veronica3d 18.01.07, 13:08 witam,mieszkalam rok w hurghadzie wiec chetnie odpowiem na wszystkie pytania dot.hoteli w tej miejscowosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malmus Re: mieszkalam rok w hurghadzie 18.01.07, 18:24 witam! Jestem zainteresowana wszystkim co dotyczy Hurhady i hotelu titanic resort.Bedziemy tam spędzać wakacje w sierpniu. Zdecydowałam się na ten hotel, bo jadę z dziećmi a tam jest aqua park. Gdybym mogła się dowiedzieć czegoś bliżej o wycieczkach, na jakie warto pojechać i gdzie , jakie są ceny (albo jakie być powinny po targowaniu)w egipcie, czy zalecane są szczepienia, co powinno się zabrać ze sobą? Pozdrawiam Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: mieszkalam rok w hurghadzie 18.01.07, 18:40 witam, a ja mam pytanie czy w lutym organizowane sa loty balonem nad luksorem? z góry dzieki wielkie, pzodrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
imka.allegro Re: mieszkalam rok w hurghadzie 18.01.07, 20:22 platynka leciała w październiku, edithz7 fotografowała balony chyba też w październku, ja w styczniu - podejrzewam, że tylko z wyjątkowych okazji loty NIE sa organizowane ;) Imka Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d loty balonem 19.01.07, 11:49 loty balonem sa organizowane caly rok,chyba ze warunki pogodowe nie sprzyjaja Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d Re: mieszkalam rok w hurghadzie 19.01.07, 11:43 witam,jezeli jedziesz z dziecmi to dobrze wybralas bo park wodny w tym hotelu to dle dzieciakow raj.bedziesz miala je z glowy na caly dzien:)hotel godny polecenia ze wzgledu na atrakcje,na pokoje (hotel jest w miare nowy wiec wszystko czyste i nowe) i na jedzenie tez turysci nie nazekali.jedyny mankament to odleglosc od plazy i od centrum hurghady do ktorego bedziecie musieli dojechac busem.ale to nawet frajda, czasem z dreszczykiem emocji patrzac na to jak jezdza:)ale bez obaw,statystycznie o polowe mniej wypadkow niz u nas. jezeli juz wybierzecie sie do centrum to w sklepach warto sie targowac i to sporo!!po zakupach polecam restauracje el mina (poprosic w busie zeby was tam podwiezli).najlepsze owoce morza i ryby w calej hurghadzie!!pycha!i jedne z najtanszych!!!z wycieczek polecam kair ale na 2 dni bo jechac na 1 dzien i nie byc na bazarze el enhalili sie nie oplaca.dla mnie osobiscie bazar byl najwieksza atrakcja kairu,tam mozna poczuc prawdziwy klimat tego miasta!i ile rzeczy do kupienia!!jak ktos interesuje sie historia to luksor tez jak najbardziej godny polecenia, nie brac za dodatkowa oplata wyspy bananowej,nic tam nie ma.dla dzieciakow frajda moga byc klady a takze nurkowanie lub snoerkling(zalezy w jakim wieku).NIE POLECAM lodzi ze szklanym dnem, wycieczki n giftun, objazdowki po hurghadzie.sa to pieniadze wyrzucone w bloto.wycieczki najlepiej kupic na ulicy sa o polowe tansze,a maja identyczny program jak te z biura podrozy.na nurkownie polecam centrum nurkowe znajdujace sie przy hotelu roma w sakkali. zycze milego urlopu i sluze pomoca,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szymkieaton Re: mieszkalam rok w hurghadzie 18.01.07, 20:51 sea star beau rivage czy dobry wybór jak daleko do centrum czym się poruszać Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d Re: mieszkalam rok w hurghadzie 19.01.07, 10:57 szymkieaton napisał: > sea star beau rivage czy dobry wybór jak daleko do centrum czym się poruszać hotel b.fajny,ladne pokoje,pyszne jedzonko.ale do centrum daleko jakies 7km.aby dotrzec do centrum trzeba wsiasc w busa ktory kosztuje ok 2 funty czyli 1 zl od osoby z sea star do centrum.po za tym obok hotelu nie ma zadnych knajpek ani nic takiego.wszedzie trzeba jechac. Odpowiedz Link Zgłoś
allgau Hotel Jasmin? 22.01.07, 15:30 wybieram się tam z 7-io letnim dzieckiem, co o tym sądzisz? Jaka Twoja ocena hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
bdariusz Re: mieszkalam rok w hurghadzie 18.01.07, 22:17 Byłem w czerwcu w HG. Wybieram się tam ponownie w lipcu '07. to moje GG 6041714 może poklikamy. mam kilka pytań. amoże mogę odpowiedzieć komuś na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiureczek Re: mieszkalam rok w hurghadzie 19.01.07, 10:57 Witam! Jadę po raz 3 do Hurghady interesuje mnie twoja opinia na temat Sunrise Holidey. Jeżeli go znasz to napisz o nim jak najwięcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d sun rise holiday 19.01.07, 11:47 witam, z tego co sie orientuje to hotel ten byl jakies 2 lata temu remontowany wiec wszystko powinno byc nowe.siec hoteli sun rise jest na calym swiecie wiec maja on swoj standard ktorego sie trzymaja.hotel ma fajna plaze bo z rafa koralowa,obszerne pokoje.nie wiem nic na temat jedzenia wiec sie nie wypowiadam.hotel dobry dla mlodych ludzi bo kilkaset metrow od centrum miasta gdzie znajduja sie bary i dyskoteki. Odpowiedz Link Zgłoś
kozys2 Re: mieszkalam rok w hurghadzie 23.01.07, 16:00 Witaj Sunrise holiday ogólnie ok strasznie mały basen Odpowiedz Link Zgłoś
margopoznan Re: mieszkalam rok w hurghadzie 19.01.07, 14:18 A czy mogłabyś napisac coś o hotelu Golden 5...będę wdzięczna za każdą opinię. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d golden 5 19.01.07, 18:15 witam, hotel 5* ale dla mnie osobiscie zasluguje na 4*.ma sporo do plazy,ok 500m (kiedys jezdzila tam kolejka linowa,ale obecnie nie dziala) z budynku glownego i na pewno nie polecam go osobom ktore chca wypoczac bo tam jest chyba z 600 pokoi. fajny jest aqua park ale jak ktos nie ma all to musi placic ok25 usd za dzien. Jezeli komus nie przeszkadza tlum i lubi wielkie molochy a nie malutkie hoteliki to wakacje beda udane.Raz bylam na kolacji to maja b. dobre jedzonko,ale trzeba dlugo stac w kolejce po potrawy. Do centrum ok14km wiec trzeba jezdzic busem. Odpowiedz Link Zgłoś
jri Re: mieszkalam rok w hurghadzie 19.01.07, 18:32 Witaj! Możesz polecić jakieś "uliczne" biuro organizujące wycieczki fakultatywne? Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d wycieczki 19.01.07, 19:07 tak,polecam biuro fayed travel(nie jestem pewna dokladnej pisowni)w centrum sakkali. jak staniesz przed glownym wejsciem do hotelu sea gull to ok 100m dalej po drugiej stronie bedzie mashrabiya coffe shop tzn. knajpka a to biura znajduje sie zaraz za nia.sa szyldy.maja dobre ceny i taki sam program jak wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
anjapakla Re: mieszkalam rok w hurghadzie 19.01.07, 19:19 BEZPIECZEŃSTWO .....jak z bezpieczeństwem? Czy w centrum, oraz w mało uczęszczanych bocznych uliczkach można spodziewać się napaści, rabunków itp. ??? Jakie jest prawdopodobieństwo ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja15 Re: mieszkalam rok w hurghadzie 20.01.07, 13:46 Weroniko, gdzieś w poprzednim poście pisałaś, że nie warto jechać na Giftun.Dlaczego? Jeśli nie tam to poleć proszę jakieś inne miejsce, zeby pooglądać rafy..... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d giftun 22.01.07, 14:25 giftun to nic innego jak wielka gora kupa piachu na morzu,na ktorej nie ma centymetra cienia.jezeli chcesz poogladac piekne rafy plyn po prostu na caly dzien na nurkowanie z centum nurkowego,ale nie na wycieczka na giftun Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d bezpieczenstwo 22.01.07, 16:02 w polsce nigdy nie czulam sie tak bezpiecznie jak w hurghadzie.mieszkalismy w mieszkaniu oddalonym o jakies 500m od centrum i sama chodzilam kretymi uliczkami,miedzy domami gdzie mieszkaja arabowie nawet w nocy.nawet moj maz nie denerwowal sie jak wracalam sama od kolezanki z drugiego konca np.o 24.zreszta tam noca kwitnie zycie,na kazdej ulicy pelno ludzi.bez obaw!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anjapakla Re: bezpieczenstwo 22.01.07, 16:48 dziękuję za odpowiedż Veroniko 3D anjapakla Odpowiedz Link Zgłoś
dino73 Re: mieszkalam rok w hurghadzie 21.01.07, 16:58 Witaj, napisz proszę co sądzisz o hotelu Sea Gull? Jakie hotele możesz polecić dla rodziców z małymi dziećmi /atrakcje dla dzieci, blisko plaża, blisko centrum, dobre jedzenie i CZYSTOŚĆ/? POZDRAWIAM DINO73 Odpowiedz Link Zgłoś
iwter Re: mieszkalam rok w hurghadzie 21.01.07, 17:28 Witam!! Moje pytanie jest odnośnie wyboru hotelu.Jedziemy w sierpniu do Hurghady.Mam 2 córki 8 i 11 lat.Wybrałam hotel Coral Beach Ratana,wszyscy bardzo go chwalą ale zaczynam mieć wątpliwości czy dziewczynki nie będą się tam nudzily i czy nie lepiej byloby wybrać Titanic Aqua Park.Ten hotel z kolei odradzono nam w bp.,że niby Coral jest lepszy.Proszę o opinię.Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d sea gull 22.01.07, 16:06 polecam ten hotel ze wzgledu na bliskosc do centrum,fajne baseny i animacje.jedzenie takie sobie.z hoteli w centrum polecam hotel la pacha obok sea gulla.przy plazy,obszerne pokoje,w centrum i dobre jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
apsic Re: sea gull 23.01.07, 12:31 witam, interesuje mnie jaka jest numeracja pokoi w hotelu sea gull, w których pokojach warto być bo jest widok na baseny czy morze, a których unikać gdyż widok jest na ścianę, itp. Czy możesz mi coś doradzić?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pik-gl Re: mieszkalam rok w hurghadzie 22.01.07, 00:22 Hej! Wybieramy się do Egiptu w polowie lutego.Planujemy zatrzymać się w Hurgadzie a może raczej w okolicy gdzie bedzie można znaleźć cichą ładna plaże malownicze zakątki a jednocześnie bez problemów dostać się do centrum.Czytaliśmy już o El Gonua czy Safadze ale ciężko się zdecydować:( będziemy wdzięczni za podpowiedź. Karolina i Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkal Re: mieszkalam rok w hurghadzie 22.01.07, 12:36 Witaj veronica Lece 5 lutego do hotelu Menaville w Safaga z dziecmi w wieku 15 i 2,5 roczku troche czytałam na temat i hotelu i okolicy ale wiadomo,ze przezorny zawsze ubezpieczony! zastanawiam sie czy warto wykupic wersjie ALL czy pozostac przy HB bo jednak to spory wydatek.Słyszałam cos o pokojach SUPERIOR czy jakos tak ale nie wiem czy pokoje takie są za dodatkową opłatą czy warto je brac? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinach2 Re: mieszkalam rok w hurghadzie 22.01.07, 22:59 Witam mam pytanko co myslisz o Egipcjaninach?? w listopadzie poznałam tam faceta do dzis dzwoni co dzien, pisze sms-y ciagle, warto im ufac,wierzyc?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: mieszkalam rok w hurghadzie 23.01.07, 10:00 paulinach2 napisała: > Witam mam pytanko co myslisz o Egipcjaninach?? w listopadzie poznałam tam > faceta do dzis dzwoni co dzien, pisze sms-y ciagle, warto im ufac,wierzyc?? > Pozdrawiam Dziewczyno-nigdy w życiu.W 99,99% chodzi im wyłącznie o kasę i sex.Znam ich bardzo dobrze,zbyt dobrze pod tym względem.Bądz tylko ostrożna.Odwiedz go czasem bez zapowiedzi-sama zobaczysz jak to jest.Pozdrawiam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
liseks Re: mieszkalam rok w hurghadzie 23.01.07, 08:29 witaj, mam pytanie o fotografowanie ( jestem dość zaawansowanym fotoamatorem ). Co warto upamiętnić w Hughadzie? Nie chodzi mi o "widoczki" ale pokazanie tego miejsca z ludźmi, ich dniem codziennym. Tematy uliczne, targowe, portrety - to mnie interesuje najbardziej. Jak to wygląda w Egipcie/Hurghadzie? Czy jest w miarę bezpieczne? Można zapuścić się samemu na taki wypad? Jak się zachować? Płacić za pozowanie ( tak robiłem w innych miejscach na naszym globie ) jeśli tak to ile? Jest coś ciekawego w "centrum" Hurghady? Targowisko? Jakaś część miasta "rodzima" - bez hotelowego blichtru i sztucznych widoczków? Będę mieszkał w Ali Babie, do centrum chyba muszę dojechać busem. Każda wskazówka jakiej udzielisz się przyda. Zbieram informacje na ten temat gdzie tylko możliwe. Z góry dziękuję Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
iholek Re: mieszkalam rok w hurghadzie 23.01.07, 13:17 Jesli chodzi o fotografowanie to raczej nalezy pytac tubylcow.W Hurghadzie taka starsza,jesli mozna tak powiedziec,bo miasteczko jest dosc mlode,czescia jest Dahar.Z Hotelu Ali Baba jest daleko,bo na drugim koncu miasta.Koszt przejazdu busem to jakies 4-5LE za osobe(z Ali Baby do Dahar).W tej starszej czesci miasta znajdziesz meczety,jeden jest bardzo okazaly,jest tez kosciol koptyjski,no i oczywiscie w waskich uliczkach sklepikiza przyprawami,pamiatkami,zlotem.Ale najciekawsza czescia jest suk,czyli bazar.Jadac od centrum Hurghady do Dahar nalezy wysiasc prawie na koncu trasy,przed rondem i przejsc na lewa strone ulicy.Pytajac tubylcow o Suk,beda wskazywac Ci sklepiki o ktorych pisalam po prawej stronie.Ty natomiast musisz isc na lewa strone,mozesz zapytac o Suk z miesem,warzywami,rybami.Tam wlasnie poczujesz klimat arabski.Na tym bazarze zaopatruja sie w zywnosc tubylcy,czasem obcokrajowcy mieszkajacy na stale i pracujacy w Hurghadzie.Wszyskie ceny na produktach napisane sa w j.arabskim.Jesli wczesniej sprawdzisz co oznacza jaka cyferka,to bedziesz mogl odczytac cene.Nie bedziesz musial sie targowac,bo to sa ustalone ceny.A kupisz tam wszysko do jedzenia-mieso,ryby,jajka,zywe kury,owoce,warzywa,swiezy chleb prosto z pieca-polecam,pyszny!Oczywiscie halas przekrzykujacych sie sprzedawcow jest niesamowity,latajace muchy nad jedzeniem i smierdzace zgnile resztki na ziemi.Bazarek jest niesamowity!Warto go zobaczyc i zrobic fotki. Udanego fotografowania Odpowiedz Link Zgłoś
liseks Re: mieszkalam rok w hurghadzie 24.01.07, 20:18 dzięki wielkie za wskazówki.... Odpowiedz Link Zgłoś
roxi32 Re: mieszkalam rok w hurghadzie...i prosze 25.01.07, 11:25 jak ludzie udezyli na to forum.A coz takiego dziewuszka moze wiedziec bedac rok w hurghadzie.Te pytania raczej powinno sie skladac do janusza.Oj ludzie.Veronica to zaden autorytet.Bez obrazy,oni pisza a ty niewiesz co im odpisac. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: mieszkalam rok w hurghadzie...i prosze 25.01.07, 11:52 roxi32 czemu tak ostro?? dziewczyna ma swoje doświadczenia i chce się nimi podzielić z innymi. Czy to coś złego? Nawet jeżeli coś napisze nie tak, to chyba nie celewo A dla wielu ludzi, szczególnie wyjeżdżających pierwszy raz, takie informacje są bardzo cenne i wiarygodne. Nie psujmy im radości ze zbierania dobrych informacji, a jak jest na prawdę zobaczą na miejscu. W 99% jest OK albo supeeeer (zależy od wymagań i oczekiwań wyjeżdżającego) Z pewnością jausz jest autorytetem niekwestionowanym na tym forum, ale trudno żeby odpowiadał każdemu i o każdym hotelu, miejscu, wycieczce, itp Dajmy szansę innym, aby tylko nie prowadzili agitacji i nie mijali się z prawdą Obserwuję to forum od niedawna i czasami trudno mi się od niego oderwać Pozdrawiam Darek Odpowiedz Link Zgłoś
iholek Re: mieszkalam rok w hurghadzie...i prosze 25.01.07, 14:58 A ja po czesci zgodze sie z Roxi32.Dziewczyna moze udzielic roznych informacji zwiazanych z miejscem,restauracjami,fajnymi knajpkami,sklepami.Moze doradzic jesli chodzi o wycieczki-jesli byla gdziekolwiek poza Hurghada.Wie zapewne jak to jest z biurami ulicznymi.Ma pojecie ile za co zaplacic na miescie,by zbytnio nie przeplacic,itp.Ale rozbrajaja mnie pytania na temat hoteli!Czy Wy myslicie ze ona mieszkala w kazdym z hurghardzkich hoteli!?Pytacie o jedzenie,obsluge,standart w pokojach...A skad ona ma to wiedziec?Tylko z opowiadan turystow.Wiec jesli chodzi o ten temat,to zapewne nie jest trafiony.Wykorzystujcie dziewczyne pytajac o praktyczne rzeczy:ile za busa,taxi,gdzie isc dobrze zjesc czy napic sie tanio piwka,gdzie kupic i za ile zloto czy karkade. Dodam iz sama mieszkalam ponad dwa lata w Hurghadzie i napewno nie potrafilabym odpowiedziec na wiele pytan. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aziza_kama Re: mieszkalam rok w hurghadzie...i prosze 25.01.07, 16:58 iholek napisała: (...) rozbrajaja mnie pytania na temat hoteli!Czy Wy myslicie > ze ona mieszkala w kazdym z hurghardzkich hoteli!?Pytacie o > jedzenie,obsluge,standart w pokojach...A skad ona ma to wiedziec? To zależy, co autorka postu robiła w Hurghadzie. Bo jeśli była np. rezydentem jednego z większych biur - to przynajmniej TEORETYCZNIE powinna posiadać pdstawowe wiadomości na temat hoteli, w których mieszkali "jej" turyści. Jeśli pracowała w innym charakterze lub tylko mieszkała - faktycznie, może udzielać porad jedynie w zakresie o jakim pisze iholek. Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: mieszkalam rok w hurghadzie 25.01.07, 16:20 Witaj. Czytałam już trochę o tym hotelu ale może znasz adres ich prywatnej strony? Jasmin Vilage - możesz mi cos ewentualnie o nim napisać? Jakie mogą być tam pokoje duże małe? Hotel czysty czy nie bardzo? Czy robią jakieś animacje dla dzieci? I co tam ewentualnie wiesz? Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: mieszkalam rok w hurghadzie 25.01.07, 16:24 O przepraszam nie przeczytałam powyższego postu. Czy jednak mogłabyś mi pomóc z odnalezieniem strony tego hotelu? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: mieszkalam rok w hurghadzie 26.01.07, 08:43 co prawda nie do mnie pytanie ale podaję kilka linków (wystarczy wrzucić w wyszukiwarkę) www.jasminevillage.com/index.htm tommy-friedl.de/eng/webcam_e.php www.forum.hurghada.pl/ www.wikimapia.org/#y=27228379&x=33823986&z=13&l=28&m=h Jest to kompleks 3 hoteli wybieramy się tam w lutym więc zebrałem trochę informacji Wszyscy określają jako godne polecenia 4* All Generalnie wydaje mi sie, że 4* i wyżej (w kilku takich byłem) jest OK Jak na miejscu masz uwagi co do pokoju przeważnie można go zmienić Jeśli maszpytania pisz dariusznow@o2.pl no i szukaj na forum to skarbnica wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: mieszkalam rok w hurghadzie 26.01.07, 14:32 Wiem że wystarczy ale czasem albo zapomni się na to wpaść :D albo wyszukiwarka szwankuje. Bardzo dzięki - szczególnie podoba mi się mapka, tylko mam problem z odnalezieniem na niej hotelu. Jak wrócisz podziel się wrażeniami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: mieszkalam rok w hurghadzie 26.01.07, 14:42 jest znalazłam ten hotel. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
agula19812 Re: mieszkalam rok w hurghadzie 26.01.07, 13:02 Weroniko mam pytanie o hotelu EMPIRE BEACH, musze podkreslic ze nie mamy duzych wymagań jedziemy po raz pierwszy do Egiptu najpierw tydzien rejs po nilu drugi tydzien w tym hotelu (all inclusiv)na statku nie ma all.Prosze napisz mi cos o tym hotelu gdzie od niego jest w miare blisko jakies fajne knajpki dyskoteki?? Jeszcze jedno pytanie chcemy wziac kolo 700& chcemy za to jeszcze zwiedzic Abu simbel i moze ze dwie tansze wycieczki fakultatywne typu szklane dno i quady wiem ze nie starczy kasy zeby szalec ale czy bedzie biednie?? Odpowiedz Link Zgłoś
karolczi Pytanie o prace 26.01.07, 14:52 Mam pytanie o pracę w Egipcie,konkretnie na jakich warunkach ijak można zdobyc praca..? Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Pytanie o prace 26.01.07, 15:53 karolczi napisała: > Mam pytanie o pracę w Egipcie,konkretnie na jakich warunkach ijak można zdobyc > praca..? Hejka.Mam do Ciebie propozycję,napisz nowy post "Pytanie o pracę",niech bedzie widoczny.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aggi20 Re: mieszkalam rok w hurghadzie 28.01.07, 17:15 Gdzie w Hurghardzie można zjeść w miarę dobrze i tanio? Mam opcję śniadania+obiadokolacje, więc będziemy pewno gdzieś chodzić na obiad. Jakie dania lokalne są dobre? (oprócz owoców morza za którymi nie przepadam...) Odpowiedz Link Zgłoś
bodziorys Re: mieszkalam rok w hurghadzie 30.01.07, 03:37 Witaj.Interesuje mnie hotel Sindbad Aquapark.W internecie są bardzo przychylne wypowiedzi,ale może znasz ten hotel,jego położenie i walory turystyczne.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carbahan Do Veronici 31.01.07, 16:47 Jade w marcu do Reemyvera Hotel,jak mam sie dostac do miasta?Zlapac taxi/bus?Mam sie czuc bezpiecznie?Ile kosztuje przejazd w 1 strone?Czy jezdza tylko po glownej ulicy czy jak w normalnej taksowce podaje sie adres?Prosze o odp.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś