beata.mat 16.04.07, 21:37 bardzo trudno znaleźć opinie o tym hotelu.Bardzo proszę o kilka opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaga33 Re: La Perla -Sharm el Sheikh 17.04.07, 16:09 blisko do starego Sharm, blisko do Alf Leila wa Leila, trochę dalej do Naama Bay, ale za to w spokojnej dzielnicy. Pod hotelem jest knajpka z tańcem brzucha i muzyką na żywo, polecam. Więcej niestety nie wiem o samym hotelu. Na pewno nie przy plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
makdarek Re: La Perla -Sharm el Sheikh 18.04.07, 22:12 Witam, w tym hotelu byłem 2 lata temu i wspominam go bardzo dobrze. Jedzenie bardzo dobre, pokoje duże i czyste. Postaraj się nie brać pokoju w budynku gdzie jest recepcja. Prawdopodobnie jest to stara część hotelu i pokoje nie są w najlepszym stanie (głośna i niewydajna klima). Mi udało się zmienić taki pokój na inny po jednej nocy. Obsługa miła. Raz na dwa tygodnie wieczór egipski. Dwa niezbyt duże baseny. Do plaży 10 min pieszo lub bezpłatnym busem. Ogólnie byliśmy b. zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś