Dodaj do ulubionych

Sharm Piekna Rafa dobry All Jaki Hotel Polecacie

30.01.08, 19:48
jakie hotele polecacie w sharm interesuje mnie hotel z plaza, piekna rafa i
dobrym all rowniez na plazy.zaznaczam ze bylam juz w dreams vacation. bardzo
chetnie wracam do sharmu ale nie mam pojecia jaki hotel teraz wybrac zeby byl
rownie dobry jak dreams :)czekam na propozycje. pozdrawiam gorąco
Obserwuj wątek
    • alkali-ck Re: Sharm Piekna Rafa dobry All Jaki Hotel Poleca 30.01.08, 23:18
      podbijam
      • olaczup Re: Sharm Piekna Rafa dobry All Jaki Hotel Poleca 31.01.08, 00:59
        Ja polecam Club Faraana
        • konstancja15 Re: Sharm Piekna Rafa dobry All Jaki Hotel Poleca 31.01.08, 08:15
          Club Faraana albo, jescze lepszy, Iberotel Fanara;)
          • alkali-ck Re: Sharm Piekna Rafa dobry All Jaki Hotel Poleca 31.01.08, 11:20
            macie jeszcze jakies propozycje??
            • trevally Re: Sharm Piekna Rafa dobry All Jaki Hotel Poleca 31.01.08, 12:12
              Jeśli Cię nie zraża długi marsz pomostem do krawędzi rafy, a potem
              jeszcze troche po płyciźnie, to polecam LTI Grand Azure.
              • seatac SSH, Piekna rafa dobry All, polecam: 31.01.08, 12:35
                Sunrise Island View(dawniej Maxim Plaza)5* i Sunrise Garden(dawniej
                Maxim Garden Resort)4* i Savoy(dawniej Le Meridien)5* i Sierra Savoy
                Resort 4*. Wszystkie znajduja sie obok siebie nad zatoka Knight's
                Bay - pieciogwiazdkowe bezposrednio przy plazy, czterogwiazdkowe -
                po drugiej stronie ulicy, dostep do plazy w blizniaczych hotelach
                pieciogwiazdkowych. Dreams Beach i Vacation pomimo swietnej kuchni -
                zostaje za nimi...
                T.
                • alkali-ck Re: SSH, Piekna rafa dobry All, polecam: 23.02.08, 15:06
                  zdecydowalam sie na LTI Grand Azure. tylko szczerze to troche mnie przeraza ten
                  pomost :| hmm... ale tyle osob go zachwala no i dobra cena byla 2770 za 2 tyg
                  all. a moze jest ktos kto juz tam byl i powie mi jak to jest naprawde z tym
                  pomostem czy naprawde ma on okolo 1 km??
                  • jakatta Re: SSH, Piekna rafa dobry All, polecam: 24.02.08, 00:05
                    Witam,
                    ja bylam :) wybralam go ze wzgledu na rafe, ale ten pomost w
                    rzeczywistosci byl baaardzo dlugi, no i trzeba jeszcze dojsc
                    plycizna do rafy. Tak naprawde to poczatkowo irytowaly mnie te
                    spacery...Ale ze jestem optymistka i NIC nie jest w stanie zepsuc mi
                    urlopu:) traktowalam to jako rozgrzewke przed snoorkowaniem :)
                    Nie ukrywam jednak, ze w ciagu 7 dni snoorkowalam moze 3, 4 razy. Po
                    prostu nie chcialo mi sie isc taki kawal.

Na koncu pomostu jest jakby "kladka"... nie wiem jak to precyzyjnie
                    okreslic... duzo ludzi tam siedzi, mantykuja :) i robia tlok. Mnie
                    to wkurzalo, bo trzeba bylo czekac, az ktos wejdzie, zejdzie,
                    przepusci, bo z pomostu skakac nie bedziesz.

Nie zapomnij obuwia, bo na plyciznie nie ujdziesz na Bosaka
                    ;)krzysztofa ;)

• alkali-ck Re: SSH, Piekna rafa dobry All, polecam: 24.02.08, 18:48
                      hmmm... no to jestem teraz bardziej niepocieszona bo ja uwielbiam ogladac rybki
                      a takie dluuugie spacery w ponad 30 stopniowym upale... uuuffff ale pomimo tego
                      i tak wiem ze bedzie super. a jak oceniasz sam hotel?
                  • qqleczka78 Re: SSH, Piekna rafa dobry All, polecam: 24.02.08, 18:47
                    Witam,
                    A z jakiego biura lecisz?
                    • alkali-ck Re: SSH, Piekna rafa dobry All, polecam: 24.02.08, 20:21
                      kupilam w alfa star 2 tyg.all 2780 na 4 czerwca
                      • alkali-ck Re: SSH, Piekna rafa dobry All, polecam: 24.02.08, 23:31
                        jakatta a wogole daloby rade pogadac z toba jakos moze na gg albo przez maila a
                        moze masz jakies fotki z hotelu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka