elzp 10.08.07, 15:28 Czy ktoś ma jakieś informacje o tym hotelu? Był? Poleca? Brać czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wentus100 Re: Hotel Zahabia 11.08.07, 10:12 witam,ja wróciłem z hotelu kin tut resort,ale wczasy spedzałem ze znajomymi którzy w zeszłym roku byli w Zahabii,opowiedzieli mi o nim sporo,jednym słowem bardzo dobry hotel,a kategorią gwiazdek się nie przejmuj bo w hurghadzie ,jezeli hotel nie ma dostępu do morza to od razu ujmują gwiazdki,widziałem go,przejeżdżając prawie codziennie do Sakkali,robi wrażenie,pozdrawiam -Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
viggoo Re: Hotel Zahabia 11.08.07, 18:25 Witam. Właśnie dzisiaj wróciłam z Hurghady. Tydzień spędziłam w Zahabii- i zdecydowanie polecam. Bardzo fajny hotelik, spory basen, czyste pokoje, miła obsługa no i jedzenie pychota. Dla lubiących "zabawy integracyjne i nie tylko" ;), każdego wieczoru organizowane są różne imprezy.Na terenie kompelsksu jest shisha corner i fajna knajpka.Co prawda hotel nie sąsiaduje z plażą, ale posiada własną po drugiej stronie ulicy.Ma swoją zatoczkę, jest cicha, czysta i kamerlana- parę metrów od brzegu piękna rafa. Zdecydowanie polecam- przestrzegam przed Ambassadorem- niektóre biura podróży plasują te hotele na podobnej pozycji- BZDURA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elzp Re: Hotel Zahabia 11.08.07, 20:32 Dzięki za odpowiedzi, gdybym wiedziała jeszcze wczoraj to co piszesz, to może bym się zdecydowała, a tak wybrałam Empire. Mam nadzieję, że też dobry wybór:) Odpowiedz Link Zgłoś
podem1 Re: Hotel Zahabia 12.08.07, 08:46 Cieszy mnie to,że ktoś mnie wyprzedził z opisem zarówno hotelu Zahabia jak i Ambasadora. Zahabia - fajny, czysty jak na warunki egipskie hotelik Ambasador - jakaś pomyłka, wróciłam z rejsu i okazało się,że zmienił się właściciel i zamiast plazy hotelu royal palace ( 10 min drogi spacerkiem )mamy teraz korzystac z plazy Golden 5 ( oddalonej 15-20 min ,ale busem, które jeździły jak im się chciało ) Podsumowując polecam Zahabia natomiast Ambasador powinien być wycofany z oferty biur podrózy.Ja zmieniilam hotel Ambasador na zahabia doplacając 32$za 4 noce za 2 osoby.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś