viwi01 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 06.02.09, 19:00 Egipt w pigułce z Alfa Star. Było super. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_sloneczko3 do : onka37 11.02.09, 08:35 Chętnie poczytam dobre rady na temat Mamlouka i wogóle Egiptu Jadę tam 1-szy raz w czerwcu . Moje gg 10268784 Odpowiedz Link Zgłoś
onka37 Re: do : onka37 12.02.09, 08:01 Asiu nie mam przez kilka dni dostępu do GG napisz na gazetowego co Cię interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_w01 Wróciliśmy - miałbyć Sindbad Aquapark był Beach 13.02.09, 19:40 Hej Właśnie wróciliśmy z Sindbab Beach w Hurghadzie, byliśmy z Alfastarem. Rezerwowaliśmy sobie miejsca w Sindbad Aquaparku ale po przylocie umieścili nas w Beach mówiąc że w Aqua nie ma miejsc. Jako że niezależnie od hotelu mogliśmy bez problemów korzystać z interesującego nas (2 dzieci) aquaparku nie awanturowaliśmy się zbytnio. Aquapark - rewelka, dzieciaki miały niezły ubaw, ja stary koń też się nieźle bawiłem. Jedzenie - polecam Bar Zar w Aquaparku: 1. najbliżej interesujących zjeżdżalni + nie trzeba się przebierać oraz dania wymarzone dla dzieci: frytki oraz pizza, oczywiście plus inne "mięso". Co do śniadań i kolacji jedliśmy w restauracji La M-coś w Beach i nie ma tam za dużego wyboru - zwłaszcza dla wybrzydzających tak jak moje dzieci. Co do jakości bez zastrzeżeń. Nie sprawdzaliśmy innych restauracji z kompleksu - nie chciało nam się biegać. Dlatego małe urozmaicenie to tylko apropo tej jednej restauracji. Hotel - bez zastrzeżeń, obsługa OK, pokój w pierwszym "rzucie" dostaliśmy 107 - parter bez balkonu, po miłym uśmiech popartym paroma zielonymi znalazł się bardzo fajny na piętrze z balkonem. Jakby ktoś miał jakieś dodatkowe pytanie postaram się odpowiedzieć. pozdr Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
arekm1 Re: Wróciliśmy - miałbyć Sindbad Aquapark był Bea 13.02.09, 20:22 Witam ! Jak tam pogoda w Egipcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_w01 Re: Wróciliśmy - miałbyć Sindbad Aquapark był Bea 13.02.09, 20:46 Jeden dzień mieliśmy chłodny, nie dało się wysiedzieć tak wiało. Z reszty 2 dni rewelka słońce pełną gębą i prawie bez wiatru, reszta OK, cieplutko + lekki wiaterek. Żal było wracać :(. Rok temu byliśmy w połowie stycznia też w Hurghadzie i i jeśli to nie akurat taki tydzień to było sporo cieplej. pozdr Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
arekm1 Re: Wróciliśmy - miałbyć Sindbad Aquapark był Bea 13.02.09, 20:51 Bo jutro wybieramy się do Marsa Alam. Prognoza pogody przewiduje max. 26 stopni. A czytając o tych wiatrach zastanawiałem się czy normalnie można będzie popływać w morzu, bez uczucia chłodu. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_w01 Re: Wróciliśmy - miałbyć Sindbad Aquapark był Bea 13.02.09, 21:12 Tu Ci nie pomogę, siedzieliśmy głównie w aquaparku. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
beata9715 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 15.02.09, 18:30 Interesuje mnie dostęp do internetu. Czy jest w hotelach? płatny - bezpłatny , za ile itp Odpowiedz Link Zgłoś
koraaga Amarante Garden 16.02.09, 15:20 Dzisiaj przyleciałam z Sharmu, gdzie mieszkałam w Amarante Garden- było fantastycznie- na zadnym spotkaniu z rezydentką nie byłam, bo zaspałam, ale były one organizowane, punktualne, nic do zarzucenia. Sam hotel - bajka=o) w neie spotkałąm dużo negatywnych opinii, ale byłam pozytywnie zaskoczona- hotel śliczny, pokoje też, o edzeniu lepiej nie mówić- wróciłam jako kulka- wszystko było tak pyszne, że aż żal nie jesc=o) Obsługa fantastyczna- oni przcują po 20/24 h i non stop się uśmiechają, można z nimi porozmawiac. Polecam Wolftent- obok hotelu jest takie ogrodzone miejsce-można tam zapalić szisze i wypić herbatkę= naprawde pomogł mi na moje dolegliwości, związane z przejedzeniem=o) Wprawdzie miałam w łazience-tu konieczna klapki pod prysznic, 2 robaki-ale one same wlazły przez klimatyzację, poza tym to ładne 2 chrząszcze w wersji max- ale krzyku nie było. Basen-moze i nie zmieniają wody za często, ale jest ona czytsta- basen odkurzany codziennie!!! Ręczników nei trzeba brac ze sobą, lezaki są, plaża przy gafy wspaniała- wystarczy 10 m od brzego i okularki do pływania najzwyklejsze, a można zobaczyć olorową rafę, murenę, opłaszki....=o) cudeńka. Na plaży są swietne animacje- wspaniały widok, kiedy cała plaża tanczy- i 80latkowie i małe dzieci=o) Byłam z Itaką- autokar z lotniska odrazu po locie zabrał nas do hotelu- wylot równiez bez problemów, luty to chyba najlepsza pora na Egipt- opaliłam się, ale spokojnie mogłam chodzic w ciągu dnia wszędzie-bez obaw, ze zasłabnę z gorąca=o) Wspaniale, miejsce cudowne, pracownicy machali nam na pozegnanie,a w innym 5* już nie, świetna atmosfera, napewno tam wrócę, wlaśnie szukam kolejnego odpowiadjącego mi terminu=o) Odpowiedz Link Zgłoś
meganczeszejko Re: Amarante Garden 23.02.09, 21:54 Witam .Ja wybieram się do Amarante z rodzinką w lipcu . Czytałam wiele pozytywnych opinii na temat tego hotelu . Jestem ciekawa czy aby dostać ładny pokój z tarasem trzeba dać bakszysz, jak w pokojach wyglądają dostawki,czy nie jest ciasno i czy jest w nich czajnik elektryczny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_dwa Re: Amarante Garden 15.05.09, 23:16 Witam, ja z mężem też lecimy w lipcu do Sharmu do hotelu Amarante na dwa tygodnie 15.07-29.07 z Triadą z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
szulcmarcin Wróciłem-Hurghada-Hotel Desert Rose Resort 22.02.09, 11:31 Witam wrociłemz Egiptu Hurghada hotel Desert Rose Resort z biurem Alfa Star pytajcie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alladar Re: Wróciłem-Hurghada-Hotel Desert Rose Resort 01.03.09, 21:17 Witam , wybieram się w czerwcu do tego hotelu , też z Alfą , chciałem się spytać czy biuro staneło na wysokości zadania czy może jakieś niespodzianki. Lece w składzie 2+2 -jak wygląda sprawa pokoi dla rodzin z dwojgiem dzieci , są to jakieś dostawki a jeśli tak to jak to wyglada . Pozatym ogólne wrażenie tzn.czystość , baseny , jak z rafami i nurkowaniem . Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
szulcmarcin Re: Wróciłem-Hurghada-Hotel Desert Rose Resort 05.03.09, 20:32 Witam Hotel Desert Rose Resort 5 gwiazdek badzo duzy kompleks 3 baseny jeden olimpijski dwa pozostałe mniejsze wsam raz dla dzieci. Hotel posiada prywatną plaże w postaci zatoczki i otwrtego morza, rafa jest ale skromna duzo rybek zejście do morza jest ok lecz polecam obuwie (koralowce) budynki od 1000 do 6000 polecam pokoje w 2000 blisko wszędzie w pokojach sejf, lodówka 1 butelka wody na dzień tv balkon łazzienka duża czysta lecz widać już wżarty brud. Pokoje codziennie sprzątane , przy każdym budynku jest ochrona , która pomaga pijanym rosjanom dojśc do pokoi hehehe aha no to jest duzo rosjan ale spotykalismy polakow niemców i francuzów , Jest plac zabaw dla dzieci zmałym basenem Polecam hotel jeśli coś wiecej chceszwiedzieć to pisz szulcmarcin@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patrychapati Re: Wróciłem-Hurghada-Hotel Desert Rose Resort 27.03.09, 15:05 hej my bylismy w pazdzierniku 2 tyg w tym hotelu hotel ladny czysty pokoje ok butelka wody codziennie jak dasz 1$ sprzatajacemu to masz zafoliowana jedzeni monotonne juz mielismy dosc ryzu i kurczaka duzo slodyczy i owocow najwiecej melonow brakowalo arbuzow rosjanow full polakow zreszta tez jedyny misnus to brak snack barow o ktorych pisza w ulotce przez 2 tyg trafilismy 2 razy na snack bar nie polecam dzieciom dawac ich lodow z tej obzydliwej lodowki widac ze lody roztopione i ponownie zamrozone fujj moze w czerwcu wiecej dzieci jezdzi pijcie duzo coli to nie bedzie zemsty animacje slabe fajny plac zabaw dla dzieci z takim malym brodzikiem jakby ktos zapytal czy bym wrocila raczej tak i moge tez polecic ten hotel da sie odpoczac a zreszta najwazniejsze jest to slonce i piekne rybki w rafie przy hotelu super mozna sobie snurkowac bez problemu polecam Odpowiedz Link Zgłoś
juelk0407 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 23.02.09, 17:12 Dzisiaj wróciłam z Carribean World Soma Bay. Odpowiem na pytania. Na maila piszcie. agach04@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cineo Wróciłem z Egiptu Hurghada "Shedwan Garden". 26.02.09, 17:17 Jak ktoś coś się chce dowiedzieć o hotelu niech pisze na maila :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jrybka Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 03.03.09, 09:18 Wróciłam z Rehana Resort z Itaką- pytajcie Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Wróciłam z Nubian Island z Wezyra.. 11.03.09, 12:05 Jeżeli ktoś zainteresowany odpowiem na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
bispool Re: Wróciłam z Nubian Island z Wezyra.. 17.09.09, 13:23 Witam,Prosze o informacje czy ten hotel jest warty polecenia.Byłem w kilku hotelch w Egipcie i teraz zastanawiam sie nad Nubian lub Coral Sea. Odpowiedz Link Zgłoś
25monika wróciłam z Grand Plazy-Sharm-Itaka-pytajcie 21.03.09, 14:47 wróciłam z Grand Plazy-Sharm-Itaka-pytajcie Odpowiedz Link Zgłoś
25monika wróciłam z Grand Plaza-Sharm -Itaka-pytajcie 21.03.09, 14:57 wróciłam z Grand Plazy-Sharm-Itaka-pytajcie Odpowiedz Link Zgłoś
krogo Re: wróciłam z Grand Plaza-Sharm -Itaka-pytajcie 22.03.09, 13:46 napisz wszystko co Ci przyjdzie na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi_bipika Właśnie wróciłam z Sharm - Club Farana 25.03.09, 16:13 Na razie w szoku termicznym jestem, ale chętnie odpowiem na wszelkie pytania. Krótko pisząc to było cudownie, pogoda wspaniała, rafa nie do opisania, hotel jak hotel, ale czyściutko i fajnie zagospodarowany. Jedzenie dla nas 8/10. Pycha, ale brakowało mi soków ze świeżych owoców (nawet do kupienia), kawy mrożonej i w innych konfiguracjach. Ale to już czepianie się. No i jedyny minus to brak wody butelkowanej w pokojach. Byłam z małym synkiem. Zemsta F. ominęła nas szerokim łukiem, zresztą z tego co wiem, to raczej nikt nie chorował. A jedliśmy wszystko! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
silanka Re: Właśnie wróciłam z Sharm - Club Farana 28.03.09, 17:58 Witam Mam parę pytań gdyż wybieram się do tego hotelu na początku maja. Słyszałem że od 18 marca miał się rozpocząć remont basenu ze sztuczną falą, czy coś wiesz na ten temat. Piszesz, że nie ma w pokojach wody butelkowanej ale czy jest ona dostępna np. w barze Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi_bipika Re: Właśnie wróciłam z Sharm - Club Farana 29.03.09, 20:58 Hej, W dniu, w którym przyjechaliśmy właśnie rozpoczynał się remont tego basenu z falami. Do maja na pewno skonczą. Będzie to dla Was na pewno spora atrakcja. Wody w pokojach nie ma, ale bez problemu znajdziesz ją w restauracji na przykład. Mozna nabierać do butelek i nie robią problemów. ogólnie hotel, rafa, plaża na 5 z plusem! Miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
silanka Re: Właśnie wróciłam z Sharm - Club Farana 30.03.09, 09:38 Dzięki za info. Rozumiem, że w restauracji nie ma wody butelkowanej tylko w dużych zbiornikach? Odpowiedz Link Zgłoś
pipi_bipika Re: Właśnie wróciłam z Sharm - Club Farana 30.03.09, 12:59 Dokładnie tak. Butelkowaną możesz kupić w jedynym płatnym barze na terenie hotelu, a także w sklepach niedaleko obiektu i nie kosztuje zbyt dużo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
thermo2009 Wróciłem z Menaville SAFAGA - pytajcie 14.04.09, 17:47 Wczoraj wróciłem, w miarę możliwości odpowiem na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
olica78 Kto wrócił z Aqua Blue z Hg? 15.04.09, 21:31 Mam pytanie do kogoś kto wrócił z Aqua Blue w Hg. Proszę o info na e-mail olica78@wp.pl. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
maneta32 Re: 2009_Dreams_Beach_Sharm_wróciłam_ pytajcie:) 15.08.10, 18:21 witam,ja też wróciłam z Egiptu z Magawisha i mam ogromna prośbę. Potrzebuję tytuł piosenki granej zawsze na zakończenie przedstawienia w amfiteatrze kiedy to animatorzy tańczą z widzami. Zaczyna się słowami "u la la" Pozdrawiam forumowiczów Magda Odpowiedz Link Zgłoś
dariovip Re: 2009_Dreams_Beach_Sharm_wróciłam_ pytajcie:) 19.08.10, 12:08 Witam A możesz napisać coś więcej o pobycie w Megawish??? Wybieram się 26.08, byłbym bardzo wdzięczny za info;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stegrod Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 24.04.09, 14:24 Właśnie wróciłem z Egiptu.Hotel Dream Vacation warty polecenia.Polecam także wycieczkę z biura Aaba Sharm do Jerozolimy i Betlejem.Wrażenia niezapomniane.Pani Magda-przewodnik ciekawie opowiada i zna temat. Cena przystępna. Odpowiedz Link Zgłoś
podroznik998877 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 25.04.09, 11:21 Sharm dla paczki kumpli Autor: podroznik998877 25.04.09, 11:19 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz W listopadzie wybieram sie wraz z kumplami na tydzien do Sharmu. Chcemy dobrego ale o niewygorowanych cenach hotelu z all inclusive, w ktorym moglibysmy do poznych godzin nocnych siedziec przy barze i kosztowac darmowych drinkow, a moze i w basenie; ponadto dobrze byloby, gdyby blisko hotelu byla piaszczysta piekna plaza i zeby do centrum bylo blisko... To wlasciwie wszystko co mnie interesuje. Jesli ktos ma za soba podobny wypad ze zgrana paczka to prosilbym o sugestie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 26.04.09, 23:55 Na basen do późnych godzin nocnych nie licz. Zwykle można z nich korzystać najwyżej do zachodu słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
grazkax Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 28.04.09, 17:00 W maju wybieram się do Egiptu na objazdówkę -program Sfinks z Exim toursm. Czy ktoś był i jakie wrażenia.Interesuje mnie sam prom(statek) ,jakie warunki,czy w kabinach można normalnie doładowac baterie do aparatu fot.,czy trzeba miec adapter.Jeśli nie tu to proszę na gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
egipc-janin Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 08.06.09, 18:02 grazkax napisała: > W maju wybieram się do Egiptu na objazdówkę -program Sfinks z Exim toursm. Czy > ktoś był i jakie wrażenia.Interesuje mnie sam prom(statek) ,jakie warunki,czy w > kabinach można normalnie doładowac baterie do aparatu fot.,czy trzeba miec > adapter.Jeśli nie tu to proszę na gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
meeg23 lece do egiptu alf leila wa leila 28 maj katowice 05.05.09, 17:43 lece z katowic z viva club 28 maja do alf leila wa leila w Hurkhadzie ktos tam byl lub leci ile kasy zabrac ze soba zeby na wycieczki startczylo tak okolo nie mowie ze bede kupowac duzo pamiatek a w hotelu mamy opcje all wiec jedzenie odpada piszcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokardka33 Re: Sunny Days el Palacio 23.05.09, 16:37 Wrocilam dzisiaj z tego hotelu w pelni zadowolona:)jesli ktos ma jakies pytania odpowiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
grazkax Program Sfinks z Exim tours 23.05.09, 19:15 Właśnie wróciłam ,możecie pytac odpowiem i doradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
prehnit wróciłem z Albatros Palace 8-22.05. 25.05.09, 06:35 Było super, odpowiem na pytania.Leciałem z Kopernika. Odpowiedz Link Zgłoś
adamski011 Re: wróciłem z Albatros Palace 8-22.05. 03.06.09, 11:55 No to opowiadaj... Ja lece tam co prawda dopiero w październiku, ale chetnie poznam opinie kogos kto tam był moze na maila. zoorg011@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
prehnit Re: wróciłem z Albatros Palace 8-22.05. 24.06.09, 22:41 forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=622&w=94215014&a=94215014 tu masz link- podpisuję się pod tym..... jak masz jeszcze pytania to pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
toomi79 Re: wróciłem z Albatros Palace 8-22.05. 25.06.09, 17:49 Witam czy ktoś się wybiera do arabelli 17 lipca? Odpowiedz Link Zgłoś
pussykate Arabella Azur Hurghada- wróciłam 22 maja. 25.05.09, 21:56 Jak macie pytania, zadawajcie. Tylko dodam, ze wstyd mi za Polaków, wolałam nie przyznawać się skąd przyjechałam, banda wieśniaków i pijaków + zero kultury...o tym można by pisać i pisać...to jedyny minus całego wyjazdu, nawet wycieczka do Luksoru i straszny upał nie zniechęcił mnie tak, do wyjazdów w gronie Polaków jak ich obecność...(oczywiście nie tyczy się to wszystkich) Odpowiedz Link Zgłoś
janet_83 Re: Arabella Azur Hurghada- wróciłam 22 maja. 26.05.09, 23:23 pussykate daj znaka, jak hotel , pokoje i jedzonko! polacy wiadomo zawsze sie znajda tacy co przynosza wstyd,kwestia przyzwyczajenia. mam jeszcze pyt co do lini ktorymi lecialas? jakimi i jak wrazenia. lece do arabelli 5.06 jzu niemoge sie doczekac, a jaka pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pussykate Re: Arabella Azur Hurghada- wróciłam 22 maja. 27.05.09, 12:19 :D Ja już tęsknię, choć kraj jako taki, wcale mnie nie urzekł...no cóż, Hotel-bajka, następnym razem tez tam jedziemy z mężem, i nie mamy nawet zamiaru wybrać innego, ten jest boski, o samym ośrodku możnaby pisać i pisać, na forum jest wiele wypowiedzi na ten temat i o wiele ciekawiej napisanych niż ja bym to zrobiła;), pokoje wyglądają jak małe mieszkanka, z resztą sama zobaczysz, z zamianą, gdyby coś było nie tak( ale mam na myśli tylko położenie pokoju a nie warunki) to nie ma problemu, mieszkaliśmy w sektorze B w pokoju 206, jak dla mnie idealne położenie, przede wszystkim cisza...jedzenie...to osobna sprawa i też temat na mega wypracowanie, w życiu się tak nie najadłam, ale tez nie obżarłam bo nie dało rady;), miałam tylko dwa zastrzeżenia: soki strasznie słodkie (ja je rozcieńczałam wodą i codziennie takie same śniadanie, ale to tylko kwestia dodania innych warzyw i można je zróznicowac) Naprawdę baaaardzo polecamy z mężem ten ośrodek, podczas rozwożenia innych do roznych hoteli z lotniska (lecieliśmu z biura Exim-bardzo polecam), i widząc te ośrodki, ani razu nie pożalowałam ze nie znalazłam się tam gdzie oni, Arabella to taki mały raj na ziemi, cisza, spokój, i faktycznie, czujesz się jakbyś była tam nie w sezonie, ludzi prawie się nie mija, no może na basenie;), choć tam też zawsze sa jakies wolne leżaki...przepraszam, że ta wypowiedź jest tak chaotyczna, ale jest tyle rzeczy do opowiedzenia...Jedź i ciesz się tym wyjazdem bo jest naprawdę cudownie...pomijając Polaków, ale to szczegół ( na szczęście na całym ośrodku było tylko 10-cioro osób z Polski wraz z nami i w dodatku starszych, wiec było ok, wstydu nie przynieśli) obsługa też spoko, zwłaszcza w Restauracji Grill, tam się je praktycznie każdy posiłek.Ale Ci zazdroszczę...:) Pozdrawiam, i zyczę miłego wypoczynku. ps. a jesli chodzi o Linie- masakra...Aurela Airlines, wchodzisz do samolotu a tam smród niesamowity, czuć jakby ktoś wylał litry uryny...i do Egiptu i z Egiptu było to samo, w sumie można się po godzinie przyzwyczaić, ale i tak to czujesz...warunki w samolocie słabe, ciasno, nieczysto i nieświeżo, obys leciała inną maszyną) Odpowiedz Link Zgłoś
janet_83 Re: Arabella Azur Hurghada- wróciłam 22 maja. 29.05.09, 13:43 niemoge si ejzu doczekac, u nas w polsce pogoda masakra. aha mialam sie tylko zpaytac reczniki mam nadzieje ze sa , w sensie daja na plaze? bo tgo niejestem pewna, aha i jak kwestia siłowni jest jakas w miare czy totalna lipa? z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
pussykate Re: Arabella Azur Hurghada- wróciłam 22 maja. 29.05.09, 15:58 W momencie zakwaterowania, dostaje się takie karty w zalezności od ilości osób z Tobą, na te karty własie bierze się reczniki na basenach i na plazy, mielismy swoje, ale korzystaliśmy z ich ręczników, tak samo w pokojach, tj w łazienkach, po dwa duże i dwa małe, wymieniają jak zażyczysz sobie...do siłowni nie dotarłam, choć ćwiczę codziennie w domu;), ale tam jakoś odeszło to na plan dalszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
toomi79 Re: Arabella Azur Hurghada- wróciłam 22 maja. 25.06.09, 17:51 Witam czy ktoś wybiera sie do Arabelli 17 lipca? Odpowiedz Link Zgłoś
gusia_30 Wróciłam Hurghada Al Mashrabiya 31.05.09, 18:56 30 maja wróciliśmy z al mashrabiya w hurghadzie z dwójką dzieci. Było swietnie wszyscy zadowoleni, zdrowi i uśmiechnięci. Odpowiedz Link Zgłoś
personal.mail Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 31.05.09, 23:45 Czy ktos moze mi podac szczegoly zakwaterowanie w bungalowach w Hilton Long Beach, poniewaz nie wiem jak one wygladaja? A moze ktos ma jakies fotki z pobytu w takim bungalowie? Jade z dzieckiem i chcialabym wiedziec, co zastane na miejscu. Z gory dziekuje ze wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
wedkaa hotel sea gull z triada,wrocilem 06.06.2009r. 07.06.09, 14:05 Wlasnie wrocilem z Hurghady takze jezeli ktos potrzebuje informacji to chetnie pomoge.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
egipc-janin Re: hotel sea gull z triada,wrocilem 06.06.2009r. 08.06.09, 17:55 witam czy znasz moze aktualna cene zlota Odpowiedz Link Zgłoś
egipc-janin Re: hotel sea gull z triada,wrocilem 06.06.2009r. 08.06.09, 17:57 egipc-janin napisał: > witam czy znasz moze aktualna cene zlota Odpowiedz Link Zgłoś
ziabski Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 18.06.09, 08:58 Jestem w Sharm.. OYOUN AMWAJ hotel. Wczoraj tj 17.06.2009 zdjęto informację o zakazie korzystania z pomostu. Nareszcie można z niego korzystać. Zejście z pomostu jest super. I bardzo dobre info dla większości.... internet jest FREE w hotlu i przy basenie, osoby mające pokój z widokiem na basen powinny mieć dostęp z pokoju. Mi działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziabski Jestem w Egipcie Sharm.. OYOUN - pytajcie. 18.06.09, 09:03 Jestem obecnie w Sharm hotel OYOUN AMWAJ. Pomost został otwarty 17.06.2009r. Internet przy basenie i w holu jest za Free. W pokojach przy basenie również jest zasięg. Odpowiedz Link Zgłoś