Dodaj do ulubionych

Titanic Aquapark

19.04.07, 06:48
proszę o informacje na temat tego Hotelu ,szukałem informacji na forum nie
znalazłem .Interesuje mnie obiektywna opinia ,dziękuje.
Obserwuj wątek
    • lexus25 Re: Titanic Aquapark 19.04.07, 23:41
      Mam własnie zrobiona rezerwacje w tym hotelu lecz dopiero na paźdiernik (ze
      wzgledu na pogode).Mimo iż jeszcze w nim nie byłem to bardzo Ci go polecam
      jesli wybierasz sie tam z dzieckiem.Przejżałem full fotek tego hotelu i
      przeczytałem sporo postów z opiniami na temat tego hotelu i zdecydowana
      wiekszośc tych opini jest pozytywna. W zeszłym roku byli w tym hoteliku moi
      znajomi i poprostu byli zachwyceni a znajac ich wiem że sa bardzo wymagającymi
      ludźmi i po obejrzeniu filmu który przywieźli nie miałem żadnych wątpliwości że
      w tym roku urlop z rodzinką spedze w tym hotelu, dlatego też rezerwowałem z tak
      duzym wyprzedzeniem aby później nie było niespodzienek.

pozdrawiam serdecznie Krzysiek
      • ewadas Re: Titanic Aquapark 20.04.07, 10:13
        Byliśmy w lipcu ubiegłego roku w tym hotelu.Ogółem wszystko było ok.Dzieci były
        zachwycone ale było też kilka rzeczy które nam nie pasowały.
        -duża liczba ludzi nie tylko gości hotelowych ale także takich które wchodzą
        tylko do samego aquaparku.Leżaki musieliśmy już zajmować o godzinie 7-ej rano.
        -o 18-ej wyganiali wszystkich z basenów i nie można się było kąpać dłużej.
        -restauracja była nieprzystosowana do takiej ilości osób dosłownie polowaliśmy
        na stolik.
        -ogromne kolejki były do nakładania potraw,dochodziło nawet do kłótni o miejsce
        w kolejce.Póżniej dołożono pojemników ale nie wiem na jak długo.
        -prosiliśmy się też o lodówke w pokoju (czekaliśmy na nią kilka dni.
        A tak wszystko było ok
        • ewadas Re: Titanic Aquapark 20.04.07, 10:20
          A zapomniałam dodać że w budynkach wolno stojących przy basenach gdzie
          mieszkali znajomi (parter) urzędowali dzicy lokatorzy (mam na myśli
          zwierzątka). Obsługa hotelowa nizbyt mogła sobie poradzić z tym problemem.
          • ewadas Re: Titanic Aquapark 20.04.07, 10:29
            No cóż skleroza. Zapomniałam jeszcze napisać o dyskotece która znajduje się w
            środku całego kompleksu, dudniła do póżnych godzin nocnych, a była odwiedzana
            nie tylko przez gości hotelowych ale takze ludzi z zewnątrz. Spania spokojnego
            to nie było.
            Dzieciom nie podobały sie animacje (było w kółko to samo) i nic z tego nie
            rozumiały.Chociaż było bardzo dużo Polaków nikt nie postarał się o to aby
            naszym dzieciom też zapewnić zabawę.Tak jak obliczyliśmy Polacy to była
            najliczniejsza grupa w hotelu.
            • madziaa20 Re: Titanic Aquapark 20.04.07, 19:03
              Ewuniu! W jakim miesiącu byliście bo jak znam życie te problemy, które opisalaś
              są często z tym związane...Ja lecę w czerwcu...
              • ewadas Re: Titanic Aquapark 20.04.07, 23:45
                Początek lipca
    • kadyszki Re: Titanic Aquapark 22.04.07, 08:57
      My właśnie wróciliśmy z tytanica. Było fajnie, ale zgadzam się co do leżaków
      choć przy hotelowym basenie miejsca było pełno. Dyskoteka faktycznie dudni pół
      nocy ale nam nie przeszkadzała. Byliśmy z synkiem 7 letnim i półtora roczną
      córeczką. Synek po dwóch dniach na zjeżdzalniach powiedział że morze jest
      fajniejsze i musieliśmy z całym majdanem leźć do hotelu na przeciwko. Obsługa
      bardzo miła i z jedzeniem nie było problemu bardzo duży wybór. Jednak z
      perspektywy czasu wybrałabym inny chotel. Ten po pierwsze jest mało Egipski.
      Taki koszmarek architektoniczny. a inne hotele są jak z bajki (z zewnątrz. No i
      daleko o morza. Jak się jest bez dzieci to pewnie nie ma problemu bo na plaży
      jest all ale my jechaliśmy busikiem z wuzkiem i dwoma plecskami no i
      ręcznikami, bo trzeba je ciągnąć z Tytanica.
      • heniu4889 Re: Titanic Aquapark 22.04.07, 20:19
        dzięki za informacje, my lecimy w maju,i zaskoczeni jestesmy niską ocena w
        opiniach na portalu www.wakacje.pl(3,4 na 5,0 możliwych)czy rzeczywiście
        łazienki ,posiłki są na 1,0
        • zabkaania1 Re: Titanic Aquapark 25.04.07, 11:15
          bylismy w Titanicu we wrzesniu i nie prawda jest ze na plaze trzeba ciagnac
          reczniki z hotelu, jak to napisala jakas pani bo na plazy sa reczniki byc moze
          pani jest mala spostrzegawcza. nam sie bardzo podobalo i jedziemy raz jeszcze
          10 maja na tydzien i wszystkim polecam ten hotelik bo jest superowy. pokoje
          super z widokiem na baseny, lazieneczki tez oki. POLECAM WSZYSTKIM !!!
          • heniu4889 Re: Titanic Aquapark 26.04.07, 20:09
            Ciesze sie że pozytywnie Oceniacie ten hotel może Macie jakies zdjecia.
            • zabkaania1 Re: Titanic Aquapark 27.04.07, 13:48
              bardzo chetnie wysle ci fotki na meila. podaj mi swoj ader. moj to:
              annaogloza@wp.pl
              • heniu4889 Re: Titanic Aquapark 07.05.07, 21:57
                zabkaania1 napisała:

> bardzo chetnie wysle ci fotki na meila. podaj mi swoj ader. moj to:
                > annaogloza@wp.pl
                podałem swój adres na twoją poczte, czekam na zdjęcia
                • heniu4889 Re: Titanic Aquapark 13.05.07, 19:47
                  heniu4889 napisał:
                  dzięki za zdęcia i podanie ciekawych informacji.

> zabkaania1 napisała:
                  >
                  > > bardzo chetnie wysle ci fotki na meila. podaj mi swoj ader. moj to:
                  > > annaogloza@wp.pl
                  > podałem swój adres na twoją poczte, czekam na zdjęcia
      • heniu4889 Re: Titanic Aquapark 23.04.07, 18:40
        Mam nadzieje że ktoś mi jeszcze napisze coś o tym hotelu
        • j.b42 Re: Titanic Aquapark 23.04.07, 22:07
          Byłem w tym hotelu w marcu 07 -sezon sie dopiero rozpoczynał. Ogólne wrażenie pozytywne, wyzywienie dobre. Widoczne jednak wyeksploatowanie obiektu. Atrakcją jest aqua park. Hotel zasługuje na swoje 4*. Podaj adres Mailowy to przesle zdjęcia.
          • heniu4889 Re: Titanic Aquapark 24.04.07, 19:48
            Podałem CI adres meilowy na twoją poczte czekam na odpowiedz,dzięki.
            • annsa Re: Titanic Aquapark 25.04.07, 00:05
              Witaj
              Bylam z moja rodzinka w Titanicu w czerwcu 06 i bylismy na tyle zadowoleni ze w
              tym roku w 21 czerwca jedziemy tam ponownie.
              Nie zauwazylam tam ani problemow z lezakami ani z glosna dyskoteka.Jedzenie
              jest rzeczywiscie takie sobie, ale zdazylam sie do tego przyzwyczaic
              odwiedzajac kraje arabskie.
              Zjezdzalnie rekompensuja wszystko szczegolnie dzieciom:)

Ogolnie hotel polecam
              annsa
              • madziaa20 Re: kto jeszcze do Ttanica w czerwcu 28.04.07, 19:32
                My tam będziemy od 14 czerwca się się gdzieś zapewne spotkamy...Z tego co się
                orientuję to pół samolotu właśnie tam leci...
                • ememka1 Re: Titanic Aquapark - długie 15.05.07, 18:34
                  Byłam na przełomie kwietnia i maja '07
                  Hotel wybrany ze względu na dzieci (bez nich wybrałabym inny hotel).
                  - pokoje duże z lodówkami z uzupełnianą codziennie wodą, Tv (Polsat2, Viva),
                  spora kabina prysznicowa (mydło, szampony itp. całe mnóstwo), ręczników full,
                  dodatkowo karty na ręczniki basenowe, które można wymieniać kilka razy dziennie
                  (ja miała tylko kąpielowe dla dzieci). Głośne z balkonami od strony aquaparku.
                  Wiedząc o tym prosiliśmy o pokoje od ulicy (bylismy z małymi dziećmi).
                  - posiłki - dużo, różnorodne, menu dla dzieci, w drugim tygodniu pobytu
                  otworzono dodatkową część jadalni z wieloma stolikami i kolejki (szczególnie na
                  kolacje) zniknęły.
                  - napoje - kawy, herbaty, czekolady, woda, różne gazowane, piwo, wino (da się
                  pić)itd. .....do bólu. Faceci alkohol z bezcłowej przywieźli do Polski.
                  - animacje dla dzieci - słabe, w jęz. rosyjskim, ang. i niem. W ciągu dnia tylko
                  rysowanie, a za resztę trzeba było podobno płacić. Wieczorne to pół godziny
                  zabawy przy piosenkach (moja średnia bardzo to lubiła choć niewiele rozumiała).
                  - baseny - super, leżaków dużo (zajmowaliśmy ok. 9 rano) czynne do 18-tej
                  - plaża - dojazd busikiem za darmo lub pieszo z dziećmi ok. 15 min. Przez dwa
                  tyg. byliśmy tam dwa razy wieczorem i następnego dnia przez dwie godziny.
                  Dzieciom się tam nudziło.
                  - obsługa - bardzo miła i pomocna.
                  - wycieczki - wykupowaliśmy sami i sami ustalaliśmy cenę. Polecamy quady. Nie
                  korzystaliśmy z wyjadzdów do Kairu czy Luksoru.
                  - zakupy - sami jeżdziliśmy busikiem do Hawana Clubu. Dużo rzeczy i taniej można
                  kupić na lotnisku.
                  - przy dzieciach proponuję zabrać - jakieś gry , zabawki, kredki itd. Jeśli lubi
                  to słodycze, tam można było kupić trochę czekoladowych (ciasteczka przywiozłam
                  do domu, ponieważ zajadały się pysznymi bułeczkami podawanymi na śniadanie -
                  zabieraliśmy trochę na basen). Kremy z filtrem i balsamy dla dzieci (moje miały
                  skórę jak papier ścierny, a balsamy dla dorosłych je szczypały). Zabawki do wody
                  np. rękawki itp.
                  - pogoda - w pierwszym tygodniu wieczory były chłodne, ale w drugim czyli już
                  ich letniej porze było z dnia na dzień goręcej.
                  - samolot - jeśli polskie linie to jedzenie i picie płatne. Jeśli arabskie to
                  wszystkie w cenie przelotu.
                  - opieka lekarska - 24h w Alladinie, w Titanicu też ale nie wiem czy całodobowa.
                  - mini zoo - Jasmin Hotel
                  POlecam dla rodzin z dziećmi lubiącymi wodę.
                  • mon110 Re: Titanic Aquapark - długie 16.05.07, 07:46
                    mam prośbe czy mozesz podac mi swojego emaila, mam kilka pytań,wybieram sie w
                    czerwcu
                    Monika
                    • ememka1 Do mon110 17.05.07, 09:19
                      Email: ememka1@gazeta.pl
                  • heniu4889 Re: Titanic Aquapark - długie 17.05.07, 05:41
                    Dziękuje za ciekawy opis Hotelu .
                    Mam jeszcze jedno pytanko jakie gniazdka elektryczne są w pokojach(czy nasze
                    wtyczki pasują )
                    • ememka1 Re: Titanic Aquapark - długie 17.05.07, 09:21
                      Używaliśmy laptopa (bajki dla dzieci) i ładowarek do tel.....i wszystko działało.
                      • heniu4889 Re: Titanic Aquapark - długie 17.05.07, 20:09
                        To już ostatnie pytanie bo niebawem wylot.Czy w recepcji można wypożyczyć żelazko?
                        • ememka1 Re: Titanic Aquapark - długie 17.05.07, 20:51
                          Odpowiedziałam na maila.
    • misiureczek Re: Titanic Aquapark 17.05.07, 15:08
      Jest fajnym hotelem ale dla tych osób, którym nie zależy na korzystaniu z
      plaży. Ja byłam w alladynie, hotel na przeciwko, tylko z własną plażą. Turystów
      z Tytanica przywożą na plażę Alladyna takim odkrytym autobusikiem turystycznym,
      tz. nie ma szyb. Wielu było niezadowolonych. Byłam wielokrotnie w Egipcie i
      wiem, że hotel bez własnej plaży to porażka. Piszą w opisie, że tylko przejście
      przez ulicę i już jesteś na plaży, ale prawda jest taka, że jesteś dopiero na
      terenie danego hotelu. Przejście przez cały kompleks, to spory kawałek, zanim
      dojdziesz do plaży. W Tytanicu byliśmy na basenach, jest fajny, ale dojazd na
      plaże w takich upałach już nie!
      • annsa Re: Titanic Aquapark 17.05.07, 23:06
        Naprawde przejazdzka 10 min takim busikiem nie jest zadnym problemem,tym
        bardziej ze jezdzi co 15 min.
        -ememka -powiedz prosze czy rzeczywiscie mozna tam pozyczyc zelazko w recepcji?
        ania
        • ememka1 Re: Titanic Aquapark 18.05.07, 12:11
          Nie mam pojęcia.........miałam swoje turystyczne, które działało.

Ale za to wiem, że jest pralnia i oddają wyprasowane ciuchy. Prali mężowskie
          spodnie w ramach drobnej skargi. Ubrudził farbą, którą pomalowany był blat i nie
          było ostrzeżenia, że świeżo malowane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka