Gość: Kasia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 12:12 Wróciłam z Le Meridien w Makadi Bay - chętnie odpowiem na wszelkie pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jovi Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 18.08.03, 13:40 Witaj, możesz przybliżyć trochę hotel????? Jakie warunki??? Wylatuję do niego we wrześniu, a opinie jakie panują na formu to sama wiesz :)))) pozdr. Jovi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 13:47 Hotel niby 5*****. moim zdaniem europejskie 3,5 moze 4. Ale ogólnie super. Było kilku niezadowolonych gości, którzy znaleźli się w pokojach typu garden...daleko do budynku i podobno nie najlepsze warunki. Ja byłam w Dune... pokój super.. czysto..klima działa. Miałam okazję widzieć pokoje przy budynku głownym... też super. Jeśli chodzi o jedzenie to odrobinkę monotonne ale da się przeżyć. A co najważniejsze nie słyszałam żeby kogoś w tym hotelu dopadła zemsta faraona... wystarczy przez pierwsze 2-3 dni nie jeść warzyw i owoców a zęby myć wodą mineralną. Pozdrawiam... napewno będziesz zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jovi Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 18.08.03, 14:15 Dzięki za charakterystykę, odezwę się po powrocie :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.protonet.pl 25.08.03, 22:04 Z jakiego biura podrózy? a tak w ogóle to co znaczy pkój typu garden? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 08:58 Witaj Aga!! Jechałam z biura Big Blue. Pokój typu garden?? Sama nie wiem co to za typ pokoju.. po prostu taka nazwa.. a pokoje tego typu po prostu znajdują się dosyć daleko odmorza i wychodzą na wydmy więc widok nieciekawy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAC Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 26.08.03, 10:44 Czy możesz powiedzieć coś o plaży (czy duża, jak z dostępnością parasoli itp.) Czy zwróciłaś uwagę na udogodnienia dla dzieci??? Z góry dziękuję. Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 11:45 cześć Marcin!! Plaża jest super.... duża szeroka...niedaleko brzegu są rafy więc radzę mieć obuwie/. Jeżeli chodzi o dzieci to przy brzegu jest bardzo płytko. Właściewie to nie wiem o jakie udogodnienia Ci chodzi. Są organizowane zabawy dla dzieci codziennie w okolicach plaży przez cały dzień i wieczorami w jednej z restauracji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 11:46 Jeszcze raz Marcin Jeśli chodzi o leżaki na plaży to raczej nie ma problemu. Ja byłam w okresie kiedy cały hotel był zajęty a mimo to nie zdarzyło nam się nie znaleźć miejsca na plaży... w ostateczności jest też mnóstwo leżaków przy basenie... Poza tym w tym upale nie da się leżeć... w zasadzie cały czas siedzi się w wodzie K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAC Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 26.08.03, 13:43 Dzięki, co do udogodnień to miałem na myśli jakieś place zabaw, brodziki itp. pozdrawiam, m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 08:24 Hej!! Placu zabaw niestety nie zauważyłam.... Jeśli chodzi o brodziki to dzieci mają w czym wybierać Odpowiedz Link Zgłoś