libra111 26.10.07, 18:24 Prosze o kazda informacje o tych liniach. Czy ktos cos slyszal? Mam leciec nimi do Egiptu. Bardzo sie boje latac! Prosze o kazda informacje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boomer Re: Lotus Air?????????????????????????????? ????? 26.10.07, 19:19 Albo nikt z nimi nie lecial albo ci co polecieli jeszcze nie wrocili... (i moze nigdy nie wroca) Tak na powaznie to po co ci te informacje? przewoznika nie zmienisz wiec po co sie denerwowac ale uspokajac? Linie moga byc do dupy a tobie sie uda i lot bedzie cacy albo moze byc na odwrot. Co ma byc to bedzie. Ja tez nie lubie latania ale latam i wyjscia nie mam (no chyba ze do usa zabka albo do egiptu na rowerze) Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Lotus Air-rewelacja 26.10.07, 20:19 Leciałem z nimi do Hurghady z 6 lat temu jak dla mnie rewelacja ,na 2-m miejscu zaraz po Axon airlines. Samolot Boeing 737 (dosłownie 2-3 letni) skórzane fotele ,nie wiem jak teraz bo pare lat latali na charterach w GB. Z tych co latałem jedne z najlepszych lini . Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Lotus Air-rewelacja 26.10.07, 20:19 Leciałem z nimi do Hurghady z 6 lat temu jak dla mnie rewelacja ,na 2-m miejscu zaraz po Axon airlines. Samolot Boeing 737 (dosłownie 2-3 letni) skórzane fotele ,nie wiem jak teraz bo pare lat latali na charterach w GB. Z tych co latałem jedne z najlepszych lini -pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jacekblack11 Libra czytaj ponizsze wpisy 26.10.07, 20:23 niedawno był post o lotusie leciałem miesiąc temu wszystko ok. airbus a latają w tą i z powrotem wiec z zamknietymi oczami lądują i startują(żart)pełny profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
boomer Re: Lotus Air?????????????????????????????? ????? 26.10.07, 21:29 Ktos nie odrobil pracy domowej bo z 17.10 jest taki sam watek, to po co zakladac kolejny? Odpowiedz Link Zgłoś