radesa 12.07.07, 09:09 Mam Prośbe o opisanie kogos kto był jak wygląda plaża w Sharm Cliff Resort ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszgr Re: Plaża Sharm Cliff Resort 12.07.07, 09:18 Przede wszystkim jest mała i dosyc mocno "zabudowana" lezakami i parasolami.W wodzie jest cos co dla osoby z duza wyobraznia moze przypominac rafe.Mozesz dojezdzac do niej hotelowym busem, lub idac pieszo, wystarczy zejsc ze skarpy i przejsc przez deptak w Naama Bay. Odpowiedz Link Zgłoś
tissot32 Re: Plaża Sharm Cliff Resort 12.07.07, 09:31 1. Sharm Cliff Resort nie jest przy plaży. Zbudowano go na klifie nad Naama Bay i do plaży jest z 10 minut na piechotę lub 5 minut hotelowym busem. 2. Sama plaża jest piaszczysta, ma łagodne wejście do wody, nie ma na niej problemów z leżakami, jest bar/restauracja, prysznic. 3. Jeśli chcesz zobaczyć ją na zdjęciach to podaj maila - wyślę wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
radesa Re: Plaża Sharm Cliff Resort 12.07.07, 09:45 ok to prosze o jakies fotki radesa@poczta.onet.pl a mam pytanie czy jest jeszcze jakas inna plaża należąca do tego hotelu po na tej podobno nie ma rafy Odpowiedz Link Zgłoś
tissot32 Re: Plaża Sharm Cliff Resort 12.07.07, 18:07 Jest druga plaża, ale tam też nie ma rafy, bo to w dalszym ciągu ta sama zatoka. Generalnie wzdłuż linii brzegowej zatoki Naama Bay, w odległości kilku- kilkunastu metrów od brzegu są tylko fragmenty czegoś co może przypominać rafy i gdzie znajdziesz miejscami trochę kolorowych ryb. Jedyna rafa w tej części Sharm zaczyna się na południowym krańcu zatoki przy hotelu Halomy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrium Re: Plaża Sharm Cliff Resort 12.07.07, 14:44 Witam serdecznie, wybieram się do Sharm Cliff Resort ( 09-23.10 )i bardzo interesują mnie informacje o plaży tego hotelu. Dlatego proszę również o zdięcia jeśli to możliwe : andrzej.mazurowski1@neostrada.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
telegram29 Re: Plaża Sharm Cliff Resort 13.07.07, 11:07 Ja też bardzo bym prosił o fotki: telegram@interia.pl Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
yrec61 Re: Plaża Sharm Cliff Resort 17.07.07, 11:20 świeże wiadomości, choc takie same - wróciłem przed godziną - plaża nazywa się wind beach i jest zastawiona różnej maści leżakami, sofami, łożami z baldachimem, zejście piaszczyste Odpowiedz Link Zgłoś
45s11 Re: Plaża Sharm Cliff Resort 17.07.07, 12:28 Co do rafy to nieprawda ,ze jest ona szczątkowa. Zaraz za tą martwą rafą jest super rafa z mnóstwem ryb.Widziałem tam nawet płaszczki i mureny.Trzeba tylko przepłynąć ok.20 metrów dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
be.xa Re: Plaża Sharm Cliff Resort 23.07.07, 12:44 Turyści hotelu sharm cliff resort mogą korzystać z dwóch plaż: wind beach i drugiej, której nazwy nie pamiętam. Ta pierwsza (wind) jest jak najbardziej godna polecenia: sporo leżaków, łózek pod parasolami, łoża z baldachimem, bar gdzie można coś zjeść, jacuzzi i przede wszystkim świetna muza!! Odpowiedz Link Zgłoś