Dodaj do ulubionych

Sun Club Banaszek upadlo

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.03, 17:17
www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=19&w=7067075
Nastepne biuro oglosilo upadlosc i jeszcze jedno ale nie pamietam
nazwy.Mowili dzisiaj w wiadomosciach RMF-u.
Nigdzie nie jade.Koniec.
Obserwuj wątek
    • Gość: iwka Re: Sun Club Banaszek upadlo IP: *.wroc.zigzag.pl 31.07.03, 19:00
      Wszyscy już o tym wiemy, a tak poza tym to nie biuro tylko agent.
      pzdr.
      iwka
      • Gość: Beata Re: Sun Club Banaszek upadlo IP: *.acn.pl 31.07.03, 19:24
        A ponadto wczoraj widziałam w Geancie, ze wisi szyld BANASZEK, ale w śrdoku
        zamiast katalogów TUI i Neckermanna jest oferta Ecco Holiday, czy cos takiego
        (nie znam).
        • Gość: iwka Re: Sun Club Banaszek upadlo IP: *.wroc.zigzag.pl 31.07.03, 19:32
          Beata, wybrałaś już hotel- planowałaś chyba S. Miramar- i czy nie obawiasz się
          zmiany???
          pzdr.
          iwka
          • Gość: Beata Re: Sun Club Banaszek upadlo IP: *.acn.pl 01.08.03, 00:48
            Nic nie wybrałam, jestem wsciekła jak osa. To znaczy chciałam ostatecznie
            jechac do Hostmarka, ale okazało sie, że nie ma miejsc (rano dzisiaj były,
            kiedy pojechałam do biura i chciałam zapłacic to juz nie było). Sheraton jest
            teraz bardzo drogi (juz mi kasy brakuje), a ja musze jechac max. do 15
            sierpnia, zeby wrócic przed 1 wrzesnia do Warszawy.Zreszta dwa razy do tego
            samego hotelu w jeden miesiąc to przesada. jeszcze pomysla, że sie zakochałam w
            jakims kelnerze, albo kims z obsługi (hihi).
            Zastanawiam się nad Long Beach, albo na Tunezją ewentualnie, ale to ewentualnie.

Wiem tylko jedno, musza byc w tym hotelu fajne baseny, poniewaz jade z
            dzieckiem, a ona o niczym innym nie marzy i nie interesuje jej malutki
            hoteliczek pod gwiazdami. Chyba ja rozpusciłam. A ja chce jakiś czysty i z
            dobrym jedzeniem.O pokoju nie wspomnę.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka