Dodaj do ulubionych

Gdzie można kupić funty egipskie w Poznaniu???

29.06.07, 17:21
Witam mam pytanie czy można gdzieś wymienić złotówki na funty egipskie w
Poznaniu???Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • roman123456 Re: Gdzie można kupić funty egipskie w Poznaniu?? 29.06.07, 18:14
      nigdzie bo wywozi z egiptu funtw nie mona ale na miejscu w egipcie spokojnie
      wymienisz dolary i euro.
      pozdrowienia z egiptu
      • sharmdiver Re: Gdzie można kupić funty egipskie w Poznaniu?? 29.06.07, 18:27
        Cześć gallus! Jeszce nie poleciałeś? Znowu chcesz się bawić w 100 pytań?
      • kasia.dobrucka Re: do roman123456 30.06.07, 12:06
        niestety nie masz racji.
        mozna wwozić i wywozić funty z egiptu, tylko jak w każdym (prawie) kraju
        regulowana jest ilość waluty możliwej do przewiezienia.
        www.egipt.org.pl/1035,88.html

pozdrawiam
    • aeki Re: Gdzie można kupić funty egipskie w Poznaniu?? 29.06.07, 18:44
      ze zwykłej ciekawości podnoszę wątek, bo też z Pyrlandji jestem i ciekaw jestem
      • isabellez Re: Gdzie można kupić funty egipskie w Poznaniu?? 30.06.07, 10:12
        Też jestem z Poznania:) Wczoraj o 17:00 wróciłam z Egiptu. Cały czas płaciłam
        dolarami i nawet nie myslałam o wymianie na LE. Raz tylko zdarzyło mi się, że
        facetowi skończyły się jedno-dolarówki i zamiast otrzymać resztę 3 USD -
        dostałam 2USD i 5LE. W wielu sklepach są nawet powywieszane kartki z aktualnym
        przelicznikiem 1USD=5,6LE. Ceny w strefie wolnocłowej są głównie w USD, chociaż
        można płacić w innej walucie, ale wtedy mają jakiś dziwny przelicznik, np.
        zamiast 54USD chcieli 46Euro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka