derduch 27.10.07, 15:39 Ewa dzwoniła że rozmieszczają w innych hotelach niż na potwierdzeniu rezerwacji... Kamera i dyktafon będą czekały włączone na rezydentów AS, jeżeli się to okaże faktem to już pomału mogą kramik zwijać... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edylaur Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 27.10.07, 15:45 jak juz pisalam wczesniej: Czy choć raz wyjazdy do Egiptu mogłyby odbywać się spokojnie i bez nerwów? Ale nie, oczywiście i dziś nie odbyło sie bez zamieszania!! Klienci z Alfy z Katowic po wylądowaniu w Hrg dowiedzieli sie ze zmieniają im hotel!!! I następnym co dolecą do aqua blue możliwa jest zmiana hotelu! oh co sie dzieje! Ewcia już z rodzinką wyjechali do wawy - wieczorem wylot i to samo może ich czekać w Hrg! a mój szef to lubi rozwiązywać takie problemy! A tak serio, to już się dodzwonił do rezydenta i klientów tych co są w Hurghadzie - Dostają hotel 5* do jutra a potem wracają do aqua blue. Okazuje się ze nawet alfa star ma przeciętny wpływ na swego kontrahenta w Egipcie i hotel aqua blue ale …jak się chce to można. oh i jak tu mozna miec zaufanie do słow - "Gwarantujemy Wam Hotel" pozdrowki edyta Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 27.10.07, 15:49 Powiem Ci że jakoś jestem spokojny, Alfa Star to nie Triada i jakoś dziwnie jestem pewien że przed prasą i telewizją nie będą sobie robili obciachu. A to byłby żart na maxa, akurat gdy leci z nimi chłopak z TVN24 i tu taka wpadka :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edylaur Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 27.10.07, 15:58 no my wszyscy mamy taką nadzieje - wkoncu planowane to od kilku ladnych miesiecy, z ewką do poznych godzin omawiali sprawy, wysylalam tlumaczenia do hotelu w sprawie sprzetow itp, nawet jak wystepowaly kabarety tu w naszym regionie, to specjalnie jezdzilismy by wszystko ustalic i dopiac do konca... a tu na poczatek taki szok leciutki :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 27.10.07, 16:42 Wspołczuje Ewie ,bidula ale urlop jej sie zaczął...Sama jak to przeczytałam to wk....łam sie na maxa.Licze ,ze wszystko sie pozytywnie wyjasni. Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 27.10.07, 18:36 Edylaur nie boj nic. Leci moj znajomy. Pracuje w Polsacie. Ma dostep, zna ludzi. Dyktafon ma wlaczony chyba 24h na dobe. Niech no tylko ktos mu powie, ze nie pojedzie do Aqua Blue... hehehe. [*] za Afle ;-) Iw Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 27.10.07, 18:40 a co to jakis zjazd medialny?Tvn24, Polsat i kto jeszcze? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
edylaur Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 27.10.07, 18:54 OSTATNIE WIESCI! ewa dzwonila i jeszce sa okolo 40km od warszawy! ma dac znac co tam bedzie i gdzie wyladują po przyjezdzie do hurghady! narazie nerwowka troszke - czekam co bedzie sie dzialo gdy nastepna tura z Alfy bedzie wylatywala 1go listopada do aqua blue!!! pozdrowki Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 27.10.07, 21:52 ano jak zrobili Triadowców w Arabusa to szacowni Egiptofani Triade do podziemi a Arabusa na piedestał !!!! a jak was Arabusy robia w Araba to słysze jakies pomruki niezadowolenia , jakies kwękania , nawet odgrażania ... a przeciez Arab waszym przyjacielem jest !!! a wcześniej pisałem , że trzeba zjednoczyc wszystkie siły wszystkich polskich czy tam polsko języcznych biur aby Araby nie robiły nas w ciula deo Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do deo 27.10.07, 22:07 Wiesz deo śmiac mi sie chce z tych TRENDY egiptomaniaków. W ostatnich postach forowicze piszą ża dupe zmoczyl jakis sky teraz alfa a oni mrucza ,że to nie mozliwe ,że to sie wyjaśni. Bo dupę moze moczyc tylko Triada. Jestescie żałośni.wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do deo 27.10.07, 22:37 napisal ten co to lata na urlop z Thomasem Cookiem :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: do deo i wp. 27.10.07, 22:39 A wyście co ślub z Triada brali? Kasę za propagowanie tego B.P macie? Bez jaj! Pisałem szczerze o ich zaletach i wadach Triady(wcale nie mówię, że nie poadę z nimi), ale stawianie Triady na piedestale chwały to już gruba przesada. Jest tyle biur a ...Wy Triada, odpuśc Panie Boże Triada, i na wieki wieki Amen TRIADA. Spróbujcie z innych biur ...porównajcie ...zobaczycie. Jestem niezależny. Co chwila lecę z innym biurem. W tym roku 5 wyjazdów i za każdym razem z innym biurem( w tym 3x Egipt_ Traida , Exim,). Teraz ALFA. Ostatni byłem z nimi 3 lata temu, trzeba sprawdzić. A teraaaaaaaa Deo i wp. walcie, że ...itp., itd, że Triada że ... i w ogóle.... Zę się czepiam Przedstawcie jakieś sensowne argumenty. Deo dawno nie posprzeczaliśmy się. Jak wróciłem na to forum...wręcz brakuje mi kontaktu z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: do deo i wp. 27.10.07, 23:21 cześc scorpio ... no widze że przetrwałeś w piaskach pustyni zarówno kaczyzm jak i CBA i wyszedłes na swiatło dzienne wznosząc modły do tuskizmu ... no może masz nosa hahahahahaha ale do rzeczy ... juz kolejny post na forach , że kontrahenci arabscy nie wywiązuja sie z umów z polskimi biurami podrózy i namietnie zmieniaja im hotele ... i to jest niepokojące ... bo dotyczy jak widac niemal wszystkich biur ze sredniej półki ... i oczywiscie godzi w nas turystów .... ' a ze przy okazji egiptofani - głodni posiedzą w kucki na pustyni czekajac na nocleg to sie akurat za bardzo nie zmarwie ... hahahahahahah złosliwy jestem jak wiesz to tak cos zaczęlo sie od Ramadanu ... dlaczego ... w sierpniu syn byl w Al Diwan w Sharmie i bez kłopotu ???? ja oczywiście z Triadą ... wreszcie mogli by mi dac premię a oni nic .... tym razem u Ben Alego i Kadafiego nic to pozdrawiam przynajmniej tych " Triadowych patałachów hahaha " juz znam a inni Alfa zamieni mi hotel Exim kaze czekac na pustyni Rainbow w ogóle o mnie zapomni- Tui każe czołgać się na brzuchu po pasie startowym ... wiec juz zostanę przy moim 7 + 7 Triady ... jeszcze Grecja mi została !!! ale ja tez czytam krytyczne uwagi o Triadzie i cos ta Grecja nie ma najlepszej prasy ??? co oczywiscie mnie martwi deo Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: do deo i wp. 27.10.07, 23:39 Może jestem szczęściarz...ale... Byłem w Egipcie : z; Big Blue (ś.p) Alladin(ś.p) Ving(ś.p) Itaka Exim(3 razy) Triada(2 razy) Alfa i...moze jeszcze jestem szczęściarz, ale zawsze trafiałem do hoteli, które zamawiałem. Objazy z Triadą, pobytówki z pozostałymi. Pobytówki bez zastrzeżeń. i...mam nadzieję, że 21 listopada trafię do hotelu, któey 3 dni temu wybrałem. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do deo 28.10.07, 17:40 Szczęście w tym całym nieszczęściu ,ze nie trafiło na Triadę.Deo , przeciez zostalibyśmy wdeptanie w glebę. Ze, odrońcy , że pracownicy ,że bóg wie co . Wszystkie biura są O.K. tylko nie wstrętna Triada . I co allah pokarał derdycha , cameltravel i innych przesmiewców Triady. Zanim ,ktoś pierwszy rzuci kamieniem to powinien sie ciut zastanowi czy aby inne BP są bez skazy . Suma sumarum to wszystkim wycieczkowicza bardzo współczóje .Nie pomogli prokuratorzy , redaktorzy , dziennikarze i inni funkcyjni , ktorych arabusy powinni sie bać. Arabusy maja wszystkich w .....A z reklamacja do allaha. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do kłamczuszka wp2007 28.10.07, 18:14 wp2007 napisał: > Szczęście w tym całym nieszczęściu ,ze nie trafiło na Triadę.Deo , przeciez zostalibyśmy wdeptanie w glebę. Ze, odrońcy , że pracownicy ,że bóg wie co . Wszystkie biura są O.K. a teraz pokaz, gdzie Ewa czy derduch pisali, ze triada to najwieksze zlo tego swiata a inne biura sa IDEALNE. > tylko nie wstrętna Triada . I co allah pokarał derdycha , cameltravel i innych przesmiewców Triady. masz satysfakcje prawda? > Zanim ,ktoś pierwszy rzuci kamieniem to > powinien sie ciut zastanowi czy aby inne BP są bez skazy . jasne, ze nie sa, wystarczy poczytac foru jedno, drugie trzecie.Ile razy pisalam, ze NIE MA biur IDEALNYCH i kazdemu zdarzaja sie wpadki? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: do kłamczuszka wp2007 28.10.07, 18:41 Allah Derducha nie pokaral, bo pokoj ma tam gdzie chcial i jest zadowolony. Nerwowka byla, owszem, bo to i noc neprzespana i zmeczenie i taki numer.Derduch jest taki, ze wszedzie da sobie rade. To jedna z jego wielu wad i zalet jednoczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do WANDA43 28.10.07, 19:12 I tak powinien zachowywać sie prawdziwy globtroter. WP2007 Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do iberia .pl 28.10.07, 19:09 No chyba żartujesz? Cameltravel napisała- że najwięcej reklamacji ma Triada, że zazwyczaj na imprezach Triady cos jest nie tak / na mojej imprezie i na imprezie deo było wszystko ok./ Derducha opinię tez czytali wszyscy / oprócz ciebie?/ - Triada to -złodzieje i oszuści.Nie przypisuj mi swoich przywar. Jeżeli potrafisz czytać to napisałem ,że współczuje wszystkim koczującym w Hurgadzie. U mnie z czytaniem - jako - tako - dlatego nie wymieniłem twojego nicka wśród prześmiewcow Triady. To co nadal twierdzisz ,że jestem kłamczuszkiem? wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do wp2007 28.10.07, 19:14 wp2007 napisał: > No chyba żartujesz? nie. > Cameltravel napisała- że najwięcej reklamacji > ma Triada, najwiecej, co nie znaczy, ze nie ma reklamacji na inne biura podrozy. >że zazwyczaj na imprezach Triady cos jest nie tak / na > mojej imprezie i na imprezie deo było wszystko ok./ Derducha opinię tez czytali wszyscy / oprócz ciebie?/ nie, tez czytalam tylko jak napisalam powyzej, sa reklamacje rowniez na inne biura.... >- Triada to -złodzieje i oszuści. w przypadku ceny wizy owszem. >Nie przypisuj mi swoich przywar. ???:-DDDD > Jeżeli potrafisz czytać to > napisałem ,że współczuje wszystkim koczującym w Hurgadzie. doczytalam i co w zwiazku z tym?To cie jakos rozgrzesza? >U mnie z czytaniem - jako - tako - dlatego nie wymieniłem twojego nicka wśród prześmiewcow Triady. wot laskwca :-DDDd >To co nadal twierdzisz ,że jestem kłamczuszkiem? tak, co powyzej udowodnilam.EOT Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do iberia pl. 28.10.07, 19:54 Wielu forowiczów wypowiadało sie ,że cameltravel ma uczulenie na Triade . W swoim poście wymieniła Exim , Sky ,Alfa, Kopernika i cos tam jeszcze jako biura polecane przez cameltravel. No to polecieli z Alfą. A Koprenik nie oszukiwał na wizach , a Sky Club - czytałas post forowicza? Wnerwia mnie to ,że okazuje sie ,ze o wizach źle inforumja praktycznie wszystkie biura a tacy jak ty - upatrzyli sobie Triade - jako chlopca do bicia.Powtórze po raz setny , czy Triada lub ktos z jej pracownikow skasował od ciebie więcej niz 15 dol za wizę ? Nie . To dlaczego twierdzisz ,że są złodziejami? A z przywarami nie wiesz o co chodzi ? O to, że nawet do głowy by mi nie przyszło - to co ciebie tak kręci - być szczęśliwym z czyjegos nieszczęścia .W przeciwieństwie do ciebie wiem ,że takie podejscie do sprawy - wróci bumarangiem . Ale co ty o takich sprawach mozesz wiedziec? I własnie w zwiazku z tym - nie wciskaj mi w tekst ,rzeczy które nie napisalem a ktore zrodziły sie w twojej główce. Nie jestem żadnym łaskawcą . W przeciwieństwie do ciebie staram sie pisać obiektywnie a nie pod kolezeńską - publikę. I co udowodniłas - nic nie udowodniłaś. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 Re: do wp2007 28.10.07, 19:59 Nie rozumiem po co zabierasz głos i w dodatku nie na temat.Odpusc sobie .Jesli nie masz co robic zadzwon na telefon zaufania moze tam klos cie wyslucha..... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do tolki 28.10.07, 22:05 15tolka15 napisała: > Nie rozumiem po co zabierasz głos vice versa. > i w dodatku nie na temat.Odpusc sobie.Jesli > nie masz co robic zadzwon na telefon zaufania moze tam klos cie wyslucha..... w czym masz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
boomer Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 28.10.07, 00:03 Z tego co ja wiem to generalnie sporo biur ma kiche. Ponoc hotele sprzedaly wiecej miejsc niz maja i teraz kombinuja i tyczy sie to wiekszej ilosci hoteli i biur Odpowiedz Link Zgłoś
pillowbook Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 27.10.07, 23:03 Alfa Star zmieniała, zmienia i będzie zmieniała hotele. Śledzę ten wątek od długiego czasu i wciąż ktoś skarży się, że wykupił "coś", a w Hrg lub w Shr dowiaduje się, że jedzie do "gdzieś indziej". Tak to biuro ma i prawdopodobnie nic się nie zmieni. Sam tego doświadczyłam... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 28.10.07, 00:44 Hej scorpio ... jak widzisz nie bardzo jest o co sie posprzeczać tym bardziej , że oczywiście życzę abys trafił do zamówionego hotelu a nie do Romy na przykład ... i oczywiście odleciał o czasie i o czasie wylądował liniami Prima Charter czyli Boeingiem 757 -200 a nie czekał dwie doby na odlot jak w Karthagoo Lines bodaj bo jak mowi boomer i tak na reklamacje nie masz szans ... do wp ... nie mamy sie tak co cieszyc bo jak nasi egiptofani dostana w kośc od róznych Alfa Eximów Tui to nam się w przyszłym roku zwala do Triady i będzie trudno cos wybrac ciekawego ... bo jest ich prawie tyle co kaczek ... hahahahahahahahahaha pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 28.10.07, 12:48 Do Romy nie trafię na pewno,bo w Sharmie takiego hotelu nie ma. A jak zamówiłem hotel 5* , to mi na gorszy zamienić nie mogą ,chyba żeby mogli,Bo w Egipcie wszystko mogą, ale warunek : Ja wybieram hotele TYLKO przy morzu. A prawie wszystkie hotele 5* w Sharm są nad morzem. I to jest jedyny mój warunek, hotel może być inny.A tak poza tym spoko luzik, nie jestem czepialski. A hotel przy morzu, bo lubię godzinami pływać w Wielkim Błękicie(czego niestety , Ty nie lubisz i nie zdajesz sobie sprawy co tracisz) i godzinami moczyć się w basenach i tak na przemian, aż do zmacerowania mojej starczej skóry. Nie lecę Prima Charterem, więc problem odpada. Ja zawsze jestem pozytywnie nastawiony do świata. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do deo 28.10.07, 17:47 A wiesz ,że to jest mozliwe. Mam nadzieje ,że załapie sie na 7+7- objazd po Turcji. Arabusów jako tako poznalem i póki co wystarczy. Co do Turcji 7+7 będę miał do ciebie prosbe o informacje dotyczące meandrów tej imprezy. Wydaje mi sie ,że byles w Turcji. Ale to może ciut później , bo wiesz pamięć mam znakomitą, ale...krótką. Pozdr. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 28.10.07, 06:32 I wykrakał sam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
edylaur Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 28.10.07, 08:05 TO JEST PRZYKRE! Grupa, która jechała z wawy wczoraj o 21. do hrg - aqua blue na kabareton, zaostała w całosci (okolo 30 ludzi) przekwaterowana do alf leila. Jak sie okazało - Alfa Star nie dogadala sie znow z Aqua blue hotelem i nie mieli rezerwacji miejsc!!! ok 7 rano dzis ewcia napisala ze sami byli w aqua blue na rozmowie z managerem hotelu i jakos chyba sie dogadali (rezydent nic nie byl wstanie zrobic!) czesc zostanie przewieziona do aqua blue juz niedlugo, a reszta (ok 4pokoje) dopiero jutro do nich dołaczy !!! Mało tego, jakies 10 minut temu, jak smacznie spałam - obudził mnie telefon klienta, który wlecial do HRG (z poznania) ze sporą liczba ludzi - i znow ma przekwaterowanie !!! no to juz z katowic, wawy i poznania - razem jakies okolo 60 ludzi !!! ewa pisala tez, ze jest z nimi jakis prokurator i juz beda pozew pisac na alfe star. czy z tego wyjdzie z twarzą alfa??? ...szczerze - nic mnie to nie obchodzi!! pozdrowki od spiacej edyty Odpowiedz Link Zgłoś
rks1926 Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 28.10.07, 08:40 skąd jest ta Ewka, ze tyle jedzie na lotnisko do Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 28.10.07, 11:00 rks1926 napisał: > skąd jest ta Ewka, ze tyle jedzie na lotnisko do Warszawy? proponuje zapoznac sie z mapa Polski i sprawdzic, z ktorych miast jest w miare sensowna dorga do stolycy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 28.10.07, 08:55 mialam telefon od Derducha o 5.20. Mowil mi o tym. Grupa siedziala przed hotelem i powiedzieli,ze sie nie ruszą. Dzieki za info. Derduch, to moj syn i jak kazda matka martwie sie, choc on dorosly i wielkie chlopisko. Bede wdzieczna,za kazdą info, a i sama gdy sie odezwie, poinformuja co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Zapowiada się draka z Alfa Star i to ostra! 28.10.07, 10:17 hej! nie do końca dowierzam ci z ta " matką derducha " ale oczywiście jeśli to prawda to współczuję i zycze aby skończyło sie wszystko pomyslnie .... z drugiej strony kol. nick derduch - jest nietuzinkową postacią tego i nie tylko tego forum i nie zwykł za bardzo identyfikować sie z maluczkimi wierząc pewno i słusznie w potęgę pewnego wynalazku Fenicjan ... więc pewno i tym razem ... zielone zrobią swoje ... pzdr deo ... chyba jednak moi drodzy egiptofani trzeba troche zweryfikować fascynacje Arabami i wspolnie niezależnie jakie biura reprezentujecie przystąpic do walki z niesolidnym kontrahentem / - tami / egipskimi aby zwykli turyści w przyszłości nie byli narażani na takie kwiatki ... PS. jedyny plus tej sytuacji to taki , że przytrafiło sie to elicie forumowej / a w realu - jak można sądzić - ludziom działającym w branży turystycznej / więc może cos dobrego dla reszty - czyli zwykłych turystów / z tego wyniknie pzdr deo i oczywiście habibi derduch Odpowiedz Link Zgłoś
edylaur Jest Źle 28.10.07, 12:04 witam wszystkich egiptomaniakow :) jest niezaciekawie - cos zlego dzieje sie z BP polskimi i hotelami - masa touroperatow wykupila na kabareton miejsca w hotelu aqua blue a ten hotel widocznie jest za maly :O ewcia wlasnie napisala ze juz wiekszosc jest zakwaterowana w aqua blue ale tez duzo jeszcze ludzi normelanie przy recepcji siedzi i czeka !!! tylko na co? i jak dlugo? ot i wez tu wykup wczasy i mecz sie przy recepcji na walizkach! pozdrowki edyta Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 Re: Jest Źle 28.10.07, 12:12 Lece 31 jesli nic sie nie wyjasni do tego czasu to kurcze pakuje namiot. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Jest Źle 28.10.07, 12:44 Nie mam narazie zadnych info od Derducha, wiec pewnie z Cairo i reszta dostali wreszcie pokoje i odsypiają. Noc zarwana i nerwowka robia swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Jest Źle 28.10.07, 13:02 Oż, w mordę... Wanda, pozdrów Grzesia i całą resztę jak odzyskasz z nimi łączność. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Jest Źle 28.10.07, 13:17 Dzieki Miriam, przekaze napewno.Teraz bedą odsypiac zarwana noc. Ma GG w korce, wiec łącznosc bedzie napewno. On wie, ze ja bardzo przezywam te jego podroze. Pozdrawiam serdecznie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Jest Źle 28.10.07, 13:08 Dzwonil Derduch, pokoj ma w Aqua Blue. Ale kilka osob dalej koczuje pod recepcja. Nomalnie granda! Odpowiedz Link Zgłoś
edylaur NOWE newsy 28.10.07, 21:44 witam jest juz prawie ok - wiekszosc zakwaterowana - jacys jeszcze rozbitkowie :) zostali kolo recepcji. Ale nastepna tura przyjezdza 1 listopada tez na kabareton z kabaretami na pokładzie - i co bedzie?? Ja jestem dobrej juz mysli - Ewka pisala ze narazie sie dogadala z rezydentami i hotelem ze przyjmą ich... ale to sie zobaczy... a ja jeszcze 2 dni i z grupką ok 30 ludzi do Sharmu z Alfą !!! oh matko, mam nadzieje ze tu bedzie wszystko ok. pozdrawiam edyta Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: NOWE newsy 28.10.07, 22:07 Mam nadzieje, ze Ewa wezmie AS w obroty i sie beda kajac przed nimi. Szczerze mowiac to jestem zaskoczona takim obrotem spraw, bo jednak zmiany hoteli to czesto maja miejsce w szczycie sezonu a nie o tej porze roku... Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do iberia .pl 29.10.07, 09:52 Już widze ten strach w oczach arabusa jak jakas polka bieze go w obroty.Juz widze jak ten arab -kaja sie przed księżniczka z Polski.A ja nie jestem zaskoczony. Poprostu twoi arabscy przyjaciele widzac ,że jest do zrobienia interes - podwyzszyli w ostatniej chwili cenę i postawili turystów przed faktami dokonanymi.Ale napewno w tym niecnym procederze palce maczała Triada. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do iberia .pl 29.10.07, 10:37 wp2007 napisał: > Już widze ten strach w oczach arabusa jak jakas polka bieze go w > obroty.Juz widze jak ten arab -kaja sie przed księżniczka z Polski.A ja nie jestem zaskoczony. Poprostu twoi arabscy przyjaciele widzac ,że jest do zrobienia interes - podwyzszyli w ostatniej chwili cenę i postawili turystów przed faktami dokonanymi. daruj sobie te zalosna ironie... >Ale napewno w tym niecnym procederze palce maczała Triada. i kto tu ma obsesje na punkcie triady? Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do iberia .pl 29.10.07, 11:32 To nie jest żałosna ironia tylko smutna prawda o arabskim podejściu do prowadzenia interesów. Triada nie jest moja obsesja. Moja obsesja sa ludzie , którzy ni z tąd ni z owąt znajda sobie jakiegos chlopca do bicia i wala w niego jak w bemben nie dostrzegając błędow innych . Powiedz ile razy zdarzyło ci się ,że Triada nie zaaportowała cie w hotelu który wynikal z umowy? wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: NOWE newsy 28.10.07, 22:43 Ja lece z grupą z Gdańska na kabareton do Ewci 31 października! to przepraszam GDZIE będę zakwaterowana ????? Edyta co jest grane??? Odpowiedz Link Zgłoś
edylaur spokojniej 28.10.07, 23:34 no to moze juz mozna powiedziec ze sytuacja sie rozwiązuje tam na miejscu. wiec kochani, gleboki oddech i czekamy na nastepne wyloty na kabareton - z gdanska i wawy... powodzenia :) Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: spokojniej 28.10.07, 23:50 ano rozwiąże sie jak zamiast w recepcji w fotelu posiedzisz sobie w kucki na pustyni i pooglasz na niebie Alfa Star .. jedź lepiej z Triadą na 7 + 7 to zawsze znajdziesz miejsce w hotelu .. moze raz lepszym raz gorszym ale w hotelu a nie pod Starem and Skajem ... nawet scorpio pisze objazdówka z Triada a stacjonarka z innymi ale teraz z kim drogi scorpio ??? wszyscy oszukuja jak widać ??? pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
edylaur Re: spokojniej 28.10.07, 23:57 jak dlugo bedę zyla, to z triadą nie polece... nie ma mocnych by ktos namowil. sama pracuje w agencji turystycznej i wiem co i jak ma wyglądac, a teksty typu "moze raz lepszym raz gorszym..." to wcale nie zachecają do korzystania z ich usług!!! każdemu BP moze zdarzy sie wpadka ale jakos triada ma wyjątkowego pecha, triady nie sprzedajemy i nie zamierzamy !!! pzdr edyta Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: spokojniej 29.10.07, 00:30 No to w kucki przed recepcją i albo przykryci alfa Stars .. no mniejsza ... napisałem juz - lubisz Triade czy nie .. jest mi to wsio ryba .. ale walczcie w końcu razem - skoro jestes z turystycznej branży aby mnie ARABUSY nie robiły w ARABA ... to wasz interes też bo TUI czyha mimo że ląduje na brzuchu ale o tym wyjątkowo cicho .. pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: spokojniej 29.10.07, 08:51 Nie bardzo rozumiem złośliwą radość, że ktoś nie dostał lub nie dostanie hotelu który zarezerwował. O co Ci człowieku chodzi?? Mam nadzieję,że się wszystko wyjaśni i będę tam gdzie miałam być! Lece w środe:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: spokojniej 29.10.07, 09:15 ten typ tak ma. On sie napawa tym, ze ktos ma cos nie tak. To taka forma dowartosciowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do WANDA43 29.10.07, 10:09 Droga pani - nie w tym rzecz. Chodzi o to ,że większosć uczestnikow tej dyskusji jeździ po Triadzie jak po łysej kobyle , pomimo ,ze z Triada albo nie byli a złe opinie słysza z plotek.Natomiast jak NIEPRAWIDŁOWOSCI wystąpily w Alfie to próbuje sie sprawe rozmyć i zagodac w stylu - z Triada to by było jeszcze gorzej . Powtarzam - nikt z nas t.j. wp2007, oraz deo - nie napawa sie satysfakcja ,że turyści Alfy koczują w hotelowej poczekalni. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: do WANDA43 29.10.07, 10:24 Ja po nikim nie jezdze a mnie się dostało, ze będę koczowała przed hotelem -słaba perspektywa (i dziwne, że to kogoś bawi)-ale mam nadzieję, że do środy się wyjaśni-bo z tego co wiem to Oni już są w prawidłowym hotelu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do casic 29.10.07, 11:35 A czy mogłabys / mógłbyś/ wskazać PALCEM tekst w którym ktoś wyśmiewa sie z twojego nieszczęścia? wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: do wp 29.10.07, 11:43 casic 28.10.07, 22:43 Odpowiedz Ja lece z grupą z Gdańska na kabareton do Ewci 31 października! to przepraszam GDZIE będę zakwaterowana ????? Edyta co jest grane??? spokojniej edylaur 28.10.07, 23:34 Odpowiedz no to moze juz mozna powiedziec ze sytuacja sie rozwiązuje tam na miejscu. wiec kochani, gleboki oddech i czekamy na nastepne wyloty na kabareton - z gdanska i wawy... powodzenia :) Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 wp2007 29.10.07, 10:33 nie o tobie, a o deoand pisalam. Mnie biura podrozy nie interesują. Lęk przed lataniem pozostawia mi turystyke ze tak powiem naziemną, a wogole preferuje indywidualna. Deoand chyba nie lubi mojego syna Derducha,bo w innym wątku napisal o nim klamstwa. A tego, to ja organicznie nie znosze, stąd moja złośliwość. Jesli cię nieswiadomie urazilam, to przepraszam,nie bylo to moją intencją. Mam nadzieje, ze przeprosiny przyjmiesz :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
casic teraz do Wandy! 29.10.07, 11:03 UPS jakie pomyłki, ja pisałam do wp a nie do Ciebie Wando!:) wiem ze między innymi chodzi o Derducha i ze wp pije do Niego ale i o mnie zachaczył więc się odezwałam.Do Ciebie NIC nie mam, no poza pytaniem czy juz wszystko oki na miejscu? bo dolatuje do Nich pojutrze!:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: teraz do Wandy! 29.10.07, 13:58 ok, ok. Dzwonil wczoraj poznym wieczorem. Wszystko w porządku juz bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do edylaur 29.10.07, 10:02 No i co z tego ,że nie polecisz? To,że nie chcesz zarabiac pieniędzy to twoja sprawa. A kogo , jako pracownik agencji turystycznej mozesz z czystym sumieniem polecić? Alfa- koczujacych turystów , Tui- lądowanie na brzuchu, Exim-zmiana hoyeli, Sky- dezinformacja o cenie wizy, Kopernik - skracanie pobytów - no powiedz kogo polecasz? Byłem z Triada - samolot wystartował i wyladował ,wszystko wedlug umowy , program zrealizowany w 100%- to jakiego mialem pecha?wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do wp2007 Łopatologia 29.10.07, 10:44 wp2007 napisał: > A kogo , jako pracownik agencji > turystycznej mozesz z czystym sumieniem polecić? Alfa- koczujacych > turystów , Tui- lądowanie na brzuchu, Exim-zmiana hoyeli, Sky- > dezinformacja o cenie wizy, Kopernik - skracanie pobytów - no > powiedz kogo polecasz? Byłem z Triada - samolot wystartował i > wyladował ,wszystko wedlug umowy , program zrealizowany w 100%- to > jakiego mialem pecha? widzisz do ciebie nie docieraja dwie sprawy:po pierwsze nie ma biura idealnego-kazde zalicza jakies wpadki, mniejsze lub wieksze.Po drugie holubisz Triade jak niewiadomo co i nie przyjmujesz do wiadomosci faktow, ze ktos mial z nimi spaprany urlop. Bylam z Traida-bylo ok Bylam z Eximem bylo ok Bylam z Alfa Star bylo ok Bylam ze Scan holiday bylo ok Bylam z Solturem bylo ok Bylam z Itaka bylo ok Bylam z Sindbadem bylo ok A teraz mi powiedz co z tego wynika? Podpowiem CI absolutnie NIC, bo jak widac po watkach na forum to niemal kazde z w/w mialo wpadki.Czy skoro moje wyjazdy z tymi biurami bylo ok to mam pisac, same ochy i achy i atakowac jak ty tych, ktorym oni spierniczyli wyjazd?NIE i tym sie wlasnie roznimy,ale niestety ty nie jestes w stanie tego pojac. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do iberia 29.10.07, 11:54 To własnie ty nie potrafisz zrozumieć o czym piszę.To właśnie ja pisze ,ze wszystkie / ale to wszystkie/ biura maja cos za uszami. A skad ci przyszło do głowy ,że ja hołbię Triade?Wczoraj Exim , dzisiaj Triada , jutro - bog wie co.A co mnie obchodza czyjes spaprane urlopy? Interesuje mnie tylko i wyłącznie mój urlop oraz opinie forowiczów którzy byli na podobnych imprezach.Twoje opinia o biurach jest godna rozważenie , ale takich zachwytów o danej imprezie nalezy przeczytać 40 i wtedy mozna wyrobić sobie opinie. Masz racje - jeżeli twoje wyjazdy z jakims biuerm były udane to powinnas pisac o tym biurze -źle - poniewaz tek wymaga etykieta forowiczow -arabomaniakow. Różnica pomiedzy nami polega na tym ,że ja nikogo nie atakuję. Wskazuje tylko WSZYSTKOWIEDZĄCYM , żeby sie opamiętali i dali spokoj Triadzie.Przeciez ich płytkie argumenty nie przekonaja dziesiatki tysiecy zadowolonycj klientóe teog biura ,żeby nigdy nie korzystali z ich oferty.WP2007 Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do iberia 29.10.07, 12:11 wp2007 napisał: > To własnie ty nie potrafisz zrozumieć o czym piszę. wybacz ale dyrdymalow nie rozumiem. >To właśnie ja pisze ,ze wszystkie / ale to wszystkie/ biura maja cos za uszami. tylko nie triada co?Nie przypisuj sobie moich tekstow. > A skad ci przyszło do głowy ,że ja hołbię Triade? to widac po twoich wypowiedziach i tyle. >Wczoraj Exim , dzisiaj Triada , jutro - bog wie co. dziwne, jakos sie nie doczytalam, zebys cokolwiek pisal o Eximie, wiecznie triada i traida do urzygu... >A co mnie obchodza czyjes spaprane urlopy? Odbijam pileczke: a co mnie interesuje twoj udany urlop z Triada? Zaden to argument w dyskusji... >Interesuje mnie tylko i wyłącznie mój urlop to zaloz bloga.... >oraz opinie forowiczów którzy byli na podobnych imprezach. z Triada zapomniales dodac... >Twoje opinia o biurach jest godna rozważenie , ale takich zachwytów o danej imprezie nalezy przeczytać 40 i wtedy mozna wyrobić sobie opinie. naprawde? co ty nie powiesz... > Masz racje - jeżeli twoje wyjazdy z jakims biuerm były udane to > powinnas pisac o tym biurze -źle - poniewaz tek wymaga etykieta > forowiczow -arabomaniakow. co?zakladam, ze ci braklo slowa NIE w tym powyzszym tekscie bo inaczje jest on bez sensu. > Różnica pomiedzy nami polega na tym ,że ja nikogo nie atakuję. :-DDDDDDDDDdd pocyztaj sobie swoje teksty jak ktos probowal skrytykowac Triade:-DDD >Wskazuje tylko WSZYSTKOWIEDZĄCYM , żeby sie opamiętali i dali spokoj Triadzie. taaaaa :-DDDDD >Przeciez ich płytkie argumenty a ktore to sa plytkie?Ze ludziom sie zmienia hotele?Ze za wize kasuja za duzo bez odpowiedniej informacji? >nie przekonaja dziesiatki tysiecy zadowolonycj klientóe teog biura ,żeby nigdy nie korzystali z ich oferty.WP2007 litosci, ty masz naprawde obsesje, idz sie leczyc....EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do iberia 29.10.07, 12:37 Wskaz post w którym piszę ,że Triada jest kryształowa? Kłamczuszko. Czy bedąc na udanej imprezie z Triada mam pisać ,że było ,źle bo iberia tak chce?A co mam pisać o Eximie, przeciez ty i tobie podobni czepiacie sie Triady a nie Eximu. Jezeli zaczniecie czepiac sie Eximu to będę bronił Eximu poniewaz mój urlop z tym biurem równiez był udany.Jeżeli nie obchodza cie moje urlopowe sprawy oraz opinie co do arabskiej turystyki to po kiego kłapiesz dziobem w moja strone. Oprucz ciebie rozmawiam na tym forum z innymi i nie ty będziesz mi dyktowała co mam zakładać i o czym pisac / lub nie/. A właśniue ,że niczego w tekscie nie zabrakło - tylko od czytajacego wymagana jest odrobina wyobraźni.Oczywiście ,że nikogo nie atakuje . Strama sie przytaczac kontrargumenty , a że ktos / jak ty/ uwaze ,że odmienne zdanie na dany temat to atak - to niech sobie uwaza. Z wizami nie dopciera . Czy pracownicy Triady skasowali od ciebie lub kogokolwiek jakieś pieniadze za wizę? Nie. To dlaczego wypisujesz pierdoły? Kłamczuszko. Mysle ,że litowac to powinnas się nad soba . Spójrz w dane statystyczne / tyrystyka/ a później wzywaj lekarza. Moze okazac sie ,że jak zwykle mialem racje. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do pieniacza wp2007 29.10.07, 13:26 wp2007 napisał: > Wskaz post w którym piszę ,że Triada jest kryształowa? Kłamczuszko. w kazdym swoim poscie piszesz, ze traida jest super, ile razy z nimi byles?Czy ja w soich postach wychwalam pod niebiosa za kazdym razem kazde biuro?NIE-widzisz roznice? > Czy bedąc na udanej imprezie z Triada mam pisać ,że było ,źle bo > iberia tak chce? rece opadaja....czlowieku bylam z triada i bylo ok, rodzice byli z nimi i tez bylo ok, kolezanka z pracy byla i tez ok, ale czy to powod aby gdy ktos inny mial nieudany pobyt z Triada pisac, ze ta osoba klamie albo wydziwia, ?Albo, ze jak ja bylam to to bylo spoko wiec ktos ma przywidzenia bo to super biuro jest? >A co mam pisać o Eximie, przeciez ty i tobie podobni > czepiacie sie Triady a nie Eximu. naprawde nie rozumiesz po polsku..... >Jezeli zaczniecie czepiac sie Eximu to będę bronił Eximu poniewaz mój urlop z tym biurem równiez był udany. moj tez byl udany, ale jesli ktos pisze, ze mu exim zmienil hotel to co?Mam to przyjac za klamstwo?Nie mam ku temu podtsaw, moj urlop byl ok ale czyjs juz niekoniecznie bo bniuro zaliczylo wpadek-dotarlo? >Jeżeli nie obchodza cie moje urlopowe sprawy oraz opinie > co do arabskiej turystyki to po kiego kłapiesz dziobem w moja > strone. poki co to sprawdz kto to bicie piany-bo inaczje proby dyskusji z toba nazwac nie mozna-i troche wiecej kultury bo dziobem to twoja zona klapie a nie ja. >Oprucz ciebie rozmawiam na tym forum z innymi i nie ty > będziesz mi dyktowała co mam zakładać i o czym pisac / lub nie/. :-DDDD nie mam zamiaru megalomanie. >A właśniue ,że niczego w tekscie nie zabrakło - tylko od czytajacego wymagana jest odrobina wyobraźni.Oczywiście ,że nikogo nie atakuje a powyzsze teksty do mnie to nie atak? :-DDD > Strama sie przytaczac kontrargumenty , a że ktos / jak ty/ uwaze ,że odmienne zdanie na dany temat to atak - to niech sobie uwaza. nie, nic nie szkodzi jesli ktos ma inne zdanie niz ja, nie jest to dla mnie problem, ot jest ktorys watek z rzedu w ktorym ty bronisz triade tylkod latego, ze twoj urlop z nimi byl usper-i dobrz,e chwala im za to, ale nie znaczy ze to biurto jest idealne i ze kazdy wyjazd z nimi to sielanka. >Z wizami nie dopciera . Czy pracownicy Triady skasowali od ciebie na szczescie w Egipcie nie bylam a triada i za wize placilam 15USD. >lub> kogokolwiek jakieś pieniadze za wizę? Nie. To dlaczego wypisujesz pierdoły? Kłamczuszko. nie peirdoly i nie klamczuszko, wystarczylo, ze zrobilam akcje z traida :zadzownilam do jednego biura, do drugiego i dostalam odpowiedz, ze wiza kosztuje 18USD co jest wierutnym klamstwem i wystarczajaco duzo na ten temat juz bylo postow napisanych. >Mysle ,że litowac to powinnas się nad soba . bo? > Spójrz w dane statystyczne / tyrystyka/ a później wzywaj lekarza. > Moze okazac sie ,że jak zwykle mialem racje. jakie dane?Ja nie wkestionuje ilosci turystow jaka wyjezdza z triada.Pytanie ilu z nich jest zadowolonych. Jaka masz czlwoeiku racje?Ze Triada to super biuro? :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do iberia pl. 29.10.07, 13:59 Pisze ,że moje wczasy z Triadą były udane - a nie ,że Triada jest kryształowa. Kłania sie czytanie ze zrozumieniem.Bylem z Exime - wczasy równiez były udane , ale nie wychwalam Eximu - bo to ze wczasy za które wziął pieniadze były udane to zadna łaska. Powtarzam po raz enty - nie interesuja mnie opinie pieniaczy , wątrobowcow i innych upierdliwców. No i co z tego ,że zmienili komus hotel - a może zmienili na lepszy? Duzo było o tym na forum. Być kulturalnym to min. być obiektywnym. Czy jestem megalomanem ? A nawet gdyby , to co ? Dlaczego wciskasz w moj tekst słowa których nie napisalem? W którym miejscu napisałem ,że Traida to super biuro , które organizuje sielankowe imprezy? Czyżby wybujała fantazja? I klamczuszko i pierdoły.Zadaje ci po raz setny pytanie? Kiedy pracownik biura skasował cię za egipska wize? Cz wogóle mozna w Triadzie kupić egipskie wizy? Czy po przylocie do Hurgady w oficjalnym egipskim okienku , które sprzedaje wizy , wezmą od kogokolwiek więcej niż 15 dol.Odpowiedx jest prosta NIE. To dlaczego kłamliwie twierdzisz ,ze Triada oszukuje na cenie wizy skoro Triada wiz nie sprzedaje. Jeżeli Triada istnieje juz tyle lat , wprowadza nowe kierunki wczasów, rozwija siec salonow i agencji to TWOIM ZDANIEM - ilosć zadowolonych klientow z roku na rok maleje? Czy takie teoria to twoja specjalnosc? wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do deo 29.10.07, 10:19 Powiedz mi deo - co to za atrakcja ogladać kabareton w Egipcie? Czyzby program egip[skiego kabaretonu był zakazany w Polsce. Przeciez to jest tani , posezonowy chwyt marketingowy.To jest tak jakby egipcjanin przyleciał do Polski obejzec warszawska palme albo piramide Guzowatego. Robia ludzi w balona i ludzie się z tego cieszą. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: do deo 29.10.07, 10:29 Skąd u Ciebie tyle jadu i złosliwości??? I czemu sugerujesz, że lecimy TYLKO na kabareton?! Może chcemy się spotkac w większym gronie w fajnym miejscu, gdzie jest ciepło,gdzie świeci słonko i jest ciepłe morze-żeby mieć wszystko w jednym!A kabareton to dodatek jako extra atrakcja-czyżby zazdrość przemawiała ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do casic 29.10.07, 12:03 Rozumiem ,że odpowiedź była skierowana do mnie . Pisz z kim chcesz gadać. Z czego sugeruje? Ano z tego ,ze nikt nie napisał o większym gronie, nikt nie napisał o ciepłym morzu, nikt nie napisał o świecącym słonku - tylko wszystko kręci sie wokoł kabaretów / tych prawdziwych / i kabaretu z Alfą i arabusami. I którego kabaretu tu zazdroscić?wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: do wp 29.10.07, 12:10 ano samemu trzeba sobie odpowiedzieć na to pytanie,którego kabaretu zazdroszczę :) Od lat wiadomo po co się lata do Egiptu-nic nowego nie odkryłam i nie napisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
edylaur Re: do wp 29.10.07, 23:40 po 1 to nie alfy kabarety a po 2 to zlot jest a przy okazji mozna zobaczyc kabarety! zrozum wkoncu i daj se na luz pzdr edyta Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do edylaur 29.10.07, 10:12 A przeciez ktoś mądry napisał ,że dreszczyk emocji występuje tylko i wyłącznie przed wylotem turystów Triady. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 To co robic? 29.10.07, 12:02 Lecimy w srode na miejscu mamy byc ok 3 w nocy.Jesli do tej pory sprawa sie nie wyjasni i beda chcieli nas zawiesc do innego hotelu to...Co mamy robic? Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do 15tolka 29.10.07, 12:07 Nie panikuj.Opiekunka całej grupy jest taka jedna wygadana Polka.Ona ustawi tych arabusów do pionu. I będzie kabaret. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: do WP! 29.10.07, 12:16 I po co znowu te złosliwość?!?!?!?! wytłumacz mi to bo nie kumam! Co Ci Tolka zrobiła? zapytała normalnie co ma zrobić, skoro nie masz dla Niej konkretnej odpowiedzi lub pomocy to siedź CICHO! Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: To co robic? 29.10.07, 12:11 Tolka to tak jak ja! nie mozemy nic zrobić poza tym ze maja nas zawieźć do tego hotelu i na miejscu się zobaczy-z tego co wiem to wszystko jest na dobrej dorodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 Re: To co robic? 29.10.07, 12:11 Dzwonilam przed chwilka do Alfa Star mila pani twierdzi ,ze kazdy klo mial rezerwacje na hotel Agua Blu ma w nim zapewnione miejsce.I oni nie slyszeli o zadnym incydencie zamiany hotelu ani braku miejsc.I tyle na temat.Jak w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
rks1926 Re: To co robic? 29.10.07, 12:43 czyli wszystko jest ok, żadnego incydentu nie było a kilku forumowiczów robi sobie tanią reklamę - jakie to oni mają kłopoty.... nieładnie, oj nieładnie kłamczuszkować Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do rks 29.10.07, 13:00 I sprawa się wyjąsniła. A ci co maja wiadomosci z pierwszej reki to ...kłamczuszki . wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 wp2007 29.10.07, 13:11 Rozmowa z toba przypomina mi rozmowe z pania z Alfa Star.Ja jej swoje ona mi swoje.Nie wiem czy nie zrozumiales o co mi chodzilo.BP nawet jak wie, a wie na bank co tam jest grane ,to i tak sie nie przyzna.PA Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: 15tolka 29.10.07, 14:04 Nie za bardzo rozumiem do czego pijesz? To ,ze Alfa zmoczyła dupę to niezaprzeczalny fakt. To ,ze moje wakacje z Triadą były udane to niezaprzeczalny fakt. Więc w czyn upatrujesz nieścisłości? wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: To co robic? 29.10.07, 13:08 do Wandy .. ja nigdy nie pisze nieprawdy droga pani ... pani syn jak sama pani pisze ... nie raz pisał o swojej swietnej sytuacji materialnej i trudno się dziwić , że stac go na stosowny bakszysz aby otrzymac dobry pokój ... i to tyle ... moje polemiki wirtualne z nickiem derduchem są moimi polemikami i w zadnym wypadku nie zamierzam pani nie wciągac więc ... na tym krótkim wyjaśnieniu pozostanę !!! natomiast cyt Droga pani - nie w tym rzecz. Chodzi o to ,że większosć uczestnikow tej dyskusji jeździ po Triadzie jak po łysej kobyle , pomimo ,ze z Triada albo nie byli a złe opinie słysza z plotek.Natomiast jak NIEPRAWIDŁOWOSCI wystąpily w Alfie to próbuje sie sprawe rozmyć i zagodac w stylu - z Triada to by było jeszcze gorzej . Powtarzam - nikt z nas t.j. wp2007, oraz deo - nie napawa sie satysfakcja ,że turyści Alfy koczują w hotelowej poczekalni. wp2007 dokładnie o to samo mi chodzi co napisał powyżej wp. dzis z Triadą jutro z Alfa jest mi wszystko jedno z kim ... wszystko kwestia oferty i ceny ... akurat ostatnio jestem fanatykiem 7 + 7 a te wyjazdy najlepiej robi Triada ... i to tyle ... jak miprzejdzie spróbuje innych biur .. ale jesli nick Derduch i ewa pisali prawde to a również ja sam cytowałem inne nicki z innych niezależnych forów ... cos niedobrego dzieje albo działo dla polskich turystów z róznych jak widac biur podrózy ... więc mój apel w jednym z wątków ... a własciwie apel do włascicieli biur podróży i innych ludzi z branży ... odrzućcie chwilowo .. ja z Triada nie rozmawiam czy z Alfa czy z Eximem tylko razem stwórzcie jednolity front przeciw niesolidnosci arabskich kontrahentów ... kolezanka miriam pisze , że najlepszą droga do tego celu jest właśnie sądowe zmuszenie owych polskich biur do wypłaty odszkodowań turystom ... .. i moze ma racje ...ja jako niepoprawny optymista wierze , że moze bez tego sie obejdzie stąd mój forumowy apel .. bo chyba forum gazety czytaja pracownicy róznych biur też no oby ... do koleżanki która poczuła sie dotknieta tym iz jej zyczę noclegu na pustyni ... nie życzę tego jej oczywiscie ale jak nie chce z TRIADA - a wyrzekała sie Triady namietnie - to wszystko moze sie zdarzyc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tam nocowałem do tej pory w tych hotelach jakie mi podano w biurze Triady w Łodzi .. i to na tyle do wp. a co to jest ten kabareton ?? egipski >.polski ?? kto taki cwany kase zbija .... Doda to pojechała nawet chyba do Iraku kase zbijac - przynajmniej ma odwage dziewczyna a i chłopakom sie nalezy popatrzyc na coś no własnie na to cos co akurat Doda ma ... ale do Egiptu .. to juz w Polsce lepiej kupic bilety pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel nie bić piany 29.10.07, 15:43 burakowo z was wychodzi nie ma szans aby cos tu nie wyszło- HURGHADA to jedyne miejsce gdzie wszystko działa :) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
edylaur Re: nie bić piany 29.10.07, 23:35 yhy jasne :))) p.s. ewa pamietaj - masz sie rozluznic i nie denerwowac siebie i innych :) buzka i do zobaczenia w domu edzik Odpowiedz Link Zgłoś