robcio40 22.03.08, 07:21 czy ktos ostatnio był z okolic mazur w hughada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robcio40 Re: mazury ?? 22.03.08, 12:29 o boze tylko pytałem poniewaz sie wybieram sie pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: mazury ?? 22.03.08, 12:30 do mazur mam 27 km lub 4 lata temu :D byłam wrócilam było fajno zapewniam cie że dużo ludzi z mazur lata do Hurghady :D Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: mazury ?? 22.03.08, 13:13 robcio40 napisał: > o boze tylko pytałem poniewaz sie wybieram sie pierwszy raz ??? a to jest jakas roznica jak do Hrg po raz pierwszy leci ktos z Mazur czy ze Slaska? Mozesz powiedziec jaka to roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: mazury 27.03.08, 13:04 a co chcesz wiedzieć? byliśmy kilka razy w Hurg w tym roku Sharm pisz na dariusznow@o2.pl na forum ludzie czasami robią sobie jaja -szczególnie w okolicy Świąt generalnie warto jechać - szczególnie zimą poszperaj na forum tu wszystko jest a pisz śmiało Darek Odpowiedz Link Zgłoś