Dodaj do ulubionych

Le Meridien - właśnie wróciłam

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 12:12
Wróciłam z Le Meridien w Makadi Bay - chętnie odpowiem na wszelkie pytania
Obserwuj wątek
    • Gość: Jovi Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 18.08.03, 13:40
      Witaj,
      możesz przybliżyć trochę hotel????? Jakie warunki???
      Wylatuję do niego we wrześniu, a opinie jakie panują na formu to sama
      wiesz :))))
      pozdr. Jovi
      • Gość: Kasia Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 13:47
        Hotel niby 5*****. moim zdaniem europejskie 3,5 moze 4. Ale ogólnie super.
        Było kilku niezadowolonych gości, którzy znaleźli się w pokojach typu
        garden...daleko do budynku i podobno nie najlepsze warunki.
        Ja byłam w Dune... pokój super.. czysto..klima działa. Miałam okazję widzieć
        pokoje przy budynku głownym... też super.
        Jeśli chodzi o jedzenie to odrobinkę monotonne ale da się przeżyć.
        A co najważniejsze nie słyszałam żeby kogoś w tym hotelu dopadła zemsta
        faraona... wystarczy przez pierwsze 2-3 dni nie jeść warzyw i owoców a zęby myć
        wodą mineralną.
        Pozdrawiam... napewno będziesz zadowolony
        • Gość: Jovi Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 18.08.03, 14:15
          Dzięki za charakterystykę, odezwę się po powrocie
          :))))))))))
    • Gość: Aga Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.protonet.pl 25.08.03, 22:04
      Z jakiego biura podrózy? a tak w ogóle to co znaczy pkój typu garden?
      • Gość: Kasia Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 08:58
        Witaj Aga!!
        Jechałam z biura Big Blue.
        Pokój typu garden?? Sama nie wiem co to za typ pokoju.. po prostu taka nazwa..
        a pokoje tego typu po prostu znajdują się dosyć daleko odmorza i wychodzą na
        wydmy więc widok nieciekawy.
        Pozdrawiam
    • Gość: MAC Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 26.08.03, 10:44
      Czy możesz powiedzieć coś o plaży (czy duża, jak z dostępnością parasoli itp.)
      Czy zwróciłaś uwagę na udogodnienia dla dzieci???
      Z góry dziękuję.
      Marcin
      • Gość: Kasia Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 11:45
        cześć Marcin!!
        Plaża jest super.... duża szeroka...niedaleko brzegu są rafy więc radzę mieć
        obuwie/. Jeżeli chodzi o dzieci to przy brzegu jest bardzo płytko. Właściewie
        to nie wiem o jakie udogodnienia Ci chodzi. Są organizowane zabawy dla dzieci
        codziennie w okolicach plaży przez cały dzień i wieczorami w jednej z
        restauracji.
        Pozdrawiam
      • Gość: Kasia Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 11:46
        Jeszcze raz Marcin
        Jeśli chodzi o leżaki na plaży to raczej nie ma problemu. Ja byłam w okresie
        kiedy cały hotel był zajęty a mimo to nie zdarzyło nam się nie znaleźć miejsca
        na plaży... w ostateczności jest też mnóstwo leżaków przy basenie...
        Poza tym w tym upale nie da się leżeć... w zasadzie cały czas siedzi się w
        wodzie
        K.
        • Gość: MAC Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 26.08.03, 13:43
          Dzięki,
          co do udogodnień to miałem na myśli jakieś place zabaw, brodziki itp.
          pozdrawiam,
          m.
          • Gość: Kasia Re: Le Meridien - właśnie wróciłam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 08:24
            Hej!!
            Placu zabaw niestety nie zauważyłam.... Jeśli chodzi o brodziki to dzieci mają
            w czym wybierać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka