IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 19:28
Czy taszczyć ze sobą ubrania, bo gdzieś tu czytałam w którymś poście, że
bardziej się opłaca kupić na miejscu długie bawełniane spodnie i koszulę.
Podobno dobrze chronią przed słońcem. Zaznaczam, że jestem w wieku
podyskotekowum wiec problem seksi ciuchów mnie nie dotyczy. dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: evka Re: ubranka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 20:05
      renik, wiek podyskotekowy jest po 80-siatce wiec z pewnoscia baaaardzo daleko.
      Ja biore kilka bluzek bez rekawow, ze dwie sukienki, dwie spodnice i krotkie
      spodenki.Uwazam, ze to wystarczy. Chyba nie myslisz calego tygodnia czy dwoch
      chodzic w zakupionym na miejscu komplecie.No chyba, ze kupisz hurtowo....to
      moze i ja sie zalapie...A teraz powaznie..kiedy i na ile lecisz ?
      Ja wylatuje 4 wrzesnia i mialam podobne problemy....zabierz ze soba dobry
      humor.
      Buziaki...Ewa (nie podyskotekowa) hi hi
      • Gość: olesia Re: ubranka IP: odrodzenia:* / 10.50.66.* 25.08.03, 23:19
        Jak renik kupuje hurtowo, to ja tez chce si zalapac. A evce to chyba bagaz
        przekroczy 20 kg hi,hi. To oczywiscie zart.Mysle renik,zebys Ty jednak wzial te
        spodnie ze soba, teraz sa obnizki w sklepach i mozna cos kupic fajnego,
        sprawdzonego i na pewno przydatnego na nastepne Twoje wypady. W Egipcie nie
        wiem co mozna kupic, bo dopiero sie wybieram, ale wiem, ze trzeba sie ostro
        targowac a i tak sie straci.Szkoda czsu i nerwow.Chyba, ze to ma byc
        rozrywka.Pozdrawiam, podyskotekowa, ale uwielbiajaca tance,przed 80-tka
        • Gość: evka Re: ubranka (do olesi) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 23:40
          Olesia, kiedy lecisz ? Moze sie tam podyskotekowe (hi hi hi)spotkamy i
          wybierzemy na tance ?
      • Gość: Ola Re: ubranka IP: *.crowley.pl 26.08.03, 08:33
        Nie doradzajcie Renikowi spodnic i sukienek, chyba że tam
        taki strój ujdzie.
        Też lecę 4-go na Synaj.
        Pozdrowionka.
        • Gość: Iwona Re: ubranka IP: 89.0.1.* 26.08.03, 08:55
          Renik wiek podyskotekowy jest duzo później niż po 80 osobiście widziałam ludzi
          w mocno podeszłym wieku którzy ochoczo skakali na dyskotece, w końcu to urlop i
          nikt Cię tam nie zna. Polecałabym jednak wziąć trochę ubranek z Polski bo chyba
          nie będziesz lecieć pierwszego dnia prosto z lotniska na bazar. Nawet jeśli
          masz 80 lat to spokojnie możesz wziąć mini i szorty, tam to na nikim nie robi
          wrażenia a jedyni którzy będą się za Tobą oglądać to będą Polacy. Pozdrawiam i
          miłego pobytu.
    • Gość: renik Re: ubranka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 10:42
      Dzieki za informacje, niestety na razie lece w marzeniach, moze w czasie ferii
      zimowych, teraz ze wzgledu na moj zawod to juz niemozliwe, pozdrawiam wszystkie
      podyskotekowe, miłego wypoczynku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka