sjacek12 20.03.07, 20:08 Czy ktoś leciał tymi liniami ? Szukam informacji o ich flocie ale w sieci cisza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba78 Re: Air Cairo 20.03.07, 20:22 No hello - ja leciałam z nimi z Katowic w zeszłym roku we wrześniu do Sharm. Z BP Kopernik, stewardessy arabki i piloci również, jakieś tam jedzonko (typowo samolotowe) i mieliśmy dziwną niespodziankę , mieliśmy międzylondowanie w Poznani, a w drodze powrotnej w Gdańsku - Było to bardzo dziwne i przedłużyło podróż z 4 do 6 godzin. Pytaj jak chcesz konkretnie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Re: Air Cairo 21.03.07, 00:51 Cos kiepsko szukales bo informacje latwo znalezc. Air Cairo ma obecnie 4 samoloty, z ktorych najstarszym jest 15-letni airbus A320. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Air Cairo 21.03.07, 17:56 ja lecialam na trasie:KTW-POZ-SSH-POZ, maszyna A320,obsluga bardzo mila, posilek w trakcie lotu+napoje w cenie wyjazdu, mozliwosc zakupow duty free. Odpowiedz Link Zgłoś
sjacek12 Re: Air Cairo 21.03.07, 18:36 Dziekuje bardzo za udzielone informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olpp Re: Air Cairo 29.03.07, 22:40 Leciałem 27.03.2007 SSH - WAW. Wszystko bez zarzutu. Punktualnie, solidnie, miło. Samolot AB320 185 miejsc w stanie jak z fabryki. Załoga arabska - fachowa. Toaleta pod koniec lotu czyściutka. Ciepły obiad nie najgorszy: wołowina duszona z ryżem warzywa, sałatka, ciastko, bułka, serek topiony, masło, kawa, herbata, różne napoje bezalkoholowe. Duty free według katalogu za USD. Odpowiedz Link Zgłoś