krzysztofm30 04.03.07, 17:54 Jakie sa wasze wrazenia jezeli chodzi o te wycieczke fakultatywna, czy warto, z jakim biurem, jakie koszty, jaka organizacja. Czy z Sharm jest wycieczka 2- diowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate310 Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 04.03.07, 21:21 Byłam na 1-dniowej wycieczce z Sharmu w listopadzie zeszłego roku. Wykupiliśmy wycieczkę z miejscowego biura podróży AbaSharm i mimo wielu krytycznych opini na tym forum uważam że jest to pożądne biuro. Wycieczka do Jerozlimy jest tylko 1-dniowa ale naprawdę warto, w programie jest fantastyczna kąpiel w Morzu Martwym, choćby było chłodno warto zakosztować tego niesamowitego uczucia unoszenia się na wodzie w całkowitym bezruchu. W Jerozolimie w szybkim tempie można zobaczyć najważniejsze punkty. Nam akurat trafiła sie wyjątkowo paskudna pogoda i dzięki temu na Drodze Krzyżowej była kompletna pustka. Ale generalnie wrażenia są niesamowite :) polecam! Jeśli chodzi o koszt to płaciliśmy 90$ a w Triadzie oferowali nam za 180$. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 14.03.07, 09:00 kate310 napisała: > Byłam na 1-dniowej wycieczce z Sharmu w listopadzie zeszłego roku. Wykupiliśmy > wycieczkę z miejscowego biura podróży AbaSharm i mimo wielu krytycznych opini > na tym forum uważam że jest to pożądne biuro. Wycieczka do Jerozlimy jest tylko > > 1-dniowa ale naprawdę warto, w programie jest fantastyczna kąpiel w Morzu > Martwym, choćby było chłodno warto zakosztować tego niesamowitego uczucia > unoszenia się na wodzie w całkowitym bezruchu. W Jerozolimie w szybkim tempie > można zobaczyć najważniejsze punkty. Nam akurat trafiła sie wyjątkowo paskudna > pogoda i dzięki temu na Drodze Krzyżowej była kompletna pustka. Ale generalnie > wrażenia są niesamowite :) polecam! Jeśli chodzi o koszt to płaciliśmy 90$ a w > Triadzie oferowali nam za 180$. Właśnie wczoraj wróciłem z Sharem i tez byłem z AABA-SHAREM w Jerozolimie polecam je wszystko było ok. z naszego hotelu jechało 11 osob.podaje ich stronkę (www.taniewycieczkisharem.com ) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofm30 Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 04.03.07, 21:52 dzieki,moze ktos jeszcze cos wie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 04.03.07, 22:36 Podstawowe wrażenie- za krótko :))) ALe nawet na parę godzin warto, bo to wspaniałe miasto. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=47682215&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
wiki110 Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 05.03.07, 09:23 Z Sharm nie ma 2- dniowej wycieczki. My byliśmy z Selectoursem: koszt to 115 $/os. Byliśmy bardzo zadowoleni. Nie chcieliśmy ryzykować z AAba Sharm, a dodatkowym atutem wycieczki z Selectoursem było to, że chyba jako jedyni oferowali (w ramach Jerozolimy) wizytę w Betlejem. Wycieczka super- Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
andi_04 Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 09.03.07, 21:39 W marcu byłem tez w Jerozolimie i w Betlejem z Eximem za kwote 126 USA . Warto było namiar tel. moge podac do kogo sie zgłosic odbiorą i przywioza do hetelu jak inni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ggbaran Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 11.03.07, 16:26 Witam. Czy wycieczkę z Selectours wykupiłeś na miejscu czy w Polsce .Jeżeli na miejscu to gdzie maja biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
medzaj Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 06.03.07, 10:01 Fantastyczna wycieczka.Byłem na niej w sierpniu 2006 i z chęcią jeszcze raz pojadę ,tym razem z Taby i na dwa dni .Polecam wycieczkę z jakimś Polskim przewodnikiem od którego można dowiedzieć się wiele ciekawych rzeczy ,my mieliśmy żydka Włodzia ,którego serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzurga Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 08.03.07, 20:00 Byłam w styczniu z Alfa Starem. W programie tej wycieczki tez jest Betlejem. Poczatkowo chcieli 110$ ale jak uslyszeli, ze mamy oferte z innego biura za 90$ to nam obnizyli do 80$ zebysmy tylko z nimi pojechali (byla nas grupa kilkudziesiesiu osob). Naprawde warto jechac na ta wycieczke, wrazenia sa niezapomniane. Nam sie co prawda trafila fatalna pogoda - deszcz i lodowaty wiatr ale i tak bylo super. Odpowiedz Link Zgłoś
ggbaran Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 11.03.07, 16:28 Witam. Czy Alfa Star ma soje przedstwicielstwo na mijscu czy było to od rezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
dzurga Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 16.03.07, 21:45 My kupowalismy u rezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocycu Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 13.03.07, 12:18 Czy ktos ma namiar na biuro w Tabie z polskim przewodnikem?? Odpowiedz Link Zgłoś
natder Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 13.03.07, 18:23 O właśnie! Też będziemy jechać do Jerozolimy z Taby więc ja również poproszę takie namiary ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofm30 Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 17.03.07, 20:37 ja tez byc moze pojade z Taby, prosze o namiary na jakies biuro z polskim przewodnikiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iw42 Re: Jerozolima z Sharm el Sheikh 18.03.07, 15:04 Byłam w marcu na wycieczce fakultatywnej do Jerozolimy z Betlejem z Eximu. Naprawde polecam. Bardzo dobra organizacja.115USD . Naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś