Gość: samanti IP: *.arbuzowa.2a.pl 30.07.03, 10:48 czy ktoś z was był w hore palce, jesli tak to prosze o krótkie sprawozdanie poazdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Egipcjanin Re: hor palace IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 19:06 Jak mozesz to omijaj szerokim lukiem to tylko 3* A jak nie mozesz to trudno - da sie przezyc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil J.G. Re: hor palace IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.03, 18:53 Kiedy masz leciec? Wrocilem 06.08.2003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania ;-)) Re: hor palace IP: *.Swiebodzin.com.pl 06.08.03, 21:59 witam!fakt ze jest beznadziejny!!!!!!!! w koncu 3* omijaj go!zadna rewelacja! wybierz min.4* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nidia Re: hor palace IP: *.pai.net.pl 07.08.03, 10:14 Tragedia w zeszłym roku miał 3*, ale w tym roku dali mu 2* - nic dziwnego, po prostu beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: hor palace IP: *.bank.bgzsa.pl / 192.168.15.* 07.08.03, 11:32 Witam !! Miałem przyjemność przebywać w tym hotelu zamiast w wykupionej Aidzie (AlfaStar :-))) Hotel ma 3* i są to raczej egipskie 3*, nie europejskie. Z dwóch różnych źródeł wiem, że został on wybudowany 20 lat temu. Jest zatem dość mocno nadgryziony zębem czasu. Klima stara i hałaśliwa ale zawsze działająca, łazienka też nie najlepsza, telewizor był ale niewiele dało się z nim zrobić za to lodówka działała bez zarzutu. Składa się z trzech trzypiętrowych budynków i bungalowów. Wybudowany jest tak, że nigdy w okna nie świeci słońce, co jest wielką zaletą. Posiada niewielki basen, ale w zupełności wystarczający. Ma dużą piaszczystą plażę z leżaczkami, parasolami i materacami, które roznosi sympatyczny Mustafa. Można się tam też przejechać na wielbłądzie. Na terenie hotelu jest dość dużo zieleni. Jest czysto, nigdy w pokoju nie spotkałem żadnego zwierzęcia. Codziennie sprzątają i wymieniają ręczniki. Raz na parę dni chodzi facet z jakąś taką hałaśliwą machiną, która wyrzuca z siebie kłęby dymu. Podejrzewam, że wytruwają tym jakieś robactwa. Ciągle coś robią przy poprawie wizerunku hotelu. Obsługa miła, nie dopomina się o bakszysz acz jak go im dasz, to ładnie podziękują. Jedzienie nienajgorsze chociaż monotonne. Ale tak jest chyba w większości hoteli. Jeśli nie jedziesz tam żeby siedzieć w pokoju i przyglądać się łazience, a poleżeć na plaży czy pozwiedzać, to dwa tygodnie da się spokojnie przeżyć. Jeśli natomiast lubisz pławić się w luksusach, to sobie go odpuść. Ja na początku byłem conajmniej zdegustowany, jednak jak teraz na zimno na niego "spoglądam" i po przeczytaniu opini o innych hotelach 4* lub nawet 5*, to uważam że da się tam mieszkać. Jak by jeszcze jakieś konkretne pytania, to śmiało. Krzych Odpowiedz Link Zgłoś