moniassk 24.01.08, 18:20 Witam! jaki hotel byście wybrali Aqua Blue Resort czy Hilton Long Beach (ten drugi jest bardziej prestiżowy w cenie ale opinie turystów porównywalne)? Jakie macie opinie o Aqua??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derduch Re: Aqua Blue Resort 24.01.08, 19:44 Nawet pół sekundy się nie wahaj! Hilton Long Beach to jak na Hiltona padaka ale w porównaniu do Aqua Blue to jak Mercedes przy Skodzie. Bierz Hiltona i w wolnej chwili podjedź sobie taxówką i zerknij w co byś się wpakowała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malena.m Re: Aqua Blue Resort 24.01.08, 21:26 Moniu, kilka dni temu wróciłam z Aqua i zamieściłam swoją opinie na portalu Wakacje, jest to również opinia znajomych , z którymi byliśmy... Oczywiście zaraz zostałam "zjechana" przez kogoś, kogo nawet nie poznałam podczas pobytu (bawiliśmy się we własnym gronie i nie nawiązywaliśmy "przyjazni") - że jestem niby wiecznie niezadowoloną paniusią. Naprawdę po powrocie mocno zastanawiam się nad PR prowadzonym przez b.p. na temat tego hotelu i jego "cudownych" opini. Ja nigdy tam bym nie wróciła, mimo, że baseny są super. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniassk Re: Aqua Blue Resort 28.01.08, 18:41 Dzięki bardzo. Właśnie wybrałam Hiltona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
msmimm Re: Aqua Blue Resort 29.01.08, 00:11 potwierdzam opinie o aqua,kompletne nieporozumienie(rosjanie i fatalne jedzenie) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Aqua Blue Resort 29.01.08, 00:13 Zapominasz o brudzie, polskim getto i braku sensownego ALL na plaży Kolejny SYF dla polskiego motłochu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
msmimm Re: Aqua Blue Resort 29.01.08, 00:16 troszke przesadzasz..raczej dla rosyjskiego motlochu!polacy akurat byli w zdecydowanej mniejszosci chociaz koledzy z lancuchami na szyjach ktorych nie mieli tez byli;) Odpowiedz Link Zgłoś