Dodaj do ulubionych

remont w coral beach

21.03.07, 08:53
witam , wlasnie wyczytalam na stronie sun club , iz w coral od marca do
pazdziernika bedzie trwal remont , moze ktos orientuje sie jak duze beda
prace remontowe , moze ktos mieszkal juz w hotelu w ktorym przeprowadzany byl
remont , czy to bardzo uciazliwe jest dla wypoczywajacych , scan niestety nie
uprzedzil nas o takiej mozliwosci
Obserwuj wątek
    • brehia Re: remont w coral beach 21.03.07, 17:20
      Jadę tam we wrześniu! Pierwsze słyszę o remoncie. Też czekam na info.
      • b-b1 Re: remont w coral beach 21.03.07, 18:09
        Podczas rezerwacji dowiedziałam się, że częśc bungalowów jest(będzie)
        remontowana, dlatego ilosc zakupionych miejsc była dośc ograniczona. BP nie
        zdecydowało się na wykup miejsc w bungalowach, które teoretycznie na późniejsze
        terminy miały byc już odnowione, bojąc się, ze firma remontowa nie zdąży, a
        klienci będą składali reklamacje..
        Reasumując-słyszałam o remoncie-jednak wydaje mi się, ze teren jest dośc
        rozległy i samo odnawianie bungalowów nie powinno utrudniac spokojnego wypoczynku..
        • missundaztood Re: remont w coral beach 22.03.07, 11:36
          Byłam w Egipcie od 10 do 17 marca i była ze mną w hotelu para, którą Alfa
          przeniosła z Coral Beach, więc to pewnie był powód...
          • iwter Re: remont w coral beach 22.03.07, 13:28
            Czy ktoś wie coś więcej o tym remoncie,?Ukochane wakacje z ekipą remontową za
            grubą kasę to chyba przegięcie.Scan nawet nie pisnął że będzie tam remont!!!A
            migracja z tego do innego hotelu jest niemozliwa,gdyż przepadlaby mi zaliczka
            3tyś.Pozdrawiam
            • b-b1 Re: remont w coral beach 22.03.07, 14:17
              U mnie w BP migracja jest mozliwa, mimo wpłacenia zaliczki-trzeba wpłacić 100 od
              osoby-problem w tym, że ja nie po to szukałam tyle czasu wolnego odpowiadającego
              mi terminu w tym hotelu, aby teraz się przenosić do innego. Spróbuję się czegoś
              więcej dowiedziec-ja nie lecę ze Scanu.
            • kruszynka301 Re: remont w coral beach 22.03.07, 15:18
              Jeśli już, to remont może dotyczyć najstarszych domków.
              Budowa restauracji zakończyła się w zeszłym roku, recepcja też wygląda nieźle,
              więc zostają domki w starej części, w których kwaterowano Rosjan (są to domki
              bardzo oddalone od basenu i najlepszych bungalowów).
              • iwter Re: remont w coral beach 22.03.07, 15:26
                To mnie pocieszyłas.Swoją drogą wracając do Scana ,to uważam że na TAKIE
                biura,przegieli w tym roku.Promocyjne ceny dla dzieci skończyly się zanim
                ukazal się nowy katalog na lato czyli przed 5 stycznia.Pozdrawiam i czekam na
                nowe wici.
                • b-b1 Re: remont w coral beach 22.03.07, 15:39
                  Wysłałam maila, bo telefon ciągle zajęty-czekam na odpowiedź.
                  Iwter-powiem szczerze-cena, jaka płacisz za wypoczynek w tym hotelu, jest
                  naprawę dośc wysoka..,że nie powiem-za bardzo..Fakt-termin sezonowy. Pytałam w
                  scanie-cena za pobyt w czerwcu(bo ja musze lecieć w tym miesiącu)-9800zł,2+2, a
                  z Kopernika lece za 8020 2+2 w tym samym terminie.. Sa zniżki dla dzieci , jedno
                  płaci za przelot-drugie trochę więcej..
                  • iwter Re: remont w coral beach 22.03.07, 16:32
                    Jestem na siebie bardzo zła ,że wybralam w tym roku Scan bo ceny mają
                    kosmiczne.za 2 tyg w sierpniu<bo tylko w tym m-cu mogę jechać>zaplaciląm
                    11500zł.Ale nie wiedzialam że Kopernik też ma ten hotel.No cóż "głupota
                    kosztuje"Dodam ,że też jedziemy 2+2 a wczasy wykupilam 8 stycznia.Pozdrawiam
                    • kruszynka301 Re: remont w coral beach 22.03.07, 16:40
                      no to faktycznie się podnieśli - ja w zeszłym roku ze Scana płaciłam 6,5 tys (w czerwcu), za 2+2, rezerwowałam na początku stycznia - z tego co się orientowałam, Scan miał wtedy najtaniej (tylko wtedy jeszcze nie było w Coralu All, ale za wszystkie napoje, drinki, dodatkowe obiady, zapłaciliśmy jakieś 1,5 tys.).
                      • kiwigirl Re: remont w coral beach 03.04.07, 10:15
                        hmmmmmmm jeśli mowa o Coral Beach Montazah to ma go tez Exim i nie jest jakiś
                        specjalnie drogi... 1800pln od osoby tydzień 2400 za 2tyg.. kurcze, własnie go
                        zarezerwowałam... :(

mam nadzieje ze trafimy do nowej części, nowych bungalowów (ponoć oddzielone od
                        starej części jakąś uliczką, co zreszta na mapie widać, pod którą przechodzi
                        tunel. jak w drugiej części bedzie jakiś remont to chyba specjalnie nie bedzie
                        nam przeszkadzać ... ?
                        • b-b1 Re: remont w coral beach 03.04.07, 14:13
                          Chodzi o Coral Beach Resort-w Hurgadzie, a nie w Sharmie :-))))
                          • kiwigirl Re: remont w coral beach 04.04.07, 11:30
                            O ! B_B1 "you made my day" :D

fakt faktem że w Egipcie to kurcze nie dość ze się hotele często nazywają bardzo
                            podobnie (różni się tylko jakiś człon któryśtam nazwy) albo zmieniają nazwy albo
                            używają innych... można się pogubić.

nie wyczytałam nigdzie ze mowa o tym w hurgadzie.

• b-e Re: remont w coral beach 22.03.07, 16:51
      Dzwoniłam przed chwilą do ścana i twierdzą,że nic nie wiedzą o remoncie oraz o
      zmianie terminu wylotów.
      • iwter Re: remont w coral beach 22.03.07, 17:26
        W ubiegłym roku byłam ze Scanem w Turcji w cudownym hotelu.Byly to nasze
        jalepsze wakacje.Zaplaciląm za ten hotel 8 tyś a w tym roku zaśpiewali
        14.Doslownie szczęka mi opadlą.Początkowo chcialam wypoczwać w Titanic aqua
        park i tu Scan+tui byli na rynku najtańsi,ostatecznie pani w bp mi tem hotel
        odradzila ,polecając Coral beach.poza tym Alfa star taż było droższe od Scana
        i nie mieli w ofercie pokoju rodzinnego,tylko 2 jedynki.Nie mam pojęcia
        dlaczego Scan tak zwariowal z cenami.
        • iwter do Kruszynki 301 22.03.07, 18:11
          Mam pytanie do Ciebie.Jak wyglądają domki blisko basenu,w jakim są stanie i czy
          to dobry pomysł o poproszenie o zakwaterowanie wlaśnie blisko basenu?Moje
          corki uwielbiają plywać.Czy może lepiej by bylo blisko morza a moze basen jest
          blisko morza?Pozdrawiam.
          • kruszynka301 Re: do Kruszynki 301 23.03.07, 09:20
            W zeszłym roku na 3 różne turnusy ze Scanu pojechaliśmy my, rodzice oraz moja
            siostra - WSZYSCY dostaliśmy mniej więcej te same domki, czyli dosyć blisko
            dużego basenu, i restauracji - pokoje mieliśmy już wcześniej przygotowane,
            więc nawet nie było mowy o zmianie, zresztą, byliśmy bardzo zadowoleni z
            lokalizacji.

W Coralu są 2 baseny: duży (więcej turystów, głośna muzyka), oraz mniejszy,
            usytuawany pomiędzy dużym basenem a morzem (prawie nie ma ludzi, cicho,
            mieliśmy go praktycznie dla siebie, i tam moje dziewczynki spędzały cały dzień -
            wolały być na basenie niż przy morzu).

Nad morze chodziliśmy popływać na rafie - ja 2 razy dziennie po przeszło
            godzinie, dziewczynki z mężem raz dziennie - wyprawa nad morze (a ściślej do
            pomostu dla nurków, bo z niego jest najwygodniej schodzić do morza) to miły
            spacer brzegiem morza połączony ze zbieraniem muszelek, my nie odczuwaliśmy
            odległości, która, w wypadku tego hotelu, jest spora (około 700 m pomiędzy
            małym basenem a platformą).
        • brehia Re: remont w coral beach 22.03.07, 19:23
          Ja mam wrażenie, że Scan - odsądzany tu od czci i wiary ;)- jest bardzo tani - w
          każdym razie jeśli chodzi o pobyt w Coralu. Oferta z jakiej skorzystałam to
          6.200 zł/ 2 osoby. Np. Alfa - 3750 zł od głowy. Fakt, że Kopernik jest znacznie
          tańszy, ale opinie jakie znalazłam w necie (np.
          www.tur-info.pl/p/fo_id,1229,,biuro_podrozy_kopernik,opinia,opinie,,,,kopernik_i_tak_jest_skonczony.html)
          lekko mnie zaniepokoiły. Scan to przynajmniej solidna firma...
          • kingas1974 Re: remont w coral beach 22.03.07, 19:26
            witam , tez wydaje mi sie ze w tym przypadku scan ma corala w dobrej cenie , ja
            za 2 osoby dorosle plus 4 latek i 9 latek place 7800 na 2 tyg , alfa miala
            sporo drozej
          • b-b1 Re: remont w coral beach 24.03.07, 11:22
            brehia napisała:

> Ja mam wrażenie, że Scan - odsądzany tu od czci i wiary ;)- jest bardzo tani -
            > w
            > każdym razie jeśli chodzi o pobyt w Coralu. Oferta z jakiej skorzystałam to
            > 6.200 zł/ 2 osoby. Np. Alfa - 3750 zł od głowy. Fakt, że Kopernik jest znacznie
            > tańszy, ale opinie jakie znalazłam w necie (np.
            > <a
            href="www.tur-info.pl/p/fo_id,1229,,biuro_podrozy_kopernik,opinia,opinie,,,,kopernik_i_tak_jest_skonczony.html)"
            target="_blank">www.tur-info.pl/p/fo_id,1229,,biuro_podrozy_kopernik,opinia,opinie,,,,kopernik_i_tak_jest_skonczony.html)</a>
            > lekko mnie zaniepokoiły. Scan to przynajmniej solidna firma...

Nikt na Scan nie "nalatuje"- a na pewno nie ja-dziwi mnie po prostu fakt, że
            rezerwując w styczniu wypoczynek Iwter zapłaciła taka wysoka cene za pobyt.
            Moja znajoma leci 21.06 na 2 tygodnie z dzieckiem 11 letnim ze Scana-i zapłaciła
            4200-rezerwowała w styczniu ,nie pytałam o szczegóły-kto za ile-ale znaczy, że
            jakies znizki dla dzieci były-tylko w tym przypadku ktos kogos lekko zrobił na
            szaro-byc może pośrenik?
            Ja z Kopernikiem lece przypadkiem-rezerwowałam poprzez wakacje.pl,i jak się
            udało-okazało się że to Kopernik, a Scan zadzwonił z odpowiedzią o wolnych
            miejscach godzinkę później-jak dla mnie za późno, bo kto wie, czy nie
            poleciałabym z nimi-stąd wiem jaka cenę proponowali w marcu za 2+2.
            Wracając do Kopernika-cała watacha moich znajomych leciała z nimi w tamtym
            roku-i nikt nie narzekał-wiec ja równiez zaryzykuje, a jesli cos będzie nie tak
            i doczołgam się w końcu po nieudanym wypoczynku do kompa-napisze "A nie mówiłaś":-)
            • iwter Re: remont w coral beach 24.03.07, 15:04
              Scan to solidna firma ale prawdą jest że z cenami w tym roku lekko
              przegieli,choć fakt ze Alfa miała Coral drożej i nie posiadali w ofercie pokoju
              rodzinnego.Faktem jednak jest iż ceny ubiegłoroczne byly niższe od tegorocznych
              i stala cena 99 euro za dziecko w klubach skambo to bajka bo tych miejsc bylą
              sladowa ilośc i w dodatku sprzedana juz w grudniu.Pozdrawiam
            • brehia Re: remont w coral beach 24.03.07, 17:57
              Ja się wcale nie upieram, być może Kopernik to świetne biuro - nie miałam z nim
              żadnych doświadczeń. Niewątpliwie ceny ma bardzo kuszące i konkurencyjne. Ja
              jestem osobą ostrożną - może przesadnie - i stwierdziwszy, że nie jest członkiem
              Polskiej Izby Turystyki postanowiłam nie ryzykować. Koniecznie napisz jak było -
              jeśli biuro jest OK pewnie sama skorzystam :).
    • b-b1 Re: remont w coral beach 28.03.07, 12:54
      Dostałam odpowiedź dosc pocieszającą-mam nadzieję, że prawdziwa:
      """Jeżeli chodzi o remont w hotelu Coral Baeach to jest on już skończony i nie
      powinni mieć Państwo żadnych problemów związanych z remontem.
      Informację uzyskałam od organizatora więc proszę się nie martwić""
      • b-b1 Re: remont w coral beach 28.03.07, 19:58
        Najnowsze wiadomosci ze Scana:
        W Coral Beach jest remont-całe pólnocne skrzydło i brama główna-trwa od 4
        tygodni i będzie trwał do konca października..
        • brehia Re: remont w coral beach 28.03.07, 20:52
          Rewelacja po prostu! Do wyjazdu jeszcze pół roku, a ja już zaczynam się
          zastanawiać czy Scan rzeczywiście jest tak solidną firmą jak myślałam. Być może
          - i na to mam nadzieję - remont nie będzie zbyt uciążliwy, ale solidna firma
          uprzedza klientów! Grrr!
        • kingas1974 Re: remont w coral beach 28.03.07, 21:30
          witam , jestem wsciekla , wydajac takie kwoty na wczasy niekoniecznie chce sie
          je spedzac na placu budowy , to oburzajace ze scan nie informuje o tak waznych
          rzeczach , ktore moga jednak popsuc wypoczynek , blizej nie znana mi firma sun
          club zamieszcza taka informacje na swojej stronie natomiast renomowany scan
          milczy ,
          • kiia Re: remont w coral beach 28.03.07, 23:18
            Witam wszystkich zaniepokojonych remontem w Coralu, którzy mają żal dlaczego
            akurat wtedy, kiedy tam będą będzie remont. Myślę, że trzeba trochę to
            zrozumieć bo w końcu kiedyś muszą go zrobić coby następnym było milej.
            A teraz troszkę Was pocieszę: Będąc w Coralu w 2005 r przeżyłam budowę
            resteuracji i muszę powiedzieć, że nawet w 1% nam to nie przeszkadzało, choć
            mieszkaliśmy może jakieś 15m od "placu budowy". Robotnicy byli naprawdę
            niezauważalni i wszystko co robili było to w ciągu dnia a jak wiemy w dzień
            jest się na wycieczkach bądz na plaży i basenie (a tam remontu naszczęscie nie
            będzie ;-)). Tak więc jestem pewna, że i w tym roku będzie ok i nie będziemy
            odczuwali ekip remontowych, które w większości będą wewnątrz bungalowów.
            Choć napewno nie pochwalam zatajania tego faktu przez biura podróży - przecież
            jest to dość istotna sprawa o której powiniśmy wiedzieć już podczas rezerwacji
            i wtedy dokonać wyboru czy chcemy tam jechać czy nie, no i oczywiście biura
            powinny wiedzieć dokładnie co będzie remontowane i w jakim stopniu będzie to
            uciążliwe dla urlopowiczów.
            Pozdrawiam i życzę Wam i sobie miłego pobytu w Coralu.
            • iwter Re: remont w coral beach 29.03.07, 10:09
              Dzięki za pocieszenie.Nie zmienia to faktu że jestem wściekła i oburzona na
              Skan i gdybym wiedziala o tym remoncie naperwno nie wybrałabym tego hotelu.A co
              do stwierdzenia że ten remont musiał się odbyć -zgadzam się ale w sezonie
              letnim cent są najwyższe.Wakacje w Coralu to kupa kasy i jeśli choć trochę
              remont ten zniszczy mi wizję udanego urlopu będę się domagać odszkodowania.
              • platynka.iw Re: remont w coral beach 29.03.07, 10:47
                iwter-kiija ma racje. Ja tez "przezylam" ;-) remont w Coralu. Remontowali plac
                zabaw i bungalowy przy basenie glownym. I wierz mi-mialam to samo co kiija.
                Pracownicy-niezauwazalni, praktycznie smigali tylko bocznymi alejkami. Nie bylo
                specjalnego halasu, a jak byl-to i tak zagluszala go muzyka z basenu glownego.
                plac zaba remontowany-ale po poludniu codziennie jakas jego czesc byla oddawana
                do uzytku dla dzieci a jak wiadomo-w ciagu dnia gdy jest najwiekszy upal
                dzieciak by nawet nie usiadl na karuzeli, taki gorac!Wiec spokojnie, to wszystko
                da sie przezyc!

I blagam-zmien nastawienie bo sobie urlop zepsujesz! pojedziesz zla na scan
                (masz prawo!) i bedziesz szukac co i gdzie niegra.... I nawet jezeli
                znajdziesz-dadza Ci 3% znizki na kolejny wyjazd u nich lub rekompensate w
                postaci 300zl na glowe. bezsensu. Miska-i po co?? Chodzi o to, zebys miala
                wspanialy wypoczynek :-)

pozdrawiam i glowa do gory to swietny hotel!

Iwonka
                • iwter Re: remont w coral beach 29.03.07, 11:39
                  Kochana Platynko dzięki że próbujesz mnie uspokojć.Mam nadzieję że masz
                  rację.Nie zależę do osob problematycznych i bardzo cieszę się na te
                  wakację.Boli mnie tylko fakt że takie bp jak Scan nie informuje o istnieniu
                  remontu,nawet jeśli nie jest on uciążliwy dla turystów.Nie rozumiem faktu iż
                  jakieś małe bp informuje o tym a gigant nie.To nie fer.A za Scanem jeżdzilam
                  wcześniej i nigdy nie mialam zastrzeżen,oby i tym razem tak było.Pozdrawiam
                  • b-b1 Re: remont w coral beach 29.03.07, 12:59
                    iwter-będzie dobrze-zobaczysz-jak wróce zdam relację, zresztą nawet przede mną
                    ktoś jedzie..
                    Te małe biura to chyba boją się reklamacji-dlatego info jest bardziej
                    szczegółowe....ja się nawet dowiedziałam,od pani z Kopernika, że nie powinnam
                    jechac z dziećmi do tego hotelu, bo tam plaża nudystów jest-najwieksza w Egipcie
                    :-))))-widocznie ktoś już z pretensjami był, że dzieci nagusów się naogladały i
                    była afera...mnie to jednak nie zniechęciło- zawsze ktoś na wczasach się w
                    toples opala, więc dzieci przyzwyczajone do ogladania nagusów :-))))..
                    • kingas1974 Re: remont w coral beach 29.03.07, 13:23
                      jestem wlasnie po rozmowie ze scanem , mila pani twierdzi , iz centrala nic nie
                      wie na temat remontu w coralu
                      • b-b1 Re: remont w coral beach 29.03.07, 13:40
                        Nie wiem czy się śmiac czy płakac-ale doszłam do sedna tego pokręcenia informacji..
                        Jak chciałam rezerwowac w Koperniku bezpośrednio i nie było wolnych
                        miejsc-dostałam info, ze miejsc mało, bo remontują i wogóle to lepiej inny
                        hotel, bo tam plaza nudystów jest.
                        Jak zarezerwowałam przez wakacje.pl, przypadkiem w Koperniku i zadałam jej
                        pytanie co z remontem-otrzymałam info-że nie mam się czym martwić,bo remont
                        zakończony...
                        Znaczy jak nie ma miejsc-trzeba zniechęcic,i mozna mówic prawdę- jak są trzeba
                        zachęcić i o remoncie nie wspominac..
                        Kingas-wiesz, że to info dokładne ze Scana jest od Rafała-ja mu wierze-to jego
                        pierwszy wyjazd, i chce aby był jak najlepszy, więc przycisnał biuro do
                        "spowiedzi"...
                        • kingas1974 Re: remont w coral beach 29.03.07, 14:15
                          ja tez Mu wierze , chociazby dlatego , ze na tym forum to ja poruszylam ten
                          watek , wyczytalam na stronie sun clubu
                          dzis na tejze stronie wiadomosc zostala uaktualniona , i zakonczenie remontu
                          przesunieto na koniec roku , stad podejrzewam , ze remont musi mies szeroki
                          zakres oraz ze scan poprostu klamie
    • pboniecki Re: remont w coral beach 29.03.07, 23:36
      witam,

wrocilem z korala w sobote. jest to zarabista miejscowka. super plaza,
      obsluga. co do remontu to robia cos kolo recepcji - po prawej jak sie idzie od
      bramy. oprocz tego jak bylem, to byla tez wizytacja - beda ponoc budowad
      nastepne domki - na lewo od recepcji - tam gdzie jest pustynia :). moim
      zdaniem nie bedzie to przeszkadzalo w niczym. ja akurat bylem z pegasem.
      poczatkowo balem sie po jednym watku na forum, ale bylo bardzo ok. rezydent bez
      zarzutu.
      • kingas1974 Re: remont w coral beach 30.03.07, 07:18
        witam, prosze o wiecej opisow wrazen z pobytu , interesuje nas wszystko , jak
        wyglada all ,pozdrawiam
        • pboniecki Re: remont w coral beach 30.03.07, 18:41
          witam,

mam cala oryginalna rozpiske all z hotelu. postaram sie zeskanowac na
          poniedzialek. podaj mi maila
          • b-b1 Re: remont w coral beach 30.03.07, 18:46
            ....a nie mógłbyś wrzucic na forum? Wszyscy jesteśmy ciekawi:-))))
            • pboniecki Re: remont w coral beach 30.03.07, 19:00
              postaram sie w poniedzialek zrobic skan i link do strony gdzie go umieszcze :)

• b-b1 Re: remont w coral beach 30.03.07, 19:07
                Wielkie dzięki:-)))
              • kingas1974 Re: remont w coral beach 02.04.07, 16:51
                witam , niesmialo przypominam , mam nadzieje , iz aktualne jest ten scan :)
                • pboniecki Re: remont w coral beach 02.04.07, 22:55
                  www.fitlab.pl/allinclusive.jpg
                  pozdrawiam i zycze rownie udanego wypoczynku

• iwter Re: remont w coral beach 03.04.07, 10:09
                    Dzięki!!
                    Wynika z tego ze faktycznie woda w butelkach faktycznie nie jest w all.Podobnie
                    jak biała kawa i cappuccino nad czym strasznie ubolewam.Pozdrawiam
                  • kingas1974 Re: remont w coral beach 03.04.07, 11:21
                    witam , podobnie jak w przekaskach , wybor jest skapy bardzo w porownaniu z ali
                    baba
                    • lukaszslupik Re: remont w coral beach 03.04.07, 16:12
                      Tą informacje dostałem ze Scana:
                      Witam serdecznie,
                      Orzymaliśmy informację, iż hotel buduje 60 nowych bungalowow.
                      Budowa znajduje sie, patrzac z hotelu w strone plazy, po lewej stronie i jest
                      oslonieta bambusowa mata, wiec jej klienci nie widza.
                      Prace sa prowadzone w godz 9-17. Nie bylo slychac zadnych maszyn podczas pobytu
                      naszego przedstawiciele w hotelu.
                      Czekam na kogoś kto tam już był podczas remontu. Pozdrawiam
    • kingas1974 Re: remont w coral beach 04.04.07, 15:58
      witam , wlasnie dostalam odpowiedz scana odnosnie remontu
      1. budowane sa dodatkowe bungalowy
      2. budowa jest w calosci zaslonieta estetycznymi matami przed widokiem gosci
      3. budowa jest prowadzona w godz 9-17 gdy goscie sa na plazy
      4. goscie nie sa kwaterowani w poblizu budowy ( w spokojniejszej czesci
      osrodka )
      5. Na terenie hotelu panuje czystosc i porzadek - nie ma zadnego kurzu itp.
      Budowa zupelnie nie przeszkadza w wypoczynku. Prac budowlanych nie slychac.

Pozdrawiam serdecznie

• lukaszslupik Re: remont w coral beach 09.04.07, 12:57
      Witam czy może ktoś z Formowiczów był już w tym hotelu podczas remontu? Jeżeli
      tak to proszę napiszcie czy ten remont w jakimś stopniu przeszkadza w odpoczywaniu??
      • iwter Re: remont w coral beach 23.04.07, 10:54
        czy również dostaliście pisemne info ze scana że odbywa się w coralu remont,ja
        w ubieglym tyg. takie wlaśnie dostałam.Wkurzyłam się jeszcze bardziej bo
        ciekawe co to miało na celu.Przy podpisywaniu umowy nikt o tym nic nie
        pisnął,ani o tym że all jest takie cieńkie.Wiem ,że niektorzy odsprzedają
        wakacje w Coralu a Wy......Napisałam też zażalenie do scana i czekam na ich
        ustosunkowanie się.PoZdrawiam
        iwona
        • kingas1974 Re: remont w coral beach 23.04.07, 19:05
          witam , oto odpowiedz jaka dostalam od scana na moje zapytanie odnosnie remontu
          TRWAJA PRACE WYKONCZENIOWE PRZY NOWO WYBUDOWANYCH BUNGALOWACH.BUDOWA JEST W
          CALOSCI ZASLONIETA ESTETYCZNYMI MATAMI.PRACE PROWADZONE SA W GODZ.09:00-17:00.
          GOSCIE NIE SA KWATEROWANI W POBLIZU BUDOWY, A PROWADZONE PRACE NIE
          PRZESZKADZAJA W WYPOCZYNKU. NA TERENIE HOTELU PANUJE CZYSTOSC I PORZADEK (NIE
          MA ZADNEGO KURZU). ZMIANA HOTELU MOZLIWA JEST TYLKO WG WARUNKOW PODROZY.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka