bwdd 06.07.07, 12:24 Czy wrócił ktoś ostatnio z Empire, proszę o opinie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz.amir Re: Hurghada - Empire 06.07.07, 12:47 Byłem tam przed miesiącem. Dobrze jak zawsze. Możesz lecieć. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
daga2003 Re: Hurghada - Empire 06.07.07, 19:31 Hej ja lecę do Empire Beach od 18.08!I mam nadzieję ze będzie super:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.e Re: Hurghada - Empire 07.07.07, 15:39 my 12.X - już "niedługo" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pillowbook Hurghada - Empire 08.07.07, 00:21 W Empire byłam raz - styczeń 2005. Po tygodniu udało mi się przenieść do Safira. Empire jest ogromnym hotelem. Recepcjoniści sprytnie żonglują pokojami, tak abyś był przekonany, że za kilka $ staną "na głowie" i zrobią wszystko abyś miał fajny pokój. Prawda jest taka, że najlepsze są pokoje na najwyższych piętrach z widokiem na ... ulicę. Hałas słychać jak wszędzie, ale za to widok... Ja miałam pokój (patrząc na hotel z ulicy) w prawym skrzydle, 5 piętro. Dziedziniec z basenem - klaustroboficznie mały. Basenowi "podpowiadają" ci, ze gdzieś wyżej jest lepiej (ale musisz dać kilka dolców). A tam wyżej jest ciasno i byle jak. Plaża w Empire Beach - zależy co kto lubi. Jedyną zaletą Empire jest to, że Sea View jest tysiąc razy gorszy, a na zdjęciach wygląda super. Odpowiedz Link Zgłoś