jaka4 24.01.08, 09:23 Mam pytanie,czy w Egipcie można kupić mleko pasteryzowane w kartonie takie jak w Polsce o przedłużonym terminie do spożycia np.1,5 lub 2% i czy smakowo jest zbliżone do naszego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameltravel Re: egipskie mleko 24.01.08, 13:26 jest nawet 0% i wsio czego chcesz i w malych i duzych kartonach :) ze slomkami i bez pyszne mleczko !!! mi smakowalo :) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejlitwicki Re: egipskie mleko 24.01.08, 16:15 bardzo dobre mleko. a najlepiej smakuje zmieszane z rumem i sokiem z guawy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: egipskie mleko 24.01.08, 16:22 andrzejlitwicki napisał: > bardzo dobre mleko. > a najlepiej smakuje zmieszane z rumem i sokiem z guawy... :-) O taaaak! Ruszyłeś Panie miły moje wspomnienia! Tylko gdzie ja dzisiaj w Wawie sok z guawy zakupię? Chyba do Klifa skocze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejlitwicki Re: egipskie mleko 24.01.08, 18:55 ha. my z Sharmu 12 litrów przywieźliśmy. tyle ile kilo brakowało do limitu bagażu. na old markecie po funciaku za karton. zważywszy, że nie da się wypić więcej niż 2 drinków naraz (za słodki) i że za nic nie kiśnie w lodówce po otwarciu, pewnie wystarczy nam do kolejnego wyjazdu we wrześniu... :-) www.asiaiandrzej.com Odpowiedz Link Zgłoś