metysska 17.04.07, 18:55 nie wiecie kiedy w Egipcie nastapi zmiana godziny? czy nie w nastepny weekend przypadkiem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platynka.iw Re: zmiana czasu na letni 17.04.07, 18:58 Czas letni zaczyna się piątek, 27 kwiecień 2007, 00:00 czasu standardowego Czas letni skończy się piątek, 28 wrzesień 2007, 00:00 czasu letniego Pozdrawiam, I. Odpowiedz Link Zgłoś
szymkieaton Re: zmiana czasu na letni 18.04.07, 06:43 co to oznacza bo lecę właśnie w piątek 27.04 czy trzeba regulować zegarki jeżeli tak to o ile w tył czy do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
seatac Re: zmiana czasu na letni 18.04.07, 08:17 www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=53T. Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: zmiana czasu na letni 18.04.07, 11:24 Egipt już n ie zmienia czasu na letni czy zimowy.Teraz tam jest ta sama godzina co u nas.Pzdr.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: zmiana czasu na letni 18.04.07, 12:00 chyba Ci sie cos pokickalo ;) Jeszcze w zimie zmieniali, teraz tez maja zmienic ;) no chyba ze mi sie cos pokickalo :D Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: zmiana czasu na letni 18.04.07, 12:18 Z tego co słyszałem Egipt już nie zmienia czasu z letniego na zimowy i odwrotnie ale też nie dam sobie ręki odrąbać za tą wiadomość.Pozdrawiam.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
kkaminska Re: zmiana czasu na letni 24.04.07, 13:57 Hahahaha Sali ale zes wyparowal ;)))) A ktoz to wprowadzil te nowa regulacje. Sam Mubarak czy tez maczalo w tym palce nasze "ukochane" Ecco ;) Owszem przez pewien czas mamy ta sama godzine co w Polsce , ale wynika to tylko i wylacznie z tego , ze w Polsce zmiana na czas letni nastepuje wczesniej niz tutaj. W przyszlym tygodniu juz bedziemy do przodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: zmiana czasu na letni 24.04.07, 16:29 kkaminska napisała: > Hahahaha Sali ale zes wyparowal ;)))) A ktoz to wprowadzil te nowa regulacje. > Sam Mubarak czy tez maczalo w tym palce nasze "ukochane" Ecco ;) > > Owszem przez pewien czas mamy ta sama godzine co w Polsce , ale wynika to tylko > > i wylacznie z tego , ze w Polsce zmiana na czas letni nastepuje wczesniej niz > tutaj. W przyszlym tygodniu juz bedziemy do przodu ;) > No i Klaudi o to chodziło.Jak zaznaczyłem te informacje były nie pewne więc dzięki za info/na marginesie jeden arab straci życie hehe/.Pzdr.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
kkaminska Re: zmiana czasu na letni 24.04.07, 16:34 Hehe a co dales sie nabrac jakiemus zartownisiowi ? Ech to egipskie poczucie humoru ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Do kkaminska 25.04.07, 10:31 kkaminska napisała: > Hehe a co dales sie nabrac jakiemus zartownisiowi ? Ech to egipskie poczucie > humoru ;))) > To teraz bez zębów będzie mu do twarzy i na sam jego widok będzie zabawnie hehe.No dałem się nabrać ale skubany wie,że takie info podaję na forum to zobacz jaki ..... hmmm,zemsta będzie słodka.Pzdr.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś