tomoni 12.06.08, 15:53 Mam pytanie czy orientuje się ktoś jaka jest cena za zaplecienie cieniutkich warkoczyków w salonie fryzjerskim lub u naganiaczy w hotelu w SHH? Bez doplatania innych włosów tylko na swoich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konstancja15 Re: Warkoczyki dla dziewczynki 12.06.08, 18:43 Moge ci podac cenę z doplataniem, bo bez to nie wiem czy robią ale może jest podobnie? Naganiacz na plazy chciał 100$ czyli pewnie, po ostrym targowaniu, dało by radę za 50$? Nie wiem bo nie skorzystałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Warkoczyki dla dziewczynki 12.06.08, 20:53 MOja córka zaawsze sobie robi zawsze płace nie wiecej niż 20 - 25 USD za całą głowe i ok 10 usd za grzywke zaplecioną do tyłu ale ona ma włosy do ramionek tylko i cienkie Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
doomi Re: Warkoczyki dla dziewczynki 13.06.08, 14:55 W zeszłym roku zapłaciliśmy w Hurgadzie 50 dolców. Ale mąż targował się pół dnia ;) bo chcieli dwa razy tyle. Po fakcie przestałam się dziwić cenie, bo dziecko ma włosy do pasa, a plecenie trwało prawie 4 godziny! Za to efekt niesamowity :) Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Warkoczyki dla dziewczynki 13.06.08, 15:19 W hotelowym salonie fryzjerskim płaciłam 70 euro za dwie "głowy". Włosy do ramion, ale grube. Cena bez negocjacji 40 euro, ale jako, że dwie zeszli z ceny.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjarek Re: Warkoczyki dla dziewczynki 13.06.08, 15:59 2 lata temu w Hh 20 dolarów po długich targach - niestety efekt utrzymał się nie dłużej niż 10 dni Odpowiedz Link Zgłoś