zibibobi 15.04.07, 10:10 Mam pytanie. Wyczytałęm gdzieś, że wwożąc kamerę do Egiptu trzeba wypełnić jakąś deklarację, bo przy wyjeździe można mieć problemy. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoniaaa Re: Kamera w Egipcie 17.04.07, 08:48 też gdzieś o tym czytałam przed wylotem, ale nie miałam żadnych problemów i nikomu nic nie zgłaszałam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: Kamera w Egipcie 17.04.07, 09:15 Kamere mialam ze soba z 4 razy i nigdy nie bylo zadnych problemow z wywiezieniem. Nic nie zglaszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Kamera w Egipcie 18.04.07, 00:55 Potwierdzam informacje przedmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
kellys16 Re: Kamera w Egipcie 18.04.07, 12:40 W sierpniu 2006 lądowałem i startowałem w Sharm, kamerę miałem przy sobie a nawet nagrywałem na lotnisku! Nie miałem problemów z wywiezieniem kamery! Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Kamera w Egipcie 18.04.07, 13:01 Ja trochę z innej beczki.Pierwszy raz do Egiptu leciałem 14 lat temu i wtedy w paszport wpisano mi kamere i aparat.Nigdy potem już tego nie miałem.Gdzieś w przepisach to jest natomiast w praktyce nie stosują hmm jak i wiele innych przepisów.Bezstresowo moi mili.Pozdrawiam.,Jeszcze 21 dni.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
zibibobi Re: Kamera w Egipcie 18.04.07, 17:33 Dzięki wszystkim za informacje. Też mi się to wydawało troche dziwne, ale na serio taki zapis gdzieś czytałem. Tak więc spokojna głowa. Elsalvador, to lecimy w podobnych terminach. Ja wyruszm 11.05 z Katowic. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś