renataum2 08.07.07, 19:43 W razie pytań co do pobytu w tym hotelu udzielę wszelkich informacji . Biuro SUN&FUN. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzanki Re: Wróciłam z Alibaby w HRG 09.07.07, 08:03 Czy korzystałaś z oferty wcieczek z SUN FUN? A jak pokoje, miałaś parter czy pietro? Odpowiedz Link Zgłoś
renataum2 do grzanka 09.07.07, 17:37 Pokój miałam na I piętrze z widokiem na basen i plac zabaw. Korzystaliśmy z wycieczek biura SUN&FUN i są ok. Za 5 dolarów 4 godz po Hurgadzie i zakupy w strefie wolnocłowej a także w sklepie gdzie można nabyć oryginalne papirusy oraz akwarium z rybami morskimi wstęp dodatkowo płatny4,5 dol jak również w dużym sklepie gdzie wszystko miało być najtańsze ale tak nie było, 2 km od naszego hotelu po ostrym targowaniu się jest sporo taniej. Luxor 1 dniowa 70dol warto ale bardzo gorąco ok.70stopni,potrzebne koniecznie okulary i nakrycie głowy a także skarpetki.Kair 1 dniowa 65dol,2 dniowa 120dol albo samolotem 150dol.To biuro ma najtańsze wycieczki ze wszystkich tam biur. Są jeszcze kłady i statek ze szklanym dnem ale niewiele osób korzystało. Odpowiedz Link Zgłoś
jajoke Re: Wróciłam z Alibaby w HRG 10.07.07, 12:09 A czy mogłabyś powiedzieć coś o samym hotelu? bo mam do wyboru albo alibabe albo alladina. Co bys mi polecila. Ile zaplacilas za swoja wycieczke? bo ja tez jade z sun&fun. Odpowiedz Link Zgłoś
renataum2 Re: Wróciłam z Alibaby w HRG 10.07.07, 18:10 Za wycieczkę zapłaciłam 2650zł. W Alladinie jest fajna plaża ale najładniejszy basen jest w Alibabie. Zresztą i tak można korzystać ze wszystkich hoteli.My więcej przebywaliśmy na basenie więc było lepiej pod tym względem. Pokoje są dosyć podobne w wystroju.Polecam oba hotele. Odpowiedz Link Zgłoś