliśmy ZADOWOLENI Odpowiedz Link Zgłoś
neustift Re: laguna vista w ssh 19.11.06, 14:45 witam.bylem rok temu.rewelka,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś