faraonka76 21.08.07, 21:33 Czy ktoś leciał tymi liniami do Sharm El Sheikh? Może ktoś wie jak brzmi pełna nazwa tej linii? Czy są to linie egipskie ?Jakie maja samoloty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anuulka Re: Linie lotnicze KBR 22.08.07, 02:05 Coral Blue. Linie sa chyba tunezyjskie. Lecialam nim do i z Hurghady w maju. Samolot bardzo przyzwoity, nawet poduszeczki byly ;)) co w charterach raczej nie spotykam.. Jedzonko takie sobie ale obsluga b.mila. Z tego co pamietam to to byl Airbus. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniamaciunia Re: Linie lotnicze KBR 22.08.07, 11:30 takl to linie koral blue na forum troszke o nich jest nikt nie narzekal wiec jest ok :) ja lece nimi 18.09 Odpowiedz Link Zgłoś
faraonka76 Re: Linie lotnicze KBR 22.08.07, 10:28 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Ja wybieram się do Egiptu wylot z Warszawy do Sharm El Sheikh dopiero 16.10 ( wtorek). W bp nie potrafiono udzielić mi informacji jakimi liniami lecimy( poza tym że egipskimi), więc z ciekawości pozwoliłam sobie na małe śledztwo. Sprawdziłam jaki samolot wylatuje z Okęcia o godzinie którą podało w umowie biuro- 21:15 i... nie było przez kilka wtorków takiej godzimy na tablicy odlotów. Był lot 21:05- KBR ( stąd moje pytanie) i 21:30 FFP.Dziękuję jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś