heniu4889 19.04.07, 06:48 proszę o informacje na temat tego Hotelu ,szukałem informacji na forum nie znalazłem .Interesuje mnie obiektywna opinia ,dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus25 Re: Titanic Aquapark 19.04.07, 23:41 Mam własnie zrobiona rezerwacje w tym hotelu lecz dopiero na paźdiernik (ze wzgledu na pogode).Mimo iż jeszcze w nim nie byłem to bardzo Ci go polecam jesli wybierasz sie tam z dzieckiem.Przejżałem full fotek tego hotelu i przeczytałem sporo postów z opiniami na temat tego hotelu i zdecydowana wiekszośc tych opini jest pozytywna. W zeszłym roku byli w tym hoteliku moi znajomi i poprostu byli zachwyceni a znajac ich wiem że sa bardzo wymagającymi ludźmi i po obejrzeniu filmu który przywieźli nie miałem żadnych wątpliwości że w tym roku urlop z rodzinką spedze w tym hotelu, dlatego też rezerwowałem z tak duzym wyprzedzeniem aby później nie było niespodzienek. pozdrawiam serdecznie Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
ewadas Re: Titanic Aquapark 20.04.07, 10:13 Byliśmy w lipcu ubiegłego roku w tym hotelu.Ogółem wszystko było ok.Dzieci były zachwycone ale było też kilka rzeczy które nam nie pasowały. -duża liczba ludzi nie tylko gości hotelowych ale także takich które wchodzą tylko do samego aquaparku.Leżaki musieliśmy już zajmować o godzinie 7-ej rano. -o 18-ej wyganiali wszystkich z basenów i nie można się było kąpać dłużej. -restauracja była nieprzystosowana do takiej ilości osób dosłownie polowaliśmy na stolik. -ogromne kolejki były do nakładania potraw,dochodziło nawet do kłótni o miejsce w kolejce.Póżniej dołożono pojemników ale nie wiem na jak długo. -prosiliśmy się też o lodówke w pokoju (czekaliśmy na nią kilka dni. A tak wszystko było ok Odpowiedz Link Zgłoś
ewadas Re: Titanic Aquapark 20.04.07, 10:20 A zapomniałam dodać że w budynkach wolno stojących przy basenach gdzie mieszkali znajomi (parter) urzędowali dzicy lokatorzy (mam na myśli zwierzątka). Obsługa hotelowa nizbyt mogła sobie poradzić z tym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewadas Re: Titanic Aquapark 20.04.07, 10:29 No cóż skleroza. Zapomniałam jeszcze napisać o dyskotece która znajduje się w środku całego kompleksu, dudniła do póżnych godzin nocnych, a była odwiedzana nie tylko przez gości hotelowych ale takze ludzi z zewnątrz. Spania spokojnego to nie było. Dzieciom nie podobały sie animacje (było w kółko to samo) i nic z tego nie rozumiały.Chociaż było bardzo dużo Polaków nikt nie postarał się o to aby naszym dzieciom też zapewnić zabawę.Tak jak obliczyliśmy Polacy to była najliczniejsza grupa w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa20 Re: Titanic Aquapark 20.04.07, 19:03 Ewuniu! W jakim miesiącu byliście bo jak znam życie te problemy, które opisalaś są często z tym związane...Ja lecę w czerwcu... Odpowiedz Link Zgłoś
kadyszki Re: Titanic Aquapark 22.04.07, 08:57 My właśnie wróciliśmy z tytanica. Było fajnie, ale zgadzam się co do leżaków choć przy hotelowym basenie miejsca było pełno. Dyskoteka faktycznie dudni pół nocy ale nam nie przeszkadzała. Byliśmy z synkiem 7 letnim i półtora roczną córeczką. Synek po dwóch dniach na zjeżdzalniach powiedział że morze jest fajniejsze i musieliśmy z całym majdanem leźć do hotelu na przeciwko. Obsługa bardzo miła i z jedzeniem nie było problemu bardzo duży wybór. Jednak z perspektywy czasu wybrałabym inny chotel. Ten po pierwsze jest mało Egipski. Taki koszmarek architektoniczny. a inne hotele są jak z bajki (z zewnątrz. No i daleko o morza. Jak się jest bez dzieci to pewnie nie ma problemu bo na plaży jest all ale my jechaliśmy busikiem z wuzkiem i dwoma plecskami no i ręcznikami, bo trzeba je ciągnąć z Tytanica. Odpowiedz Link Zgłoś
heniu4889 Re: Titanic Aquapark 22.04.07, 20:19 dzięki za informacje, my lecimy w maju,i zaskoczeni jestesmy niską ocena w opiniach na portalu www.wakacje.pl(3,4 na 5,0 możliwych)czy rzeczywiście łazienki ,posiłki są na 1,0 Odpowiedz Link Zgłoś
zabkaania1 Re: Titanic Aquapark 25.04.07, 11:15 bylismy w Titanicu we wrzesniu i nie prawda jest ze na plaze trzeba ciagnac reczniki z hotelu, jak to napisala jakas pani bo na plazy sa reczniki byc moze pani jest mala spostrzegawcza. nam sie bardzo podobalo i jedziemy raz jeszcze 10 maja na tydzien i wszystkim polecam ten hotelik bo jest superowy. pokoje super z widokiem na baseny, lazieneczki tez oki. POLECAM WSZYSTKIM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
heniu4889 Re: Titanic Aquapark 26.04.07, 20:09 Ciesze sie że pozytywnie Oceniacie ten hotel może Macie jakies zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
zabkaania1 Re: Titanic Aquapark 27.04.07, 13:48 bardzo chetnie wysle ci fotki na meila. podaj mi swoj ader. moj to: annaogloza@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
heniu4889 Re: Titanic Aquapark 07.05.07, 21:57 zabkaania1 napisała: > bardzo chetnie wysle ci fotki na meila. podaj mi swoj ader. moj to: > annaogloza@wp.pl podałem swój adres na twoją poczte, czekam na zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
heniu4889 Re: Titanic Aquapark 13.05.07, 19:47 heniu4889 napisał: dzięki za zdęcia i podanie ciekawych informacji. > zabkaania1 napisała: > > > bardzo chetnie wysle ci fotki na meila. podaj mi swoj ader. moj to: > > annaogloza@wp.pl > podałem swój adres na twoją poczte, czekam na zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
heniu4889 Re: Titanic Aquapark 23.04.07, 18:40 Mam nadzieje że ktoś mi jeszcze napisze coś o tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
j.b42 Re: Titanic Aquapark 23.04.07, 22:07 Byłem w tym hotelu w marcu 07 -sezon sie dopiero rozpoczynał. Ogólne wrażenie pozytywne, wyzywienie dobre. Widoczne jednak wyeksploatowanie obiektu. Atrakcją jest aqua park. Hotel zasługuje na swoje 4*. Podaj adres Mailowy to przesle zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
heniu4889 Re: Titanic Aquapark 24.04.07, 19:48 Podałem CI adres meilowy na twoją poczte czekam na odpowiedz,dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
annsa Re: Titanic Aquapark 25.04.07, 00:05 Witaj Bylam z moja rodzinka w Titanicu w czerwcu 06 i bylismy na tyle zadowoleni ze w tym roku w 21 czerwca jedziemy tam ponownie. Nie zauwazylam tam ani problemow z lezakami ani z glosna dyskoteka.Jedzenie jest rzeczywiscie takie sobie, ale zdazylam sie do tego przyzwyczaic odwiedzajac kraje arabskie. Zjezdzalnie rekompensuja wszystko szczegolnie dzieciom:) Ogolnie hotel polecam annsa Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa20 Re: kto jeszcze do Ttanica w czerwcu 28.04.07, 19:32 My tam będziemy od 14 czerwca się się gdzieś zapewne spotkamy...Z tego co się orientuję to pół samolotu właśnie tam leci... Odpowiedz Link Zgłoś
ememka1 Re: Titanic Aquapark - długie 15.05.07, 18:34 Byłam na przełomie kwietnia i maja '07 Hotel wybrany ze względu na dzieci (bez nich wybrałabym inny hotel). - pokoje duże z lodówkami z uzupełnianą codziennie wodą, Tv (Polsat2, Viva), spora kabina prysznicowa (mydło, szampony itp. całe mnóstwo), ręczników full, dodatkowo karty na ręczniki basenowe, które można wymieniać kilka razy dziennie (ja miała tylko kąpielowe dla dzieci). Głośne z balkonami od strony aquaparku. Wiedząc o tym prosiliśmy o pokoje od ulicy (bylismy z małymi dziećmi). - posiłki - dużo, różnorodne, menu dla dzieci, w drugim tygodniu pobytu otworzono dodatkową część jadalni z wieloma stolikami i kolejki (szczególnie na kolacje) zniknęły. - napoje - kawy, herbaty, czekolady, woda, różne gazowane, piwo, wino (da się pić)itd. .....do bólu. Faceci alkohol z bezcłowej przywieźli do Polski. - animacje dla dzieci - słabe, w jęz. rosyjskim, ang. i niem. W ciągu dnia tylko rysowanie, a za resztę trzeba było podobno płacić. Wieczorne to pół godziny zabawy przy piosenkach (moja średnia bardzo to lubiła choć niewiele rozumiała). - baseny - super, leżaków dużo (zajmowaliśmy ok. 9 rano) czynne do 18-tej - plaża - dojazd busikiem za darmo lub pieszo z dziećmi ok. 15 min. Przez dwa tyg. byliśmy tam dwa razy wieczorem i następnego dnia przez dwie godziny. Dzieciom się tam nudziło. - obsługa - bardzo miła i pomocna. - wycieczki - wykupowaliśmy sami i sami ustalaliśmy cenę. Polecamy quady. Nie korzystaliśmy z wyjadzdów do Kairu czy Luksoru. - zakupy - sami jeżdziliśmy busikiem do Hawana Clubu. Dużo rzeczy i taniej można kupić na lotnisku. - przy dzieciach proponuję zabrać - jakieś gry , zabawki, kredki itd. Jeśli lubi to słodycze, tam można było kupić trochę czekoladowych (ciasteczka przywiozłam do domu, ponieważ zajadały się pysznymi bułeczkami podawanymi na śniadanie - zabieraliśmy trochę na basen). Kremy z filtrem i balsamy dla dzieci (moje miały skórę jak papier ścierny, a balsamy dla dorosłych je szczypały). Zabawki do wody np. rękawki itp. - pogoda - w pierwszym tygodniu wieczory były chłodne, ale w drugim czyli już ich letniej porze było z dnia na dzień goręcej. - samolot - jeśli polskie linie to jedzenie i picie płatne. Jeśli arabskie to wszystkie w cenie przelotu. - opieka lekarska - 24h w Alladinie, w Titanicu też ale nie wiem czy całodobowa. - mini zoo - Jasmin Hotel POlecam dla rodzin z dziećmi lubiącymi wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
mon110 Re: Titanic Aquapark - długie 16.05.07, 07:46 mam prośbe czy mozesz podac mi swojego emaila, mam kilka pytań,wybieram sie w czerwcu Monika Odpowiedz Link Zgłoś
heniu4889 Re: Titanic Aquapark - długie 17.05.07, 05:41 Dziękuje za ciekawy opis Hotelu . Mam jeszcze jedno pytanko jakie gniazdka elektryczne są w pokojach(czy nasze wtyczki pasują ) Odpowiedz Link Zgłoś
ememka1 Re: Titanic Aquapark - długie 17.05.07, 09:21 Używaliśmy laptopa (bajki dla dzieci) i ładowarek do tel.....i wszystko działało. Odpowiedz Link Zgłoś
heniu4889 Re: Titanic Aquapark - długie 17.05.07, 20:09 To już ostatnie pytanie bo niebawem wylot.Czy w recepcji można wypożyczyć żelazko? Odpowiedz Link Zgłoś
misiureczek Re: Titanic Aquapark 17.05.07, 15:08 Jest fajnym hotelem ale dla tych osób, którym nie zależy na korzystaniu z plaży. Ja byłam w alladynie, hotel na przeciwko, tylko z własną plażą. Turystów z Tytanica przywożą na plażę Alladyna takim odkrytym autobusikiem turystycznym, tz. nie ma szyb. Wielu było niezadowolonych. Byłam wielokrotnie w Egipcie i wiem, że hotel bez własnej plaży to porażka. Piszą w opisie, że tylko przejście przez ulicę i już jesteś na plaży, ale prawda jest taka, że jesteś dopiero na terenie danego hotelu. Przejście przez cały kompleks, to spory kawałek, zanim dojdziesz do plaży. W Tytanicu byliśmy na basenach, jest fajny, ale dojazd na plaże w takich upałach już nie! Odpowiedz Link Zgłoś
annsa Re: Titanic Aquapark 17.05.07, 23:06 Naprawde przejazdzka 10 min takim busikiem nie jest zadnym problemem,tym bardziej ze jezdzi co 15 min. -ememka -powiedz prosze czy rzeczywiscie mozna tam pozyczyc zelazko w recepcji? ania Odpowiedz Link Zgłoś
ememka1 Re: Titanic Aquapark 18.05.07, 12:11 Nie mam pojęcia.........miałam swoje turystyczne, które działało. Ale za to wiem, że jest pralnia i oddają wyprasowane ciuchy. Prali mężowskie spodnie w ramach drobnej skargi. Ubrudził farbą, którą pomalowany był blat i nie było ostrzeżenia, że świeżo malowane. Odpowiedz Link Zgłoś