oryginal Re: Z JAKIMI LINIAMI LATA EXIM? 25.08.03, 16:10 Ja leciałam z Lotus Air. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: Z JAKIMI LINIAMI LATA EXIM? IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.03, 16:15 A czyje to linie Egipskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: Z JAKIMI LINIAMI LATA EXIM? IP: *.luszowice.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 16:22 Zarówno polskimi jak i egipskimi , ja leciałam egipskimi i byłam bardzo zadowolona (mają piękne lądowania , co nie jest bez znaczenia) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Do normalna IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.03, 16:39 O witaj! Widzę że już wróciłaś to fajnie bo śledzę forum od jakiegoś czasu i czekałem co napiszesz po powrocie. Jak było czy wszystko zgodnie z ofertą? I czy naprawde jest takie przeludnienie? Czy się ładnie opaliłaś (jaki filtr)? Możesz napisać jakieś wskazówki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: Do Przemo IP: *.luszowice.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 17:14 Było super!!! Pisałam już w wielu innych wątkach , ale proszę bardzo: -na lotnisku dowiedzieliśmy sie , ze zmieniono nam htel (z Regina Style na Mirette , a ten nie ma własnej plazy , tylko trzeba przejść przez ulicę do plaży Palma de Mirette- niezła plaża , 2 super baseny) -na stołówke też trzeba było chodzić do tegoż hotelu , ale na tym wygraliśmy , bo jedzonko było extra (pełny szwedzki stół , a mieliśmy mieć bufet) -w ramach rekompensaty dano nam wycieczki w pełni gratisowe (dla tych co na tydzień - jedną , dla tych co na 2 tygodnie -dwie) , ja wzięłam wycieczkę do Luksoru (miałam i tak wykupić ją za 45$) - niektórzy się nie zgodzili na taką formę rekompensaty i mieli cały pobyt zepsuty nerwówką , mają dochodzić praw po powrocie (sądzę , że niewiele zzyskają , bo trzeba czytać uważnie umowę , a właściwie wszystko się z nią zgadzało-jest tam mowa o zamianie hotelu między innymi) - w pierwszy dzień (oraz w drugi na twarz i ramiona) stosowałam bloker 40 , a w następne filtr 18 (nie zawsze) , opaliłam się nieżle , choć prawie nie leżakowałam , a głównie pływałam z rurką i maską , a woda taka przejrzysta , ze opala jak diabli - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Do normalna IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.03, 17:30 Dzięki za info jeszcze zajrzyj bo będę pytał. Sprawdzę wieczorem co z tą bebe. Jak coś to dam popalić... Pozdrawiam i dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś