engela_engela 25.10.07, 15:18 A MOŻE TO NIE MY EUROPEJKI JESTEŚMY TAKIE NAIWNE I ŁATWE...BO GDZIE MOŻNA SZYBCIEJ PODERWAC I "PRZELECIEC" FACETA JAK NIE W EGIPCIE..TAKA DYGRESJA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engela_engela Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 25.10.07, 16:36 do tego przystojnego,sexi i za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
plagi_egipskie Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 26.10.07, 14:27 no na to nie wpadłam :D Dobry tok rozumowania ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
selenis Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 29.10.07, 16:46 Naprawde sadzisz, ze sa tacy sexi i przystojni wiekszosc? Odpowiedz Link Zgłoś
engela_engela Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 29.10.07, 17:08 odpisalam ci na innym poście-chociaż wyglad to kwestia gustu i o gustach sie nie dyskutuje,i wygląd to dla mnie dalsza inszość...ale w większości mi sie nie podobają...choć znam też takie ciasteczka,sexiiii że...jak wszędzie:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
selenis Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 30.10.07, 01:40 nie moge powiedzec, ze sa brzydcy bo widzialam ladnych ale to w alexandria albo nowszych miejscach w cairo, jesli chodzi o urode to libanczycy bardziej podobaja mi sie, ale to co kto woli, Odpowiedz Link Zgłoś
dwakroki Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 27.09.08, 06:06 Alexandria - w języku polskim Aleksandria Cairo - w języku polskim Kair ... Odpowiedz Link Zgłoś
zizoula Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 26.10.07, 23:19 Uwielbiam Cię za to stwierdzenie, w końcu ktoś trafnie określił sytuację. Dlaczego zawsze się mówi, że to kolesie zaliczają laski, skoro może też być odwrotnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
seila Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 28.10.07, 13:27 Zgadzam się z autorką, można to tak tłumaczyć, ale z drugiej strony jestem przekonana w 100%, że każdą z Was niesamowicie zauroczył Egipcjanin, zresztą wcale się nie dziwię. Mnie także, chociaż nigdy nie byłam w Egipcie. Dodam jeszcze, że nie jestem osobą naiwną i dość ostrożną, a jednak zostałam zauroczona. Oni są mistrzami swiata:). Gdyby nam chodziło tylko o seks, nie siedziałybyśmy na tym forum i nie szukały informacji na temat tych facetów dziewczyny. Ale w sumie czego my szukamy tutaj, sama nie wiem? Pozdrawiam Was wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
monalizza Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 28.10.07, 15:04 ach, te różnice płciowe... mi się własnie wydaje że kobiety sa po prostu bardziej romantyczne i jak szukają jakiegoś faceta, albo się trafia, to chcą "inwestować" w nich czyli traktują jako potencjalnych kandydatów na męża , a faceci, i to nieważne z jakiej kultury pochodzą, są generalnie nastawieni na uciechy seksualne itp. co o tym myslicie/>? Odpowiedz Link Zgłoś
bluemax1981 Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 29.10.07, 12:25 nie sposób się z Tobą nie zgodzić . To cała prawda ... Odpowiedz Link Zgłoś
engela_engela Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 29.10.07, 14:25 na tym poscie napisano super zdanie: "Gdyby nam chodziło tylko o seks, nie siedziałybyśmy na tym forum i nie szukały informacji na temat tych facetów"... dziewczyny-bo tak jest,te kobiety ktore nie sa sexturystkami a szukaja w tamtych facetach kogos wiecej niż na moment ,szperaja po takich forach zeby albo wylać sobie kubeł zimnej wody na głowe albo rozkochac sie w kims bardziej--najczęsciej po to zeby potem wylewac łzy w poduchę.. czy któras miała to szczescie i skonczyla inaczej?-tzn: i żyli długo i szczęśliwie Odpowiedz Link Zgłoś
selenis Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 30.10.07, 01:41 hahaha....ja nie zaliczam sie do tych co zyly dlugo i szczesliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
martaelgouna Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 08.04.08, 21:26 ja tez uwazam ze jak na podryw to najlatwiej w egipcie;) no ale z drugiej beczki-tej zaliczam sie do tych szczesliwych;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanny.ogg Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 27.09.08, 00:21 Otóż oni owszem są łatwi, ale też są super cwaniakami, bo tak na prawde to zwykli kobieciarze z super bajerom, ale nie da sie im nie ulec :) ale podoba mi sie stanowisko ze to oni sa łątwi a nie my, aczkolwiek odnosze wrazenie [czytajac forum] ze niektóre dziewczyny sa straaaaasznie naiwne ^^ oczywiście ja tez sie dałam zbajerowac, ale trafiłam na gościa który nie czarował ze chce sie ze mna ozenic tylko prosto mówił, ze nie wazne ze mam chłopaka w polsce, liczy sie tylko tu i teraz i generalnie on był jedyny, który nie pytał po raz 100 jak mam na imie i skad jestem, tylko cały czas pamietał. ja wiec naleze to tych szczesliwych ale na szczescie nie na dłużej niż pobyt w Egipcie:(:) Odpowiedz Link Zgłoś
beata7.0 Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 27.09.08, 01:14 Ja zostałam mega zaskoczona przez mojego meżczyznę. Wiedziałam, że nie jest podrywaczem (pomimo,że jest niesamowicie przystojny, wysoki i naprawdę atrakcyjny), ale nie miałam pojęcia, że w wieku 28 lat nie spał z żadną kobietą (bo, że okazję miał, to nie mam watpliwości)...Bardzo mnie zaskoczył. Nie mam wątpliwości, co do tego, że to prawda. Jesteśmy razem od kilu miesięcy. Pierwsza wspólną noc spędzilismy po 2,5 miesiąca. Nie wchodząc w nasze najbardziej prywatne sprawy - to był kosmos. Rozmawialiśmy o tym, powiedział, że nigdy nie chciał być jak jego koledzy, którzy zaliczają panienki co każdy turnus, a sex dla nich to czystko zwierzęce instykty. Facet 1/10000? Chyba tak.Jak go nie kochać?! Odpowiedz Link Zgłoś
nanny.ogg Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 27.09.08, 19:58 jejj... to trafiłąś naprawdę super, zazdroszczę Ci ^^ czytałam Twoje posty w innym temacie, w których piszesz, że przyszłość z tym chłopakiem może być dla Ciebie trudna, ale i tak jestem pełna podziwu, że znalazłaś takeigo egipcjanina. Ja byłam w Egipcie raz i sie w tym kraju zakochałam, jednak faceci, których spotykałam , to seryjni podrywacze:P Ale nie powiem - chciałabym znaleźć takiego jak Twój jak tam kedyś wrócę :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 02.10.08, 11:51 Faktycznie naiwna, ale cie zbajerował równo. Jeszcze takiej głupoty nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
aro.77 Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 02.10.08, 14:18 Beato wysłałam Ci maila, ale chyba nie dotarł... Odpowiedz Link Zgłoś
beata7.0 Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 03.10.08, 08:46 MIałam nieaktywną pocztę. Wyślij jeszcze raz: beata7.0@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aro.77 Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 03.10.08, 22:23 Zgodnie z życzeniem :)), Mam nadzieję, że teraz nie było przeszkód w odbiorze... Odpowiedz Link Zgłoś
concreterose Re: FACECI Z EGIPTU SĄ ŁATWI 02.10.08, 19:39 a podasz jego imię? proszę,ważne Odpowiedz Link Zgłoś