krzysztof467 15.02.07, 22:25 jest możliwy czy tylko na lądzie można załatwiać te wszystkie przyjemnosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
layout2 Re: Dostęp do netu na statku podczas rejsu..,... 16.02.07, 08:05 Na statku nie wiem,ale mam informację ze jest juz stałe łącze wewnątrz piramid i rafa jest także juz podłączona do netu.. Mozesz smiało nurkować z laptopem... Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: Dostęp do netu na statku podczas rejsu..,... 18.02.07, 15:30 A po cholerę Ci net na statku. Jak jesteś pracoholikiem i bez tego nie możesz żyć to nie leć do Egiptu. Odpoczynek na rejsie polega na totalnym wyluzowaniu się a nie na korzystaniu z wątpliwych dobrodziejstw XXI wieku. Tam się chłonie starożytność a nie siedzi przy drinku z laptopem w ręku. Jak tego nie rozumiesz to mogę Ci tylko współczuć. Pozdrawiam. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Dostęp do netu na statku podczas rejsu..,... 18.02.07, 15:44 JANUSZ!!! normalnie koleś weź na wstrzymanie !! ja bym chciała z Tobą na dyskotece poszaleć - taki masz temperament !!! bez obrazy kochany ale internet w chwili obecnej jest narzędziem powiedzmy jasno - bardziej potrzebnym niz bielizna!! kurde wielu z nas musi zabierać ze sobą komputer na urlop ! baardzo wielu i nie ma lewara żeby z 2 razy w tyg sie nie log on chłonąc starożytność - zgadza sie ale na pierwszym rejsie po Nilu starożytność się - LIŻE - wiecie o czym mówię - a on dopiero sie przekona. hmmm siedzieć przy drinku ......... hmmmmmmmm jeszcze 79 dni i tez to będe robiła :) a właściwie będę siedziała nad klifem wgapiała sie w zachodek słoneczka przy dzwiękach Club Tropicana a u mego boku będzie Natuś i reszta ekipy !!! PLATYNA w końcu razem odpoczniemy ibędę torobić zaraz po wyjściu z wody pełna wrażeń bo właśnie przepłynął koło mnie Napoleon i stado jakichś rybek, a moje ciałko będzie sie lepić od soli morskiej która znakomicie speelinguje moje ciałko już obrośnięte kurzem z Polski Efka marchefka :P PS jak sie obrazisz tonie moja wina :p Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re:cameltravel 18.02.07, 16:53 Ja sie tak łatwo Kochanie nie obrażam. Co do dyskoteki to pójdę z Tobą z przyjemnością. Może do Sindbada Beach Resort? Zresztą to obojętne. Sama coś zaproponuj? Co do kompa to zdania nie zmienię. To tylko przeszkadza w życiu. Napoleon to ładna rybka tylko trochę duuuuuża a Twoje speelingowane i opalone ciało z przyjemnością będę podziwiał sącząc drinka w promieniach zachodzącego słońca na piaszczystej plaży z widokiem na góry Morza Czerwonego. Do zobaczenia w Egipcie. Pozdrawiam. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re:cameltravel 18.02.07, 17:02 Ok proponuje bus stop bede miedzy 8 a 15 maja :) Odpowiedz Link Zgłoś
clest Re: Dostęp do netu na statku podczas rejsu..,... 18.02.07, 12:40 Witam,jest możliwość korzystania z internetu na lepszych statkach,nie jest to tanie,poza tym internet jest bardzo wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkaa5 Re: Dostęp do netu na statku podczas rejsu..,... 18.02.07, 21:24 Rzeczywiście baaardzo wolny.A ceny w hotelach nie-pływających zwalają z nóg.Za pół godziny w Makadi Bay 5* zapłaciłam 25 funtów. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof467 I wreszcie mam odpowiedź a nie filozofie.... 18.02.07, 22:19 na temat tego czy dobrze jest mieć neta na urlopie czy nie...Po co te filozofie w ogóle ktoś pisze...czytać lepiej wątek...rozumieć temat i odpisywać jeżeli się coś wie na temat...a nie moralizować po co komu net na statku....Jeden wypoczywa tak a drugi inaczej....i co komu do tego...a ktoś kto uważa,że to zło XX/XXI wieku to jego prywatna sprawa....na forum Egipt niekonicznie te teorie musi szerzyć... Niemniej jednak pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś