eshtamozza 17.06.07, 21:17 Zapraszam serdecznie. egipscyfaceci.mojeforum.net/index.php?sid=5653596859640fd661abddeaf1ad89ff Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bansiq Re: Nowe Forum o facetach z Egiptu 17.06.07, 21:21 jakies puste to forum , brakuje tam jeszcze , pt choroby weneryczne Odpowiedz Link Zgłoś
eshtamozza Re: Nowe Forum o facetach z Egiptu 17.06.07, 21:38 Przemysle.... Jednak zastanawia mnie cos.. Bylam w Egipcie juz ponad 10 razy. Poznalam tam wielu facetow: fajnych, mniej fajnych, glupich, beznadziejnych, przystojnych, paskudnych.. I jakos po dzis dzien nie poszlam z zadnym do wyra. Wydaje mi sie ze wiekszosc z piszacych dziewczyn wzdycha sobie jak i ja ale niekoniecznie wiaze sie to z sexem itp. Dlaczego wiec na mezczyzni zagladajacy forum z gory zakladaja ze chodzi tylko o jedno? Ok. wiem ze sa i takie. Od moich kolegow z Egiptu slyszalam niejedna historie o puszczajacych sie panienkach. I nie mieli wcale na mysli dziewczyn ktore rzeczywiscie sie zakochaly.. Nie bede tych historii tu upowszechniac bo i po co. Kazda ma swoj rozum i mam nadzieje swoja godnosc i szacunek do samej siebie (mam nadzieje). Odpowiedz Link Zgłoś
bansiq Re: Nowe Forum o facetach z Egiptu 17.06.07, 22:19 spoko, ja tez mam kolegę egipskiego , tez z nim nie spałam,tez do tego nie dojdzie, ale forum fajne, kiedys się tam wpiszę:) pozdr.Bansiq Odpowiedz Link Zgłoś
eshtamozza Re: Nowe Forum o facetach z Egiptu 17.06.07, 22:31 :) Ale o takich rzeczach jak wspomnialas tez trzeba pisac. Bo niektore dziewczyny w amoku zapominaja o konsekwencjach zapomnienia:( Odpowiedz Link Zgłoś
engela_engela Re: Nowe Forum o facetach z Egiptu 29.10.07, 08:50 im wiecej postów na ich temat tym lepiej ,a to forum jest ok,tylko mało ludzi faktycznie je znajduje ,chyba Odpowiedz Link Zgłoś