cameltravel 19.04.07, 12:59 że samoloty arabskie są fajne egipscy faceci przystojni piwo jest tam zimne woda zawsze ciepła no i ja tam będę od 8 maja :) heheheheheheheheh no to za Egipt ! rum z colą EFKA MARCHEFKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anelis1 Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 19.04.07, 13:04 No to gratuluje optymizmu ale nie zazdroszczę .......bo ja też tam będę od 9 maja hehehehehehehehehe.Co prawda wywczas mam od 8 maja ale raczej wirtualnie bo samolot ma się oderwać od Polskiej ziemi dopiero o 22.30 więc raczej na ósmego do Sharmu nie doleci.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
reniabosiacka Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 23.04.07, 23:02 chciałam Wam zakomunikować że już jutro lecś do SHRAM EL SHAIKH PIERWSZY RAZ DO aFRYKI ! cIESZĘ SIĘ BARDZO Odpowiedz Link Zgłoś
kura28 Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 27.04.07, 14:48 reniabosiacka napisała: > chciałam Wam zakomunikować że już jutro lecś do SHRAM EL SHAIKH PIERWSZY RAZ DO aFRYKI ! cIESZĘ SIĘ BARDZO Sharm co prawda nie jest w Afryce, ale i tak masz fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jarus5 Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 27.04.07, 21:06 ok fajnie tylko weż poprawkę ja wyltywałem 10.04 i miałem wylecieć o 22 a wyleciałem o 00.05 a powrót miał być o 17 a było o 24.10 nie wiem czyja wina ale nic miłego Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 19.04.07, 13:09 O tak tak !! Rum z colą to jest to. A jak jeszcze dodasz limonkę to pycha. Od 12 maja też będę to sączył całe 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
yummy-yummy Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 19.04.07, 13:14 Moge tylko pozazdroscic i pocieszyc sie,ze do sierpnia czas szybko zleci.. Ide pakowac walizki..:D Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 19.04.07, 13:51 wcale ze nie !! bedzie sie ciagneło jak flaki z olejem a potem raptem juz bedzie po wszystkim :( fk :) Odpowiedz Link Zgłoś
yummy-yummy Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 19.04.07, 14:04 Efko MarFeFko.:)Masz racje -wiem.:))) Ale musze sie jakos pocieszyc...chocby tym ,ze bedzie zajefajnie,w deche..itd..:)))..i wygrzeje sie na 7 zim na przod..:):) Odpowiedz Link Zgłoś
yummy-yummy Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 19.04.07, 14:10 ...i tył sobie tez wygrzeje:P Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 19.04.07, 14:41 FK,powitanie 9-go ma być z pomponami,striptisem i dużą dawką whiskacza...nie wspomnę o rumie ;-))))).Pzdr.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 19.04.07, 14:42 zazdroszcze Wam :) Bo ja dopiero 10.go ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 19.04.07, 14:48 hehe 10 kochana to my już ostre zatrucie bedziem miec !!! alkoholowe Sali ja nie bede streapteasu robić bo zalezy mi na was:) a moj widok w bikini i tak jest na tyle straszny że oj ej a 19 dni to za mało aby 20 kg zwalic :( ale rum i whiskey masz jak w banku :) fefka Odpowiedz Link Zgłoś
kellys16 Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 19.04.07, 20:49 janusz.amir napisał: > O tak tak !! Rum z colą to jest to. A jak jeszcze dodasz limonkę to pycha. Czy to jest drink typowo egipski? czy może on ustrzega przed "zemstą" proszę mnie doinformować, niestety w tym roku chyba nie będę w Egipcie! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: kellys 16 19.04.07, 21:24 Ten drink nazywa się Cuba Libra i jak nazwa wskazuje nie jest egipski. Piłem go tam przez prawie 2 lata regularnie w sporych ilościach i żadnej zemsty nigdy nie miałem. Pozdrawiam. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 19.04.07, 17:14 cameltravel napisał: >> no to za Egipt ! > rum z colą > > EFKA MARCHEFKA o tej porze Ty juz sie alkoholizujesz? :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 19.04.07, 18:18 co prawda z tymi facetami to mi nie bardzo tentego ale i tak ci fajnie bo ja muszę czekac do 16 sierpnia :( Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 19.04.07, 21:01 Kochana Iberio ja sie nie alkoholizuje .... już bo mi sie bacardi zapas wyczerpał ............. a dziś cola sie skończyła ... i lipa trzeba na trzeźwo patrzeć na świat przez całe 19 dni jeszcze choć moja średnia to litr na 4 miesiące do spółki z mężem hahahahahahahaha jeszcze karmie piersią więc ..... a swoją drogą to już kręcka dostaję !! ja już musze tam polecieć powiem wam tylko, że w Suwałkach już lotnisko budują - nie żeby Euro 2012 ale taki odsetek egiptomaniaków na metr że nie wytrzymaliśmy i kazaliśmy pas startowy zrobic :) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 20.04.07, 00:51 Hi!Efka &CO Wieta przecie,że my prawdziwi alkoholicy z Wami nie moglismy lecieć...po co Was zawstydzać.... Kochamy Was....może nawet dopłyniemy na małe odwiedziny....promem oczywiście Od 10.05 Hurgada i tak jest nasza.... Zawody w siatkę z Moskwą wygramy...to jak w banku...ruskim Odpowiedz Link Zgłoś
anik731 Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 20.04.07, 10:41 Witam ale zazdroszcze tym wszystkim ktorzy leca w maju ja niestety "kibluje" w Polsce, ale lece w sierpniu. Dajcie wycisk ruskim...nalezy im sie, to nie ten sam Egipt od kiedy przyjezdza ich tylu.. Milego wypoczynku pijcie trunki zeby zemsta Was nie dosiegla ..... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buterfly5 Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 20.04.07, 10:58 hehehe Święta prawda Ewuniu!!! W zeszłym roku też karmiłam, w tym sobie odbiję;) I już zabukowałam sobie meetingi w osiedlowym klubie AA, przyda się po powrocie:D No to zdrówko!!! 16 dni:-D Mała księżniczka Odpowiedz Link Zgłoś
buterfly5 Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 20.04.07, 11:36 aaa... i apropo's diety, mnie też się przyda, znalazłam cosik w necie... śniadanie: Podnieś z podłogi wczorajsza, grzankę i zjedz ja. Wypij pół butelki wyciągu z wanilii albo jedna buteleczkę farbki do kolorowania jedzenia. Drugie śniadanie: Polowe szminki w jaskrawym różowym kolorze i garść suchego psiego jedzenia, jedna kostkę lodu, jeśli masz na to ochotę. Popołudniową przekąska: Liż tak długo lizaka aż się zrobi klejący, zabierz na dwór, upuść do piasku. Podnieś i liż tak długo aż zrobi się czysty. Wtedy wnieś go z powrotem do domu i upuść na dywan. Obiad: Mały kamyk, albo nie ugotowane ziarnko grochu, wepchnij do lewej dziurki w nosie. Wylej sok z winogron na uklepane ziemniaki, zjedz łyżeczką. hehehe swoją drogą chyba wolę wyskakać kalorie w Sharm a rum pić z colą light:) Odpowiedz Link Zgłoś
lajla45 Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 23.04.07, 14:34 Pijmy... za słonce za luzik za te czarne oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 23.04.07, 21:10 14 dni jedna rata za mieszkanie jedna za auto jeden zus 2 podatki (żeby przed wylotem;)) jedne większe zakupy - bo pieluch potrzebuję jedna walizka mi nie styknie 2 weekendy - uff może zdąze poprać 2 odcinki Magdy M -albo jeden jak nie zdąże wrócić z pracy jeden długi weekend -więc może naprawdę zdąże poprać jeden rachunek za telefon jeden bak paliwa - byle do wawy byle do wawy ewa PS u nas w suwałkach wczoraj było minus 2 w nocy dziś plus 10 w dzień a tam będzie aż plus 32 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jezu jak sie ciesze !! Odpowiedz Link Zgłoś
aziza_kama Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 23.04.07, 21:41 cameltravel napisał: u nas w suwałkach wczoraj było minus 2 w nocy u nas w Ełku też... a u nas kilka dni temu padał śnieg, a co?;))) śmiech śmiechem, a do wylotu równo 3 tygodnie... już nie mogę wytrzymać, normalnie mnie "nosi", w pracy wolą mnie już nie zaczepiać;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cle_oo Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 23.04.07, 21:57 A Ty jeszcze tu???????? Jedź już i nie podnoś mi ciśnienia:-))) Bądź tak dobra i po powrocie nie odzywaj się na forum, dopóki ja nie wyjadę:-))) S Z C Z Ę Ś C I A R O !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Do cle_oo 24.04.07, 11:48 cle_oo napisała: > A Ty jeszcze tu???????? Jedź już i nie podnoś mi ciśnienia:-))) Bądź tak dobra > i po powrocie nie odzywaj się na forum, dopóki ja nie wyjadę:-))) > S Z C Z Ę Ś C I A R O !!!!!!!!!!!!!! Po powrocie tak się rozpiszemy,że nie wyrobisz psychicznie ;-))) hehehe,chyba,że jak powiedział kumpel "Sali,to nasz ostatni wyjazd do Egiptu...już z niego nie wrucimy".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cle_oo Re: Do Elsalvador 24.04.07, 15:16 Sali U W A Ż A J!!! Kopiesz leżącą staruszkę, ładnie to tak??? Nie bojaj znajdę Cię i w Egipcie, a wtedy………wtedy wypijemy Stalle (Ty więcej ja mniej) wypalimy sziszke (po równo) i S K O P I E……..wiesz co:-))) Również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Do cle_oo 25.04.07, 10:27 cle_oo napisała: > Sali U W A Ż A J!!! Kopiesz leżącą staruszkę, ładnie to tak??? > Nie bojaj znajdę Cię i w Egipcie, a wtedy………wtedy wypijemy St > alle (Ty więcej ja > mniej) wypalimy sziszke (po równo) i S K O P I E……..wiesz co:-))) > Również pozdrawiam > Reni,Złotko piwka nie pijam ale z Tobą zawsze ale potem Ty jedziesz sake równo zemną i wtedy możesz kopać ile zechcesz hehehe...13 dni i !!!!!!!!!!!!!!!!.Pzdr.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 25.04.07, 13:54 no to chlup :-) zdrofko wlasnie pije Panstwa Mlodych ale nie powiem, ktorych :- ) i tak juz od wczoraj a konca nie widac:-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
cle_oo Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 25.04.07, 18:43 Oki Sali podnoszę rękawice, którą mi rzuciłeś pod nogi, a może w twarz?:-)?:- )?:-) Nieważne Widzę że Iberia trenuje i jak mi pomoże to nie masz szans !!!!!!!!! PS Tsynascie dni, tsynascie dni………a ja jesce tsy razy po tsynascie, chyba:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 25.04.07, 18:53 Ale wam zazdroszczę !!!! Ja dopiero za 16 dni !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 25.04.07, 19:44 janusz.amir napisał: > Ale wam zazdroszczę !!!! ja tez!!!!! > Ja dopiero za 16 dni !!!! a ja =????chyba dopiero w 2008:-(((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 25.04.07, 20:48 Oj to tak jak i ja....może zrobimy tym naszym "wieśniakom"nalocik w Sharmie?? Wodolotem? Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Do cairo7 26.04.07, 12:08 cairo7 napisał: > Oj to tak jak i ja....może zrobimy tym naszym "wieśniakom"nalocik w Sharmie?? > Wodolotem? Trzymam Krzyś za słowo,nie wywiniesz się ;-)))))))).Pzdr.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
aziza_kama Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 25.04.07, 22:30 janusz.amir napisał: > Ale wam zazdroszczę !!!! > Ja dopiero za 16 dni !!!! Nie zazdrość! Pomyśl sobie, że jak Ty jeszcze będziesz w najlepsze cieszył się egipskim słoneczkiem, to Oni już będą z powrotem w Polsce.... ... jeszcze 19 dni...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 25.04.07, 23:20 Jakim wieśniakom !! jakim wieśniakom !!! wsiokom to ja rozumiem ale wieśniakom ?? ty sie melduj na Synaju bo jak nie to my zjedziem a riviere i wtedy zatrzęsiem Hwaidak Hotels :) jesuuuuuu 11 dni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze tylko długi weekend i lece !! ps magdy m nie było czasu - na lotnisku se lukne - majom hot spoty a lot pewnie sie opuźni Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 26.04.07, 08:05 No sooo Wy...mialo byc "Wieśniaczkom"..tak czule..:) Coś czuję,że ja Was prędzej na Hwaidak ugoszczę niż Wy mnie..(nas) na tej pustyni... Odpowiedz Link Zgłoś
balbina66 Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 26.04.07, 12:36 Elsalvadorku chyba w to nie wierzysz zeby cairo zostawil swoje boisko do siatkowki i nas odwiedzil! Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 26.04.07, 12:55 hahah balibina masz rację!! chyba, że piaseczek w woreczek jakkolwiek wsioki jest obecnie bardziej Trendy -ostatnio Clarkson go użył w swoim programie (wer. org. rednex)i jakoś tak teraz wszyscy zamiast wieśniaku to wsioku mówiom Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: chciałabym wam zakumunikowac !!! 26.04.07, 13:40 janusz.amir napisał: > Ale wam zazdroszczę !!!! > Ja dopiero za 16 dni !!!! Janusz a gdzie Ty będziesz ? Bo nam się terminy nakładają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Janusz 26.04.07, 14:10 janusz.amir napisał: > Jestem od 11 maja w Empire A ja od 22 w Sharmie (jakiś kajaczek pożyczę chyba) :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
seatac Re: amon-re 26.04.07, 14:12 W takim razie Janusz zabierz pod pache Krzysia z przyleglosciami, wskakuj na prom i zapraszamy do DV. Nastepny taki zlot szybko nie nastapi ;-) T. Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: amon-re 26.04.07, 14:19 seatac napisał: > Krzysia z przyleglosciami Możesz mi to opisać bo mi wyobraźni nie starcza :-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: amon-re 26.04.07, 14:45 Nie ma sprawy!! A może wy nas odwiedzicie? Ewa obiecała wpaść do HRG na piwo a Sali jeszcze myśli Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: amon-re 26.04.07, 15:06 yop ale ja jestem tam 14 dni a większośc 7 dni :) więc ..... Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: cameltravel 26.04.07, 15:12 To co im tak marnie załatwiłaś!!!! Twoja wina !!!! Leci się na 14 dni minimum !! Mnie też proponowałaś 7 ale się nie dałem!! Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: cameltravel 27.04.07, 00:51 Balbinka ma rację..nie zostawię MOJEGO boiska,ale ciagle Was zapraszam..i śpicie u mnie...a opasek to mam ooooo jak bedzie trzeba....a mam w planie dziką noc w Pergoli...podkład muzyczny wskazany...balujem do świtu,grila i kiełbaski zapewniam...w końcu jestem w domu.... Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: cameltravel 27.04.07, 09:29 cairo7 napisał: > Balbinka ma rację..nie zostawię MOJEGO boiska,ale ciagle Was zapraszam..i śpici > e > u mnie...a opasek to mam ooooo jak bedzie trzeba....a mam w planie dziką noc w > Pergoli...podkład muzyczny wskazany...balujem do świtu,grila i kiełbaski > zapewniam...w końcu jestem w domu.... Hehehe,no ja już do Pergoli to z Tobą nie idę !!!!!! :-O bo ostatnim razem "zaginąłeś w akcji" i musieliśmy się z Krzychem teleportować do Gene-bez Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!.Apropos a ty wiesz jakie MY będziemy mieć boisko !!!!!!!!!!!.Się nie wymigasz.Pzdr.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina66 Re: cameltravel 27.04.07, 12:22 Ja to wiedzialam ze Krzysiu ,i ci inni sie wymigaja sharm odwiedzic no i oczywiscie nas.Krzys my tez mamy u nas boisko! twoje juz znasz jak wlasna kieszen,a moze ci sie spodoba i zmienisz twoj adres z hurghady na sharm?P.Ewcia im jest taaaaaak ciezko sie ruszyc ,znasz to ..krowa co glosno ryczy malutko mleka daje... i zebyscie nie mowili ze droga ta sama , u nas troche ciezej bo mamy male dzieci na pokladzie.P. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: cameltravel 27.04.07, 13:13 Balbinko...czuję jak miekne...pewnie to Ewcia Cię namówiła,żebyś do mnie napisala??Nic nie obiecuje,ochote przyjechac mam...no chyba,że zagine w akcji...:) Sali...wiesz,jak to było wtedy...hmm...ja myslałem,że to wy poszliście pilnowac tych szałasów na plazy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: cameltravel 04.05.07, 23:35 Hej Wichurki!!!Macie supi słońce 2 dni wcześniej niż ja...i tego Wam zazdroszczę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: cameltravel 05.05.07, 10:04 przyjmę każdą ilośc słońca !! a teraz mamy tam ok 35 stopni :) to co przpłyniesz? fk Odpowiedz Link Zgłoś