totalsz 30.07.08, 21:35 Jak jest z wymianą dolarów na funty egipskie - chodzi mi o duże nominały, 50$ lub 100$. W Maroku nie chcieli wymieniać większych nominałów - jak jest z tym w Egipcie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcinula1 Re: Wymiana dolarów 30.07.08, 21:36 Bez problemu wymieniają Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jadokama Re: Wymiana dolarów 30.07.08, 21:51 Nie chcę być nadgorliwy i broń Cię Boże poprawiać ale z tego co pamiętam w Maroku wymieniałem zawsze 100 i nie miałem problemu tak samo w każdym innym kraju.Oczywiście piszesz o wymianie w kantorze? Odpowiedz Link Zgłoś
totalsz Re: Wymiana dolarów 30.07.08, 23:33 Problemy były w niektórych kantorach - sprzedający twierdzili że dolary są "stare" i można je wymienić tylko w banku. Czytałem gdzieś, że dotyczy to setek sprzed 1999 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
lopp1 Re: Wymiana dolarów 30.07.08, 23:51 totalsz napisał: Problemy były w niektórych kantorach - sprzedający twierdzili że dolary są "stare" i można je wymienić tylko w banku. Czytałem gdzieś, że dotyczy to setek sprzed 1999 roku. To prawda. Tyle tylko że sklepikarze też świerują z tymi dolarami ;/ Szlag człowieka może trafić. Musiałem biegać do banku wymieniać i wymieniać kase. Jak pytałem gościa dlaczego są złe to odpowiadał że "nie wie czemu ale są złe" - bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś