robroy2 06.08.07, 12:47 Czy był ktoś z tymi dwoma bp?? Ostatnio narzekano na Sun & Fun.... może ktoś doradzi które bp lepiej wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
casic Re: Sun & Fun - oki !! :) 06.08.07, 13:00 To wszystko zależy od szczęścia:)ja byłam z sun&fun i nic złego się nie działo, wszystko było oki-łącznie z brakiem opóźnień w wylotach-naprawdę mogę ich polecić!Natomiast z nami byli ludzie z alfa star, którzy okrutnie narzekali, bo np. na 2 godz przed wylotem(zbiórką) zmienili im godzinę o 12h-cały dzień poprzedzający i cała noc w plecy.Znajomi też mówili,że lecąc z alfa star mieli cyrki z międzylądowaniami i zmianami dnia wylotu.Więc jak widać bywa różnie-i nie wiem czy w sezonie są biura które nie mają wpadek.... Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Alfa Star czy Sun & Fun 06.08.07, 13:28 Obydwa: z jednym lecisz "tam" i mieszkasz pierwszy tydzień, a z drugim drugi i wracasz "z powrotem". Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_kra Re: Alfa Star czy Sun & Fun 06.08.07, 17:17 ja ponad 2 tyg. wróciłam z S&F- i na nic też nie mogę narzekać. Wszystko zgodnie z planem i oczekiwaniami- zero opóźnienia w lotach, na miejscu w Hotelu- rezydentka była..ale de facto nie potrzebowałam jej poza 2 razami- kilka słów na dzień dobry, wykupienie wycieczek no i w dniu odlotu, żeby się upewnić czy aby na pewno mój lot nie jest opóźniony, tak jak mieli ludziska z innych BP. Ja nie narzekam - a Alfa też podobno się stara;) Odpowiedz Link Zgłoś
fenikss3 Re: Alfa Star czy Sun & Fun 09.08.07, 09:04 witam bylam z alfa i ze syn fun osobiscie bardziej preferuje sun fun zadnych wpadek wszytko punktualnie rezydentka mila z alfa bylo oczywiscie przesuniecie godzin wylotu wiec czekanie na lotnisku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś