danadana4 26.04.08, 20:58 Czy byłktoś z was w tym hotelu w 2008 lub 2007 roku. Poproszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marty123 Re: Royal Moderna w Sharm el Sheik 02.05.08, 01:08 My lecimy w czerwcu, czytalismy duzo dobrych opini o tym hotelu, lecimy z exim tours i mam nadzieje, ze bedzie ok. Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
frog0407 Re: Royal Moderna w Sharm el Sheik 28.05.08, 09:57 Byłam w Royal Moderna z Triadą w połowie maja. Hotel jest świetny pod każdym względem - położony nad morzem przy płytkiej rafie, ma ładną plażę i piękny zadbany ogród,wszędzie czysto, miła obsługa, jedzenie urozmaicone i bardzo dobre, nie słyszałam aby ktoś miał problemy zdrowotne. Wiem, że ma bogaty program animacyjny ale z tego nie korzystałam. Pod koniec mojego pobytu przyjechało dużo Rosjan i zrobiło się trochę hałaśliwie i tłoczno. Wyjeżdżam od 20 lat i mam określone oczekiwania wobec hoteli. Royal Moderna tak mi się podobał, że zamierzam tam wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
dryff Re: Royal Moderna w Sharm el Sheik 18.08.08, 12:15 jak opinie po powrocie z hotelu royal modrena? Odpowiedz Link Zgłoś
shope Re: Royal Moderna w Sharm el Sheik 11.10.08, 13:07 Bardzo fajny hotel. Spory, acz sympatyczny. Ladne baseny, mila obsluga, czyszcza sprzataja caly czas. Niedaleko jest dzika plaza, warta zobaczenia ale teraz juz platna bodajze 2E/ os. Jedzenie fantastyczne!!!!!Godny polecenia na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś