blanka2111 04.02.08, 21:04 jak realnie wyglada pogoda w tym okresie?mozna sie spodziewac wielkich upalow?a jak z wiatrem? (koniec maja) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gracja275 Re: Sharm El Sheik w maju... 05.02.08, 10:06 W maju jest juz gorąco. Byliśmy w drugiej połowie maja w Sharm i naprawdę grzało mocno. Wiatru nie mocnego nie było. Wiał wieczorami ale też bardzo ciepły.Plusem jest temperatura wody w morzu:) Generalnie w drugiej połowie lutego bardziej mi odpowiadała pogoda w Sharm niż w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperekeb Re: Sharm El Sheik w maju... 05.02.08, 10:14 Ciepełko...:)) Już się nie mogę doczekać. Jedziemy 27 maja do Sharm, a w zasadzie pierwszy raz na wczasy w tak wczesnym terminie, więc nie wiedziałam czego się mogę spodziewać. No ale to przecież Egipt.. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 do nietoperekb 05.02.08, 11:46 O proszę... My też lecimy 27 maja do Shamu, choć u nas to wybór z premedytacją, w zeszłym roku byliśmy w podobnym terminie w Turcji i pogoda była idealna - bardzo ciepło ale idealnie do wytrzymania, woda 24 stopnie. Do jakiego hotelu się wybieracie? My do Helnan Marina z WAW. Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperekeb Re: do nietoperekb 05.02.08, 13:07 :(( Niestety, my lecimy z Katowic do Dreams Vacations. Szkoda, myślałam że w końcu znajdziemy współtowarzyszy..A wasz hotel jest tak daleko od naszego.. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
obadziarka Re: Sharm El Sheik w maju... 06.02.08, 19:43 wiatry juz ni ewieja. ja wrocilem wczoraj spalony na maxa. koniecznie wez krem do smarowania ust bo schna bardzo i ubranie na chlodne wieczory. jesli pojedziesz na gore mojrzesza to ubranie na duzy chlod. Odpowiedz Link Zgłoś
blanka2111 Re: Sharm El Sheik w maju... 06.02.08, 20:58 27 maja juz bed dzien przed powrotem:) bo wylot mam 21 maja:) ciesze sie ze bedzie upal bo uwielbiam to:) poza tym juz mam dosc naszej pogody, chce sie pozadnie wygrzac!! i ta cieplutka woda... Odpowiedz Link Zgłoś