kate_700 Polska Klinika w Hurghadzie 26.01.09, 20:46 W Hurghadzie jest polska klinika. Pracują tam Polacy, klinika jest czynna całą dobę, honorują wszystkie ubezpieczenia, z lekarzem też można porozumieć się po polsku. Warto mieć ze sobą kontakt do nich, jak wyjeżdża się na urlop do Hurghady, w razie gdyby złapała zemsta faraona ( na ich stronie też znajdziecie poradę odnośnie zemsty i zdrowego podróżowania). www.hurghada-klinik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
berberyk Re: last minute 11.07.09, 18:22 a ja jeszcze polecam na last minute do egiptu : www.fostertravel.pl www.travelplanet.pl www.easygoo.pl www.holidayplanet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
q2w3e4r5t6y7 Ciekawostki z Egiptu - blog 19.08.09, 14:21 Wiele informacji jest na blogu: www.kronikiegipskie.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
annaszyb Re: Ciekawostki z Egiptu - blog 11.08.10, 04:59 A ja polecam stronę: Tekst linka Dużo porad i praktycznych informacji o Egipcie. W sumie nie spotkałam lepszej w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
q2w3e4r5t6y7 Mapy satelitarne i ciekawe miejsca Egiptu 20.08.09, 13:52 www.egipskiepodroze.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
bet-i-75 mamy znajomego Egipcjanina 04.12.09, 21:34 mamy znajomego Egipcjanina może on zawieśc panstwa w rózne ciekawe miejsca ,wioska Beduinów, rejs na Giftun, to bardzo miły i fajny człowiek. znamy go już 3 lata ma na imie Ali ,jest uczciwy ,naprawde polecam mówi on po angielsku, rosyjsku, troche niemiecku i polsku . podaje namiary jezeli chcecie sie państwo cos wiecej dowiedziec gg.373749 lub e-mail basia.pisaniec@interia.pl lub barbara.pisaniec@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ula_25 Re: Przydatne linki 08.12.09, 20:10 Zapraszam do obszernej galerii z 40 dniowej wyprawy przez Egipt, oraz mam nadzieję ciekawych informacji www.wyprawa_egipt.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
egyptface EgyptFace 09.12.09, 21:45 nowa strona dla ludzi kochających Egipt i Egipcjan :) www.egyptface.com/home.php zapraszamy serdecznie :) ps. wkrótce polska wersja! Odpowiedz Link Zgłoś
lagatta.1 Re: Przydatne linki 14.12.09, 10:49 Ogólnie o Egipcie: www.travelmaniacy.pl/kraj,egipt,7.html Odpowiedz Link Zgłoś
ula_25 W 40 dni dookoła Egiptu 18.01.10, 07:30 Strona naszej wyprawy poprzez Egipt z obszerną galerią zdjęć www.wyprawa_egipt.republika.pl Blog głównie o Egipcie ale i innych moich podróżach (wkrótce - Japonia, Wielka Brytania i inne) Odpowiedz Link Zgłoś
seatac niePrzydatne linki 11.08.10, 12:41 Rzeczywiście nie spotkałem jeszcze strony o Egipcie, na której jest zakładka "bióra podróży". Dla mnie to dyskwalifikuje stronę w przedbiegach. T. Odpowiedz Link Zgłoś
opet Re: Przydatne linki 19.10.21, 22:27 OPET VOYAGE Voyage en Égypte Guide Égypte Guide Francophone Égypte Guide Francophone Louxor Guide Égyptologue Francophone Croisière Sur Le Nil Montgolfière Louxor Excursions Louxor Excursions Assouan OPET VOYAGE Odpowiedz Link Zgłoś
adventures-egypt Re: Przydatne linki 27.10.22, 08:26 najlepszy dostawca wycieczek adventures-egypt.com/ Odpowiedz Link Zgłoś