jim101 05.12.07, 18:04 Prosze opisywac swoje odczucia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: Czy Triada to oszusci? 05.12.07, 18:37 hej ano przekonasz sie sam ... klamka zapadła ... mnie tam akurat za bardzo nie oszukali ale innych TAK !!! przynajmniej tak piszą .... więc pozostaje to o czym juz ci pisałem ... modlic się do Allacha ... bo wszystko nie jak Triada da tylko jak Allach da !!!!!!!!!!!!!! pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Czy Triada to oszusci? 05.12.07, 18:46 Jimi poczytahj moje odczucia. Dałem im dwa razy szansę. I byłem tym szczęśliwcem co było zupełnie....nie źle. Inni mieli większe wtopy. Traida moim zdaniem poczyla się lekko , ale konsekwentnie w dół. Nie wszyscy moeli TYLKO to co ja. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=24642343 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=62941882 Zaznaczam, że na tych "turnusach" byłem jako jeden z pierwszych. Później, co wynika z postów, było TYLKO gorzej. Cieszę się, że mi się udało. Ale na pewno już NIGDY z nimi nie zaryzukuję. Nie lubię toto-lotka. Odpowiedz Link Zgłoś
amocox Re: Czy Triada to oszusci? 05.12.07, 22:03 Jak dla mnie to bezczelni oszuści. Wyobraź sobie ,że znajomi którzy lecieli także do Sea Club byli 1 dzien wczesniej w biurze i pytali sie czy cos sie zmienia. Odpowiedziano im, że nie ,a po przylocie dostli kwita na inny hotel. Ale nie ujdzie im to tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiper.sc Re: Czy Triada to oszusci? 05.12.07, 22:36 No to teraz ja: jadę w maju po raz czwarty z Triadą. Czy gdyby było coś nie tak z moimi wczasami czy jechałabym po raz kolejny? Odpowiedź prosta..... Odpowiedz Link Zgłoś
amocox Re: Czy Triada to oszusci? 06.12.07, 10:37 Ja pojechałem raz i ostatni raz. Odpowiedź prosta... Odpowiedz Link Zgłoś
kika139 Re: Czy Triada to oszusci? 06.12.07, 10:58 ja byłam z nimi 3x - turcja, egipt, tumezja i uważam, że jest ani lepiej ani gorzej niż z innymi biurami ale trochę taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw32 TAK 06.12.07, 16:59 Najpierw pomyslalem ze sa tylko nierzetelni ale p o tym jak nie wzieli kompletnie odpowiedzialnosci za swoje niedociagniecia uwazam ze robia to umyslnie i beda nadal tak robic. Liczy sie dla nich tylko zysk i zupelnie nie dbaja o swoje dobre imie. Niestety ludzie ze soba rozmawiaja i skoncza sie czasy ze zawsze beda mogli znalezc naiwnych... Zapraszam do naszej historii z Triada: fotoforum.gazeta.pl/72,2,889,71779394,71779394.html Odpowiedz Link Zgłoś
sini11 ja tydzien temu wróciłem 08.12.07, 18:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=72629498&a=72629498 przeczytaj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
belfer33 Re: Czy Triada to oszusci? 16.12.07, 19:59 Byłam z Triada w Hiszpani (rewelacja, a pni Magda - drugiej takiej nie ma), w Maroku (niesamowite wrażenia), w Turcji (męczaco ale ciekawie), w Egipcie - rejs po Nilu (no cóz to był Egipt). Cos dodac. Tylko tyle że wszystko perfekcyjnie przygotowane, nogdzie nie czekałam w kolejkach np. po bilety czy na przsiadkę na busiki (Gibraltar). Piloci bardzo kompetentni - po wzgledem wiedzy ale i w sprawach organizacyjnych. Tylko rezydenci - szkoda gadac. Na lato juz mam rezerwację do Tunezji. Miałam szczęście. MOże. A może nie oczekuje gwiazdki z nieba za taka cenę? Może. Mam nadzieję że dalej będę zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś
amocox Re: Czy Triada to oszusci? 17.12.07, 13:28 Czy gwiazdką z nieba jest to ,że wykupujesz wczasy w konkretnym hotelu , a trafiasz do innego - gorszego ? Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: DO amocox 17.12.07, 14:06 A czy gwiazdka z nieba jest otrzymanie hotelu za króry zapłaciles w umowie? Zapłacilem za Empire - mieszkalem w Empire , wszystko było zgodnie z umowa - DLATAEGO BEDĘ CHWALIŁ I POLECAŁ TRIADE. WP2007 Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw32 do wp2007 17.12.07, 17:15 Jestes wymarzonym klientem biura podrozy! Nie przeniesli cie do innego hotelu, zapamietasz to sobie i bedziesz biuro za to nieustannie chwalil na forum! Czy ja jestem dziwny, ze trafienie do wybranego hotelu wydaje mi sie normalne, natomiast nienormalne wydaje mi sie ze dostaje w ramach pieciu gwiazdek prycze jakiej jeszcze nie widzialem (nawet za dawnych czasow w polskich akademikach)? Prosze Panstwa czy ktos potrafi wytlumaczc mi fakt ze ktos z wlasnej nieprzymuszonej woli chwali na okraglo jakies biuro podrozy (za takie rarytasy jak to ze nie zmienilo mu hotelu) i dyskredytuje krytyke tego biura? Kto sprobuje zgadnac gdzie taka osoba pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
amocox Re: DO amocox 17.12.07, 20:28 Bo Pan to chyba tam pracujesz...Panie Ps.Hotel za który zapłaciłem i dostałem to jest obowiązek biura , a nie gwiadka, a jeżeli coś się ma zmienić to się informuje klienta a nie wali w ch.. w biały dzień. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw32 Re: Czy Triada to oszusci? 17.12.07, 17:07 > może nie oczekuje gwiazdki z > nieba za taka cenę? Może. Mam nadzieję że dalej będę zadowolona . Zdaje sie ze wszyscy ktorzy sa z Triady zadowoleni podkleslaja niska cene. Ja nie zaplacilem malo i doplacilem do wyzszego standardu, ktorego nie otrzymalem. Moze w takim razie wniosek jest taki ze Triada jest to biuro ktore stawia na niska cene i nie zwraca uwage na warunki? W takim razie przeformuluje swoje twierdzenie: Jesli nie zalezy ci czy bedziesz sie brzydzic poscieli pod ktora spisz -smialo wybierz Triade! Prosze Pani: bardzo serdecznie zycze udanych wakacji z Triada. Mam szczera nadzieje ze po powrocie bedzie Pani nadal z Triady zadowolona. Nikomu nie zycze tego co my z tym biurem podrozy doswiadczylismy. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do stanislaw 17.12.07, 17:52 Odwrócę pytanie . A czy ktos kto był na urlopie z Triadą i wszystko było zgodne z umową ma na to biuro psioczyc , ponieważ stanislaw miał pecha? Czy to powód żeby zniechęcać potencjalnych klientów do tego biura? Czy są biura bez skazy? Z tego co wiem to firsty Triady ida jak świerze bułeczki i twoja kampania to strzał z armaty w kierunku muchy. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw32 Re: do stanislaw 17.12.07, 18:04 O ile jednak latwo zrozumiec moja zawzietosc wypowiedzi (ilustracje w linku w stopce) o tyle trudno mi pojac Twoja zacieklosc w bronieniu biura. Ty nie tylko opowiadasz ze wszystko bylo ok, Ty aktywnie dyskredytujesz osoby wykazujace krytyke biura. To Twoje zaangazowanie jest moim zdaniem dziwne. Ja jestem wkurzony bo Triada za doplata kazala mi spac w syfie i twierdzi ze wypelnila zobowiazania plus spotykam na tym forum ludzi ktorzy probuja mnie czy kogos innego zdyskredytowac rzekomo tylko dlatego ze ich urlop z tym samym biurem sie udal. Jaka jest Twoja motywacja? Czy to ze triada zawiozla Cie tam gdzie powinna inspiruje Cie do zaangazowania z takimi samymi emocjami? Czy nie mam podstaw aby uwazac ze jest to dziwne? Nawet jesli armatnia kula trafie choc jedna muche -tzn nawet jesli jedna osobe przestrzege przed moim losem z triada, to uwazam ze bylo warto. A po kolejnym sezonie z Triada do laczy do mnie cala rzesza zawiedzionych biurem co moge zagwarantowac poniewaz biuro nie robi nic zeby zapobiec powtorzeniu sie historii. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do stanislaw 17.12.07, 18:15 Nie bardzo wiem o co ci chodzi. Czy uważasz ,że pomomo udanych wakacji z Triadą powinienem narzekac bo stanislaw narzeka? Czy pomimo udanych wakacji z Triada ma odradzac to biuro potencjalnym klientom? Uważasz ,ze było źle pisz pozew , ja mogę napisać list pochwalny. I jeszcze jedno - ja wcale ZACIEKLE nie bronie Triady . Byłem z Eximem - było O.K. to co czy powonienem ZACIELKE bronić Eximu? /Powtarzam - pomomo twoje relacji / myslę ,że prawdziwej / firsty idą jak świerze bułeczki a ta ''jedna muszka ''chyba nie zachwieje silna pozycją Triady na naszym turystycznym rynku. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
pathfinder.1 Re: do stanislaw 17.12.07, 19:21 Ja też sobie chwalę Triadę - jeszcze się nie zawiodem, a byłem kilka razy z nimi. Podtrzymując temat to WP2007 zwróć uwagę że Stanisław właściwie ciągle tylko narzeka. Na tym forum, na fotoforum gdzie pełno monologów na temat rejsu po nilu. Ok Nie udało się to jest przykre, ale nie jest OK jeśli narzuca się innym co mają pisać. Ja też nie będę źle mówił o Triadzie - bo zawsze było OK Odpowiedz Link Zgłoś
lennox Re: do stanislaw 17.12.07, 19:31 Witam wszystkich byłem z Triadą 2 razy. Oba udane. Współczuje Stanisławowi nieudanego urlopu ale również nie bedę źle pisał o Tridadzie. Jestem tu nowy, w sumie fajne to forum :)) Panie Stanisławie - współczuje zawalonego urlopu ale nie trzeba rozlewać tego na całe forum gdzie tylko sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
amocox Re: do stanislaw 17.12.07, 20:37 Podpisuję się pod tym co pisze Stanisław - w 100%. Należy przestrzegać ludzi - następni możecie być Wy - Ci którym tak dobrze było z Triadą.... Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw32 Re: do stanislaw 18.12.07, 10:13 Dziekuje amocox. To przerazajace. Zauwaz ze te osoby ktore nieustannie wychwalaja triade i dyskredytuja krytyke sa obecne wylacznie na tym forum, one np nigdy nie wkleily zdjecia z wakacji w Egipcie na fotoforum. One interesuja sie wylacznie dyskusja na temat tego czy triada jest dobrym biurem czy nie. Niestety czesciowo osiagaja swoj cel, osoby zdecydowane sa przez nich zdezorientowane i nie wiedza komu wierzyc. No coz zal mi tych niezdecydowanych bo ja sam w ten sam sposob zlekcewazylem ostrzezenia na forum przed kupnem wakacji. Na szczescie forum nie jest niczyja wlasnoscia, wrecz przeciwnie jego celem jest publiczne rozmawianie na pewne tematy. To czy ostatecznie uda sie kogos przestrzec przed nieuczciwym biurem zalezy juz od indywidualnych decyzji ale ja przynajmniej mam czyste sumienie ze zrobilem co moglem... Wesolych swiat i udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw32 Re: do stanislaw 17.12.07, 21:41 Kochany pathfinder pisz jak uwazasz -szanuje twoje zdanie, niczego ci nie probuje narzucac, ale prosze inni nazywaja mnie malkontentem ty sam piszesz ze tylko narzekam. Sprawdz w weekend wkleilem na fotoforum zdjecia Desert Rose i napisalem ze byl bajkowy. Jesli cos jest bajkowe to tak to nazywam jesli ktos jest oszustem rowniez sie nie waham... Odpowiedz Link Zgłoś
amocox Re: do stanislaw 17.12.07, 20:34 Tak , to że nie udało mi się z Triadą spędzić wakacji za jakie zapłaciłem bedę zawsze psioczył na to biuro i wszystkich zniechęcał i przestrzegał. Będe to robił jawnie i szczerze tak jak było. Jeżeli wszystko odbyłoby się na zasadzie porozumienia, informacji, nie psioczyłbym tak bardzo - bo bym miał alternatywe wyboru, a tak już zawsze będzie najgorsze....no chyba ,że poczują się i jakoś zrekompensują to za co zapłaciłem a czego nie dostałem. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: do stanislaw 17.12.07, 22:03 no to na koniec jeszcze taka uwaga drobna ... pojedziesz a własciwie polecisz do Egiptu amocox i stanisław z biurem - najdroższym TUI i o to chyba wam chodzi i za cięzkie pieniądze ze dwa razy większe niż w osławionej Triadzie zostaniesz wsadzony do najgorszego czyli najstarszego samolotu czarterowego AMD i .. awaria w powietrzu - siada zasilanie klops koła nie wysuwaja się .. akurat pilot norweski wyladował na brzuchu w Stambule .. nic sie nikomu co prawda nie stało - cud .... chociaż samolot zapalił się .... ale nastepnym razem jak znowu TUI wsadzi ludzi za grube pieniądze do najgorszego samolotu to pasażerpwie moga nie przeżyc ... a zapłacili .... i co ty na to .... ... to jest najdroższe biuro podrózy .... dlaczego pozwoliło wsadzic swoich klientów do najgorszego samolotu przy którym relatywnie ten twój statek to luksusowy młodzieniaszek .... pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
amocox Re: do stanislaw 18.12.07, 11:42 Tak się składa ,że bylem w TUI ale jak kolo mi pokazał ofertę cenową to się nieźle obśmiałem.I dlatego mam nadzieję ,że w życiu nie polece z TUI bo nie mam zamairu przepłacać za lądowanie na brzuchu. A tak generalnie powiem ,że zawsze wybierałem te tańsze biura typu Ecco czy Kopernik i nie było żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxp Re: do stanislaw 17.12.07, 22:45 Cóż, Inni piszą, więc ja też dołożę cegiełkę. Byłem z Triadą kilka razy. Tylko jeden był udany i mnie usatysfakcjonował. Reszta była do bani. Już po pierwszym razie obiecałem sobie że więcej z nimi nie polecę. Dwa lata później przekonała mnie pani w biurze no i wpływ niebagatelny miała cena (ceną można skusić wielu ludzi, a myślę że polaków przede wszystkim). W tym roku ustykałem kasę, i mówię: zaszaleję. Dopłaciłem do wybranego hotelu,a w gruncie rzeczy dostałem trafa, za który inni płacili dużo mniej. I po co mi to było. Przewodniczkę mieliśmy taką że na początku weszła do autokaru i powiedziała że ona ma anginę i mówić nie będzie ( he he he, przewodniczka nie będzie mówić... masakra). WP2007 napisał że firsty sprzedają się jak ciepłe bułeczki. Zastanawiam się czy do czasu realizacji tych wakacji Triada jeszcze będzie istnieć. Mnie się wydaje że te Firsty to agonialny ruch i chęć zdobycia pieniędzy przez Triadę. Obym się mylił. Ale takich wakacji jakie przeżyłem w tym roku nie życzył bym najgorszemu wrogowi... ( no może najgorszemu to bym życzył). I ma rację Stanisław: jeżeli choć jedna osoba da się przekonać to już będzie satysfakcja. A WP2007 sam się przyznał na forum że jest agentem Triady. To tak jak by mój szef mówił że jest najlepszym szefem na świecie... Jeżeli ktoś chce lecieć do egiptu do hotelu 3* to gdy zostanie zamieniony na inny hotel to 95% będzie to hotel o lepszej kategorii. Ale gdy ma się wykupiony hotel 5* to na 95% z traidą będzie to hotel o kategorii niższej Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw32 Re: do stanislaw 17.12.07, 23:53 Nie trzeba byc jasnowidzem zeby zobaczyc "bezinteresownosc" wp2007 i paru innych nickow. Czy moglbys mi podac link do jego postu w ktorym mowi ze pracuje dla triady? Jesli to prawda dolacze to do wszystkich watkow na ktorych sie wypowiadal. Bardzo dziekuje za poparcie. To przerazajace ze czlowiek chce innych przestrzec i jest wyzywany i wysmiewany w najgorsze. Czasami mam ochote olac innych -a niech sobie jada z triada i placza potem jak ja. Ale nie: zrobie co moge by kto chcial znalazl rade za wczasu. Osoby dyskredytujace mnie na forum wkurzaja mnie glownie dlatego ze a tez nie bralem powaznie krytyki innych przed wyjazdem, wydawalo mi sie ze to malkontenci, nowobogaccy ktorzy zawsze marudza. Teraz jest mi wstyd ze mialem tyle negatywnych komentarzy czarno na bialym i ich nie posluchalem. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxp Re: do stanislaw 19.12.07, 17:21 Trochę mi to zajęło, ale post znalazłem oto link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=70601028&a=70614812 Nierozumiałem dlaczego można być raz z Triadą i tak zawzięcie jej bronić... Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do maniekxp 19.12.07, 17:49 Rzeczywiście , z postu wyrwanego z kontekstu większej całosci DOKLADNIE WYNIKA ,ŻE JESTEM AGENTEM TRIADT. I śmieszne i żałosne. Oczywiście nieustające pozdrowionka dla dwuch gliwickich agentek Triady, dzięki ktorym bylem na 7+ 7 w dogodnym terminie. Była ''karuzela'' ale udało sie jeszcze raz DZIEKI. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
pathfinder.1 Re:Do Stanisław 18.12.07, 16:23 Jak kolwiek by to zabrzmiało absolutnie nie chciałem cię w jaki kolwiek sposób obrazić. Bardzo mi przykro że miałeś zawalone wczasy - bo to faktycznie bardzo przykre, chciałem tylko napisać że ja byłem z Triadą i było OK. Rozmiawiajmy dalej na forum ale proszę - nie obrarzajmy się. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
deoand do maniekxp. 19.12.07, 18:38 a gdzie w tym roku byłeś z Triadą ??? z ta chora przewodniczką ??? co do zdania , że na poziomie średnim to Triada nie zamieni na gorsze bo raczej trudno to bym się nawet zgodził ... a problem zaczyna sie na wyższym poziomie bo tu często masz zamianę z 5 * na 4 * ??? pewno tak jest skoro piszecie ale były na forum tez takie posty forumowicza , który właśnie zawsze kupował dobry hotel jadąc z Triada ... na objeździe to wiadomo , że są zawsze trójki ... i jak pisał był bardzo z takiego wyjazdu zadowolony ... nicka akurat nie pamiętam ... ano okaże się na miejscu .. jak Allach da !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arti304 Re: do maniekxp. 19.12.07, 20:50 ja ostatnio kupiłem egipt w triadzie w agencji turystycznej po dłuższym namyśle zdecydowałem się jednak na scana i pojechałem rozwiązać umowę gdy powiedziałem że wiele słyszałem złego na temat tego biura to panie tylko się uśmiechnęły i od razu zarzekały sie że polecały mi tui lub neckermana to chyba oczymś świadczy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do arti 20.12.07, 09:29 Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Jeżeli wolisz 1 tydz z Neck lub Tui niż 2 tyg z Triada to prosze bardzo.W czasie mojego pobytu w Empire oprucz gości Triady kwaterowało różnorakie miedzynarodowe towarzycho.Na tablicy ogłoszeniowej widziałem gazetki skierowane do turystów Neck , tUI, Pegasusa , Alfy i innych . Nie widzialem żeby klienci poszczególnych biur byli jakos szczególnie traktowani - ta sama micha , podobne pokoje, itd. Moze teraz nie jest TRENDY, korzystac z uslug Triady ale jak pisalem na wstepie - wybór nalezy do ciebie. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
kiper.sc Re: do arti 20.12.07, 12:34 Zgadzam się z Tobą w 100 %. W tym roku byłam z Triadą 2 tyg. w maju w Egipcie i w sierpniu 2 tyg. w Turcji. Z innym biurem na pewno nie mogłabym sobie pozwolić na takie wyjazdy. I pragnę zaznaczyć iż nie jestem pracownikiem tego biura. A tak na marginesie, to wczoraj otrzymałam od Triady życzenia świąteczne i na prawdę zrobiło nam się z mężem bardzo miło. Pozdrawiam i życzę udanych wczasów. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do kiper.sc 20.12.07, 12:48 Forowicze z którymi opiniami nie do końca mozna sie zgodzic wytaczaja armaty - to napewno agent triady- A gdyby nawet to co? Stanislawa juz zaden agent do Triady nie przekona - tak samo jak ja , deo , kiper i wielu innych nie da sie przekonac że Triada jest BE. WP2007 Odpowiedz Link Zgłoś
amocox Re: do kiper.sc 20.12.07, 15:28 Triada jest do dupy a nie Beee. I wcale od nich życzeń nie chce. złoże im odpowiednie życzenia w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxp do wp2007 10.01.08, 18:18 To byli klijenci którzy zapłacili za Empire. Gdybyś zapłacił za Golden Five a zakwaterowali by Cię w Empire też byłbyś tak samo zadowolony ? Wątpię... wp2007 napisał: > Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Jeżeli wolisz 1 tydz z > Neck lub Tui niż 2 tyg z Triada to prosze bardzo.W czasie mojego > pobytu w Empire oprucz gości Triady kwaterowało różnorakie > miedzynarodowe towarzycho.Na tablicy ogłoszeniowej widziałem gazetki > skierowane do turystów Neck , tUI, Pegasusa , Alfy i innych . Nie > widzialem żeby klienci poszczególnych biur byli jakos szczególnie > traktowani - ta sama micha , podobne pokoje, itd. Moze teraz nie > jest TRENDY, korzystac z uslug Triady ale jak pisalem na wstepie - > wybór nalezy do ciebie. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxp Re: do maniekxp. 10.01.08, 18:10 W tym roku byłem w Jordanii (w sumie już w zeszłym). Panie Basia (przewodniczka), zaraz po wejściu do autokaru, przed odjazdem w objazd powiedziała że nic nie będzie mówić bo ma anginę... Widać że triada z Allachem ma na bakier... Odpowiedz Link Zgłoś
plajsterskw Re: Czy Triada to oszusci? 20.12.07, 18:12 Ja rowniez z checia zabiore glos w tym temacie, gdyz mam spore doswiadczenie z Triada - 3 wakacyjne wyjazdy. Pierwszy: Hiszpania 2004r. Brak jakichkolwiek uwag. Wyjazd bardzo dobrze przygotowany. Hotel odpowiadal opisowi. Rezydenci jak i piloci kompetentni i pomocni. Zaznaczam, ze potrzebowalismy pomocy lekarza i rezydentka z Triady (nie pamietam jak miala na imie) caly czas nam pomagala. Zalatwila lekarza, tlumaczyla itd. Podczas tego wyjazdu nie mielismy zadnych opoznien czy zmian. Drugi: Grecja 2006r. Po pierwszym razie stwierdzilem ze komentarze o Triadzie to bajki. Nie przylozylem sie wiec do szukania odpowiedniej ofert (i to byl moj blad, jak sie pozniej okazalo) i wybralem hotel 4* pierwszy z brzegu. Wyjazd byl o czasie. Na miejscu niestety byl ogromny pozar i na lotnisku spedzilismy 3 godziny - no ale to nie wina Triady. najgorszy z calego wyjazdu byl hotel. Dosy brudny (moze nie pokoje, ale basen), mnostwo Rosjan i niemila obsluga. Dobrze ja zawsze na wakacje zabieram odpowiednie towarzystwo, wiec stwierdzilem ze te warunki jaks przetrzymam i nie bede sobie nimi zawracal glowy. Towarzystwo sie przydalo, bo i miejscowosc w ktorej znajdowal sie hotel byla do bani...Psakoudia - uch... Tak czy siak, wakacje sie udaly, a do domu wrocilismy bezpiecznie i cali :) Trzeci raz: Egipt 2007r. Po ostatnich wakacjach, nauczylem sie ze z Triady mozna korzystac, trzeba tylko zaczac myslec tak jak oni i wybierac odpowiednie oferty. Zanim wiec wybralemn spedzilem miesiac czasu w necie na czytaniu opinii o konkretnych hotelach. I wybralem: Sea Gull'a. Wyjazd jak zwykle odbyl sie bez zadnych zmian lotnisk, opoznien itd. Niestety nie wzialem jednego pod uwage - ze to Egipt, w ktorym Triada robi takiego figla jak zmiana hotelu :). No i zmienieli mi hotel...Cale ich chamstwo polega na tym, ze powiedzieli mi o tym dopiero na lotnisku. Co wiecej poinformowali mnie o tym dopiero jak siedzialem w busie, ktory mial kartke ze jedzie do Sea Gull'a, a po zmienie zawiozl nas do Sunrise El Palacio - obecnie Sunny Days. Dobrze, ze ja baprawde jade na wakacje wypoczywac i nie zamierzam sie denerwowac. Cala sytuacje przyjalem ze stoickim spokojem, Pojechalem do hotelu Sunny Days, o ktorym dzisiaj nie moge zlego slowa powiedziec. Hotel okazal sie dobry, czysty, z przesympatyczna obsluga i bawilem sie tam bardzo dobrze. Z rozmow z ludzmi okazalo sie ze Sea Gull oferowal podobne warunki (ludzie Ci byli w tym czasie co ja, ale z innych biur i dla nich miejsce w Sea Gull'u bylo). Tak wiec podsumowujac. Gdybym byl czepialski, moglbym stwierdzic ze na 3 wyjazdy z Triada 2 to kompletna klapa od strony organizacyjnej tego biura. Jednakze ja nie czepiam sie glupot, wiec moge stwierdzic ze jak za te pieniadze to wakacje organizowane przez Triade byly dobre (nie mylic z bardzo dobre). Coz...ogolnie do tego BP trzeba miec cierpliwosc, byc przygotowanym na niespodzianki, a wtedy wakacje beda udane :) Nie twierdze wiec ze jest to biuro do bani, ale w tym roku jade do Egiptu juz z innym... :) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
arti304 Re: Czy Triada to oszusci? 20.12.07, 20:37 no właśnie jedziesz z innym biurem to chyba jest podsumowanie Twoich 3 wyjazdów z tym BP ja tez jade wypoczywać i nie mam zamiaru sie denerwować i jak wybieram hotel w którym mam mieszkać podczas wypoczynku to wybieram go dlatego że mi odpowiada i nie chce aby za mnie decydowało BP Odpowiedz Link Zgłoś
plajsterskw Re: Czy Triada to oszusci? 21.12.07, 01:26 Niekoniecznie tak jest do konca...jade z innym biurem, bo ono akurat ma hotel, ktory przypadl mi do gustu (Triada go nie miala w ofercie). Fakt bycia stalym klientem jednego biura, traci dzisiaj na znaczeniu, gdyz nie ma z tego praktycznie zadnych profitow dla klienta :( - to jest dosyc smutne, ze u nas nadal to BP sa wazniejsze od klientow. Ja doszedlem do wniosku, ze nie bede przejmowal sie nazwa biura, bo z ktorego by nie jechac, to nalezy spodziewac sie niespodzianek. Czytajac rozne fora, ciezko jest znalezc nieskazitelne BP. Dlatego tym razem wybieram hotel i BP, ktore ma go najtaniej w ofercie - po co przeplacac skoro jakosc uslug ta sama?? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
carbahan Re: Czy Triada to oszusci? 21.12.07, 16:12 czy macie telefony do rezydentow HRG triady? Odpowiedz Link Zgłoś
kiper.sc Re: Czy Triada to oszusci? 21.12.07, 22:10 Oto telefon do Marleny Jakubik - podobno najgorszej rezydentki Triady na świecie - + 20 129 39 34 86 Odpowiedz Link Zgłoś
fllower Re: Czy Triada to oszusci? 27.12.07, 20:37 Miałam sposobnośc poznać tą Panią i Iwonę M.w tym roku-lepiej pozostawić to bez komentarza:-( Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxp Re: Czy Triada to oszusci? 10.01.08, 18:28 Na pytanie Czy Triada to oszusci? z pełną świadomością konsekwencji mogę odpowiedzieć że TAK Odpowiedz Link Zgłoś
amocox Re: Czy Triada to oszusci? 10.01.08, 22:26 Oczywiście i do tego ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Czy Triada to oszusci? 13.01.08, 16:42 Witam wszystkich! Byłam z Triada 5 razy na wakacjach. Kreta,Turcja,Egipt- wypoczynek,Egipt rejs po nilu i wreszcie Maroko w sierpniu 2007r. nic złego mnie nie spotkało z ich strony nie było zmiany hotelu itp. teraz jade do egiptu po raz trzeci z Eximu ( ponieważ triada nie ma hotelu do którego chciałam jechać)mam nadzieje że będzie tez dobrze. Rezydentów nie znam Triady po prostu nie potrzebowałam ich pomocy! A czas i wycieczki fakultatywne sama sobie organizuje wiec nawet nie chodze na sptkania które są organizowane po przylocie. Przed wyjazdem do danego kraju dużo czytam i staram sie byc samowystrczalna. Szczerze polecam tą metodę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacoslav Re: Czy Triada to oszusci? 14.01.08, 09:47 Nie straszcie... W tym tygodniu lecę z tym biurem! Odpowiedz Link Zgłoś
amocox Re: Czy Triada to oszusci? 15.01.08, 15:39 My nie straszymy ale z mojego i innych punktu widzenia szczerze Ci współczuje ,że jedziesz z nimi. Mam nadzieję ,że nie bedziesz się musiał spotykac w sądzie tak jak ja. Najgorsze biuro z jakim byłem to TRIADA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orlik.a Re: Czy Triada to oszusci? 16.01.08, 14:25 A ja byłam z nimi dwa razy i wakacje super udane. W tym roku jadę do Egiptu, jak będzie? Na pewno dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś