Gość: EGIPT IP: *.u.mcnet.pl 18.08.03, 10:59 CZY KTOS Z WAS BYL Z EXIMEM W JEDNYM Z TYCH HOTELI??? JESLI NIE TO KTORY HOTEL JEST WART POLECENIA?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: HURHGANDA - EL AROSA, SULTANA, HOR PALACE CzY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.03, 13:18 Byliśmy w Sultan Beach hotel porządny, ale plaża czysto umowna. Polecam korzystać z sąsiedniej (Hor Palace) dostepna po zamówieniu u kelnera drinków na marginesie tańszych niż w Sultan. Dojść łatwo "plażą" Sultan po lewej stronie mola do końca. Sam Hor Palace już z zewnątrz sprawia przykre wrażenie. W Sultan trzeba uważać na zamawianie drinków do kolacji czy gdziekolwiek, ceny chorobliwie wysokie, chyba że w wersji All inclusive ( tańsza do dokupienia na miejscu). W Sultan nie wszystkie pokoje spełniają oczekiwania ale w miare dostepności można sprawe załatwić w recepcji. Umiarkowana znajomość języków kongresowych pozwala zrezygnowac z pośrednictwa rezydenta a raczej akwizytora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka81 Re: HURHGANDA - EL AROSA, SULTANA, HOR PALACE CzY IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 14:38 dziś w biurze podróży powiedzieli mi,że El Arosa to najgorszy hotel w Hurghadzie-zapewne przesadzone-ale też pewnie cos w tym jest. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: HURHGANDA - EL AROSA, SULTANA, HOR PALACE CzY IP: *.u.mcnet.pl 19.08.03, 17:18 tak, wlasnie udalo mis ie dowiedziec ze faktycznie te hotele nie sa zbytnio dobre akepolecano mi strasznie hotel beirut?? ktos byl?? Odpowiedz Link Zgłoś