Gość: olusia Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.big.cdi.pl 29.08.03, 18:19 olusia111 napisała: > Jeśli ktoś chce dowiedzieć się czegoś więcej o Hurghadzie, hotelach itp. to > piszcie. Spędziłam w Hurghadzie troszkę czasu, więc chętnie pomogę. > Pozdrowionka będę wdzięczny za informację o Hotelu Golden 5 City, np czy jest łaadna plaża, czy wycieczki fakultatywne zalatwiać w biurze czy bezpośrednio u organizatorów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basteq Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: ProteriansAnNet:* 01.09.03, 00:53 Chcialbym cos o hotelu Eltabia obok Roma bo juz slyszalem zle opinie ale jak wiesz cosik to napisz bo mam zamiar wybrac w 23wrzesnia i niemam zamiaru sie za bardzo stresowac tylko zabawic extra dzieki basteqdm@wp.pl Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.astra.com 01.09.03, 09:00 Wcześniej już pisałam o Golden 5. To ogromny hotel i pierwsze wrażenie jak się go zobaczy jest naprawdę piorunujące. Zajmuje ogromny teren. Prawda jest taka, że na miejscu turysta znajdzie wszystko...Nie jestem jednak zwolenniczką takich olbrzymów a zwłaszcza daleko od centrum, jeśli jednak jedziesz leniuchować, pływać i jeżdzić na wycieczki to jest ok. Jeśli chodzi o wycieczki fakultatywne, napewno nie wykupuj ich w Polsce w biurze. Wycieczki z biur z których się poodróżuje są droższe, niestety sporo, ale plusem jest to, że jedzie się ze swoim rezydentem (chociaż nie zawsze jest on niezbędny). Popatrz na ceny tamtejszych przewodników, napewno czytałeś na forum o AliBabie, spróbuj, naprawdę się opłaca i można się porozumieć po polsku. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damiw Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.nd.e-wro.net.pl 30.08.03, 00:37 Z jakim, z miejscowych biur wybrać się na wycieczkę do Abu-Simbel i ile to orientacyjnie kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damiw Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.astra.com 01.09.03, 10:39 Szczerze Ci powiem, że nie wiem co Ci polecić bo generalnie na takie wycieczki zorganizowane wybierałam się tylko przy pierwszym pobycie w Hurghadzie (później organizuje się wszystko indywidualnie). Nie wiem jakie są teraz ceny, jedyne co wiem to to, że biura mają znacznie wyższe ceny niż tamtejsi przewoźnicy.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.astra.com 01.09.03, 11:15 > Szczerze Ci powiem, że nie wiem co Ci polecić bo generalnie na takie wycieczki > zorganizowane wybierałam się tylko przy pierwszym pobycie w Hurghadzie (później > > organizuje się wszystko indywidualnie). Nie wiem jakie są teraz ceny, jedyne co > > wiem to to, że biura mają znacznie wyższe ceny niż tamtejsi > przewoźnicy.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 11:50 Olusiu kochana powiedz nam czy będąc w hotelu holiday inn safaga pallace można wykupić wycieczki fakultatywne z jakiegoś arabskiego biura podróży?Hotel ten leży chyba dość na uboczu i nie wiemy czy będziemy mogli znależć tam jakieś miejscowe biuro.Chcielibyśmy jeszcze wiedzieć czy w pobliże tego hotelu podjeżdżają busy, którymi można dostać się do centrum Safagi po jakieś np. zakupy? Pozdrowionka i buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Marii Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.astra.com 01.09.03, 12:55 Piękny hotel wybraliście, faktycznie daleko ale tego typu hotele zawsze organizują dojazdy do centrum miasta także jestem pewna, że z tym problemu nie będzie. Jeśli chodzi o wycieczki fakultatywne to napewno usłyszycie na miejscu o przewodnikach arabskich oferujących pakiety...zawsze jak będziecie w centrum też możecie się porozglądać. Poza tym oni bywają w hotelach, ogłaszają się..naprawdę to najmniejsze zmartwienia. Życzę cudownego wypoczynku, napewno będzie:)) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: 213.17.240.* 01.09.03, 16:47 Olu, Jadę z żona do Safagi (Hotel Shams Safaga****) i jest to nasz prezent na srebrne wesele... Chcemy odpocząć, poplywć i trochę ponurkować. Kupiłem wersję all inclusive. Wiesz moze cokolwiek o tym hotelu? Jedziemy z Oasis. Bedę wdzięczny za kazde INFO... Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re: do Darka IP: *.astra.com 02.09.03, 10:09 Przede wszystkim gratuluję rocznicy..wybraliście cudone miejsce na świętowanie i odpoczynek. Trafiliście też dobrze z hotelem, bardzo fajne miejsce na lenistwo, sporty, z tego co wiem hotel oferuje dużo ciekawych atrakcji sportowych. Do miasta nie jest bardzo daleko także polecam i już zazdroszczę. Myślę, że spędzicie cudowne wakacje z Oasisem...pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Do Marii IP: server:* 05.09.03, 18:28 Spróbuj zarezerwować wycieczki w biurze Ali Baba moge podać ci emaila hany_marmałpkayahoo.com Hany, mówi po polsku, jest chyba historykiem , pocztyaj inne posty to znajdziesz o nim opinie innych, nr jego komórki Joanna lub Hany (002) 010 526 0902, a w ogóle to wejdź na stronę internetowa Agnieszki Pikulskiej www.hurghada.republika.pl, mozesz przez nia nawiązać kontakt jest bardzo solidna odpowiada na każdy email. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 17:54 witaj, czy słyszałas o mozliwości "zaliczenia" góry mojżesza mimo mieszkania w Hurgadzie? Bardzo mi na tym punkcie zależy. Pozdrawiam Isia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re: do isia IP: *.astra.com 02.09.03, 09:08 Wszystko jest możliwe, ale niestety takie wycieczki napewno sporo kosztują, myślę, że poniżej 150 USD ciężko będzie znaleźć...spróbuj u tamtejszych przewoźników, np. Ali Baba. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.chello.pl 01.09.03, 18:53 Witam Cię serdecznie. Czy masz może jakieś informacje na temat hoteli do których jeździ Triada lub też na temat samego BP Triada. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re: do Marcin IP: *.astra.com 02.09.03, 10:43 Niestety nie znam za bardzo oferty Triady i nigdy też z nimi nie wyjeżdżałam. Wiem natomiast, że znana jest ich oferta 7+7, czyli 7 dni zwiedzania i 7 dni wypoczynku. Napewno na forum pojawia się ten temat. Poza tym w sobotnim dodatku turystycznym do Gazety Wyborczej jest ich obszerna reklama. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: 212.160.138.* 04.09.03, 15:27 Bardzo proszę o informacje o Princess Palace dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re: do anki IP: *.astra.com 08.09.03, 11:55 Witam, jeśli chodzi o hotelik, to jest skromny ale dosyć przyjemny.Położony bezpośrednio przy ulicy, z drugiej strony przy plaży.Do centrum spokojnie dojedziecie busikiem. Pokoje są standardowo wyposażone, czyste, każdy z tarasem. Na basenie i na plaży hotel ma fajną ofertę dla miłośników sportów wodnych. Postarajcie się o pokój od strony plaży, ulica jest tam dosyć głośna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Princess Palace a Princess club? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 08.09.03, 13:24 możesz coś więcej? widzę za Ania ma podobne do mnie "ypy" hoteli. Z tego co się zoriętowałam to club ma tylko 3*. czy wiesz jak tam jest w środku? tzn. czy Palace ma lepsze pokoje i inna restaurację? jak plaża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Princess Palace a Princess club? IP: 212.160.138.* 11.09.03, 11:31 Zdecydowaliśmy się na Princess Palace, lecimy 19 wrzesnia na 2 tyg. Po powrocie chętnie coś napiszę o wrażeniach. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Princess Palace a Princess club? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 11.09.03, 12:17 A mogłabys - jesli będziesz miała możliwość - napisać pare słów BĘDĄC TAM? ja planuję wyjazd na ostatnie dni września lub pierwsze października, więc musze zdecydować zanim ty wrócisz. będę wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re: do mm IP: *.astra.com 11.09.03, 16:11 Generalnie plaże przy hotelach są podobne, nie znajdziesz tam raczej miałkiego, białego piasku, poza tym każdy hotel ma odgrodzoną plaże a to oznacza, że nie ma możliwości na długie spacerki brzegiem morza ale naprawdę to absolutnie tam nie przeszkadza. Tak jak pisałam hotel nie zapiera dechu ale jest ok na wypoczynek. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: do mm IP: *.pagi.pl 11.09.03, 16:22 Gość portalu: olusia111 napisał(a): > Generalnie plaże przy hotelach są podobne, nie znajdziesz tam raczej miałkiego, > > białego piasku, poza tym każdy hotel ma odgrodzoną plaże a to oznacza, że nie > ma możliwości na długie spacerki brzegiem morza ale naprawdę to absolutnie tam > nie przeszkadza. > czy to znaczy ze nie mozna korzystac z plaz innych hoteli (mam na mysli tylko lezenie na piasku na wlasnym reczniku i opalanie sie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re: do mm IP: *.astra.com 12.09.03, 08:31 coś w tym stylu, plaże hotelowe są od siebie naprawdę szczelnie odgrodzone. Oczywiście można znależć jakieś przejście ale z reguły są one pilnowane. Najprościej-każdy hotel ma swój kawałek plaży, może to głupio zabrzmi ale i swój kawałek morza, to wszystko jest odradzane albo czymś w rodzaju małego molo albo stoją łodzie itp. Także tak jak wspomniałam długie spacerki po brzegu odpadają. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: do mm IP: *.pagi.pl 12.09.03, 12:54 Olusia, dzieki za info nt. plaż widac ze co kraj to obyczaj (nie tak jak nad naszym Bałtyczkiem), pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm jak to jest z tymi rafami...? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 12.09.03, 13:31 wiem Olusia ze ty nie jestes "rafowa" ale na pewno coś wiesz w tym temacie - jako że to trochę jak "wyposażenie" hotelowej plaży nie :-) ? nasłuchałam się ze w Egipcie snurkować można przy plaży, potem ludzie pisali ze o rafach przy plaży mogę zapomnieć... rozumiem ze taki Sultan Beach mieć jej nie będzie, bo mają sztucznie wykopaną zatoczkę. Ale czy wiesz czy są hotele w Hurgadzie które faktycznie mają jakąś rafę do oglądania? słyszałaś coś od ludzi którzy chlapali się z maską i rurką przy plaży czy coś tam ciekawego widzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re: jak to jest z tymi rafami...? IP: *.astra.com 12.09.03, 13:47 Rzeczywiście specjalistką od raf to ja nie jestem, ale na każdej plaży, w każdym hotelu w którym byłam, widziałam ludzi snurkujących właśnie przy brzegu...z tego wychodzi, że musi tam być coś ciekawego:)) Szczerze mówiąc tylko w jednym miejscu blisko brzegu widziałam korale. Ale czy chcesz czy nie musisz popłynąć na wyspę Giftun, to niezapomniane miejsce, zawsze jestem tam przynajmniej dwa razy. i tam to dopiero szaleństwo snurkowców. Zapewniam Cię, że ten rejs wynagrodzi Ci brak rafy w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: jak to jest z tymi rafami...? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 12.09.03, 14:37 "Na Giftun" już się zapisałam, mimo że nie wiem jeszcze kiedy i z kim jadę :-) jest to mój NUMBER ONE na liście do obejrzenia, więc na pewno nie przegapię. ale gro czasu spędzę jednak na plaży więc ładna p[laża to dla mnie jeden z głównych elementów decydujacych o wyborze hotelu. możesz poradzić które hotele mają najładniejsze plaże? ja swój wybór chyba już zawęziłam do Palma de Mirette, Royal Palace, Princess palace, Sultan Beach, i jakbym trafiła jakąś promocję to może bym się szarpnęła na Sea Star Beau Rivage. podoba mi się Pacha Cataract ale nie widzę aby którekolwiek biuro w tej chwili sprzedawało u nas ten hotel, mimo ze go mają w katalogach. Swoją drogą cikawe czemu - bo na niemieckich czy innych portalach turystycznych ten hotel jest w sprzedaży. czy słyszałaś coś o jakoby - remoncie w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re: jak to jest z tymi rafami...? IP: *.astra.com 12.09.03, 15:32 Z tych hoteli, które wymieniłaś chyba wybrałabym Royal Palace, bardzo przyjemny hotelik z ładną plażą i z tego co wiem jego ceny nie są wygórowane. Moja rada jest taka, postaraj się podjąć szybką decyzję bo im bardziej zagłębisz się w te hotele tym trudniej wybrać. Pozdrowionka. A Giftun to cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: jak to jest z tymi rafami...? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 12.09.03, 16:52 wiem wiem... dlatego staram się okrajać mozliwość wyboru (+ ceny mnie tez odpowiednio ograniczyły) ale ze mam jeszcze chwilę na decyzję to próbuje dowiedzieć się maximum na temat moich typów aby "w momencie kulminacyjnym" wiedzieć co brać :-) (i zeby przynajmniej do momentu lądowania w Hurgadzie mieć świadomość ze dobrze wybrałam...) A czemu bardziej Royal niż Palma de mirette? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Princess Palace a Princess club? IP: 212.160.138.* 12.09.03, 08:58 nie wiem jak będzie z dostępem do maila tam ale oczywiście postaram sie dać znać. Jeżeli chcesz to prześlij mi na prywatnego maila: aniagrab@poczta.fm numer Twojej komórki to wyślę Ci sms jak tam jest, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm dzięki Aniu IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 12.09.03, 12:44 wysłałam ci maila. będę wdzięczna za info. Życze wam udanego wyjazdu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re:do anki IP: *.astra.com 11.09.03, 16:07 Myślę, że będziecie zadowoleni, i czekam oczywiście na informacje Pozdrowionka i cudownego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 05.09.03, 16:16 Jakie dokumenty, potwierdzenia itp. muszę "wydusić" od biura podróży jeszcze przed pojawieniem się na lotnisku, jakie już na lotnisku abym mógł powiedzmy "dymić" i wykłócać się już na miejscu na wypadek niespodziewanej albo lepiej wszelkich niespodzianek związanych ze mianą hotelu itp. Proszę o pomoc bo czasu mam zaje.. mało (mając na uwadze, że z biura podróży otrzymałem na razie jakąś durnowatą jedną umowę i kwitek wpłaty) Z góry dziękuję i pozdrawiam Waldi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re: do Zenka IP: *.astra.com 11.09.03, 16:19 Strasznie mi przykro, że dopiero teraz odpisuję. Tak naprawdę myślę, że każde biuro ma jakieś swoje procedury i oczywiście może być tak, że nie będą chcieli Ci nic wydać. Ale z tego co się orientuję to jest przepis, że jeżeli oferta nie jest jakąś promocyjną to biuro ma obowiązek zagwarantować ten hotel, który jest zapisany w umowie i tego trzeba pilnować. Ale jak wiesz biura mają takie regulaminy, że napewno znajdzie się jakiś haczyk. Uważam jednak, że warto przed wyjazdem w biurze powiedzieć, że ze względu na obecną sytuację, co się dzieje w biurach, jak ludzie trafiają do innych hoteli chce się otrzymać jakieś zapewnienie, że nie kupujemy kota w worku. Mimo wszystko trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sole Re: do Zenka IP: *.polpx.pl / 81.15.170.* 15.09.03, 14:33 A hotel Zahabia?? czy daleko od centrum? i jakie ogólne wrazenia?? z góry dziękuję za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shedevil Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: 62.148.86.* 08.09.03, 12:10 Witam, Ja bardzo chciałabym się czegoś dowiedzieć na temat hotlików Sultam Beach albo Le Meridiem. Mam wykupione wczasy w Long Beach, ale zastanawiam się na zmianą, na których w w/w. Liczę na Twoją pomoc w podjęciu decyzji. z góry dzięuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re: do shedevil IP: *.astra.com 08.09.03, 12:58 Powiem Ci, że ciężki orzech do zgryzienia. Le Meridien jest oszałamiający ale jest daleko. Sultan jest bliżej ale z tego co wiem w pobliżu są jakieś budowy, na które podobno turyści narzekają. Le Meridien nie podlega dyskusji - naprawdę mnie zachwycił. Sultan - normalny, nie powalający z nóg ale czysty i przyjemny. Wszystko zależy na co jesteś nastawiona, jeżeli na nocne eskapady po dyskotekach to warto wybrać coś bliżej centrum (w tym przypadku Sultan ), jeśli na spanie, opalanie się i odpoczynek..Le Meridien jest idealny. Pozdrowionka, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
algirdas Pytanie o prom z Hurghady 11.09.03, 15:37 Witam, Założyłem co prawda oddzielny wątek z pytaniem o prom z Hurgady do Sharw el Sheikh, ale jakoś nikt nie napisał, że takim promem płynął. Może więc Ty coś o tym wiesz. Pływają takie promy czy nie ? Może jakaś strona www na której znajdę info ? Jakie pułapki ? Może znasz ceny ? Pozdrawiam Algirdas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Pytanie o prom z Hurghady IP: *.pagi.pl 11.09.03, 15:49 ja również jestem zainteresowana ludziki wiecie cos na ten temat?? pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re: Pytanie o prom z Hurghady IP: *.astra.com 11.09.03, 16:04 Szczerze mówiąc nie płynęłam tym promem, wiem, że on napewno jest ale pojęcia nie mam ile kosztuje. Z tego co słyszałam to kursuje codziennie rano. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
nija5 Re: Pytanie o prom z Hurghady 17.11.03, 03:27 Prom, a wlasciwie katmaran kosztuje 180 le w jedna i 300 funtow w dwie strony. odplywa o 8 rano z miny w hurghadzie, trzeba jednak stawic sie ok 7. Plynie 2h. Powrot o 18 z Sharm. Pozdrawiam PS. Nie plywa we wszystkie dni, z tego co pamietam: sobota, pon, wt, czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 00:03 a jakie temperatury panują w Egipcie w grudniu? Wybieram się w okresie Świąt- w jakiej częsci kraju jest najcieplej? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 14:39 Hej! czy mozesz coś napisać o hotelu Magawish? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sole Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.polpx.pl / 81.15.170.* 15.09.03, 14:42 chciałabym spytac o hotel Zahabia. czy daleko od centrum i jak ogólne wrażenia. czy animacje w hotelach, dyskoteki odbywają się i w pażdzierniku? dziękuje za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm to do góry i jeszcze raz do Olusi o hotele! IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 25.09.03, 14:57 hej to ja raz jeszcze. im dłużej myśle tym więcej hoteli "znikneło" poza tym my też ciągle szukamy :-) czy możesz napisac pare słów o 2 hotelach - Alladin Beach i Bella Vista? byłaś w którymś lub słyszałaś jakieś opinie? głównie standard pokoi no i plaża :-) będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 Re: to do góry i jeszcze raz do Olusi o hotele! IP: *.astra.com 26.09.03, 13:44 Witam ponownie, jeśli chodzi o hoteliki to napewno mogę polecić Bella Vistę. Alladin jest naprawdę fajny, ma ładną, plażę-dużą, piękny ogród, ładne pokoje, ale jest dalego od centrum. W Bella Vista mieszkałam, i jest cudowny, jest mały, bardzo przytulny, plaża jest dosyć mała, także to może dla Ciebie jest problemem.Jest w centrum gdzie wszędzie jest bliziutko. Ale moje zdanie jest takie: jeśli chcesz odpocząć ale i pobawić się wieczorami to wybieraj to co jest w centrum, jeśli chcesz tylko leniuchować, pływać itp. to uciekaj od centrum. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.pop.e-wro.net.pl 26.09.03, 18:45 witam, czy wiesz coś na temat Regina Style? Jade tam 30 września Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turista Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: 62.139.254.* 02.10.03, 02:17 gdzie mozna isc na dziwki.pytam serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: *.snet.net 09.11.03, 01:41 Agencja namawia mnie wziecia hotelu Paradiana Laguna. udalo mi sie znalezc 2 opinie o tym hotelu, obie bardzo negatywne. Mozesz cos mi powiedziec o tym hotelu. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
nija5 Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam 17.11.03, 03:29 ja tez lece do laguny 30 listopada, slyszalam, ze nie jest zle, ale moze Ola wie cos wiecej... kiedy lecisz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nija5 Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam IP: 204.60.169.* 01.12.03, 23:17 Ja lece 28 grudnia. Ty juz jestes w egipcie. Zycze udanych wakacji i jesli sprawdzisz ta wiedomosc, to napisz pare slow jak bylo, moze jakies rady i JAK TAM HOTEL Odpowiedz Link Zgłoś
cornflake-girl Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam 09.11.03, 18:17 Czesc Olu Czy mozesz udzielic mi informacji jak mam zabrac sie za szukanie pracy w Hurghadzie, jako tour leader...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia111 do:cornflake-girl IP: *.astra.com 17.11.03, 08:19 Witaj, szczerze Ci powiem, że sama już nie wiem jak można dostać taką pracą. Czasami wydaje mi się, że bez znajomości ani rusz. Ja staram się dobrze poznać to miejsce bo też chcę spróbować tam jako rezydent ale z tego co widzę wcale nie jest to takie łatwe. Ale napewno trzeba próbować. Mam nadzieję, że nam się uda:) Pozdrowionka, Odpowiedz Link Zgłoś
paulored Re: Jeśli chcecie jakieś info-zapraszam 17.11.03, 09:22 Lecę do hotelu Bella Vista proszę o informacje na jego temat,z jakim biurem jechać na wycieczki,jakie są zasady zakupow w sklepach wolnocłowych na miejscu oraz czy rezydenci zbierają jakąś kasę niby na napiwki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imo Bella Vista IP: 81.219.125.* 01.12.03, 23:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8399804 Masz tutaj relacje turystów z tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś