Dodaj do ulubionych

Wróciłam z Alibaby w HRG

08.07.07, 19:43
W razie pytań co do pobytu w tym hotelu udzielę wszelkich informacji . Biuro
SUN&FUN.
Obserwuj wątek
    • grzanki Re: Wróciłam z Alibaby w HRG 09.07.07, 08:03
      Czy korzystałaś z oferty wcieczek z SUN FUN?
      A jak pokoje, miałaś parter czy pietro?
      • renataum2 do grzanka 09.07.07, 17:37
        Pokój miałam na I piętrze z widokiem na basen i plac zabaw. Korzystaliśmy z
        wycieczek biura SUN&FUN i są ok. Za 5 dolarów 4 godz po Hurgadzie i zakupy w
        strefie wolnocłowej a także w sklepie gdzie można nabyć oryginalne papirusy oraz
        akwarium z rybami morskimi wstęp dodatkowo płatny4,5 dol jak również w dużym
        sklepie gdzie wszystko miało być najtańsze ale tak nie było, 2 km od naszego
        hotelu po ostrym targowaniu się jest sporo taniej. Luxor 1 dniowa 70dol warto
        ale bardzo gorąco ok.70stopni,potrzebne koniecznie okulary i nakrycie głowy a
        także skarpetki.Kair 1 dniowa 65dol,2 dniowa 120dol albo samolotem 150dol.To
        biuro ma najtańsze wycieczki ze wszystkich tam biur. Są jeszcze kłady i statek
        ze szklanym dnem ale niewiele osób korzystało.
    • jajoke Re: Wróciłam z Alibaby w HRG 10.07.07, 12:09
      A czy mogłabyś powiedzieć coś o samym hotelu? bo mam do wyboru albo alibabe
      albo alladina. Co bys mi polecila. Ile zaplacilas za swoja wycieczke? bo ja tez
      jade z sun&fun.
      • renataum2 Re: Wróciłam z Alibaby w HRG 10.07.07, 18:10
        Za wycieczkę zapłaciłam 2650zł. W Alladinie jest fajna plaża ale najładniejszy
        basen jest w Alibabie. Zresztą i tak można korzystać ze wszystkich hoteli.My
        więcej przebywaliśmy na basenie więc było lepiej pod tym względem. Pokoje są dosyć
        podobne w wystroju.Polecam oba hotele.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka