katensy 24.09.08, 14:12 Witam Was dziewczyny! Czy ktoś zna chłopaka o imieniu Hony? Pracuje w Diving Centre Picasso w hotelu Desert Rose? Ma czarne loczki za ucho i jest dość dużym facetem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wspomnienie88 Re: Hony - Picasso Desert Rose 26.09.08, 00:23 a ma złotego zęba i tik "nerwowy"? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Hony - Picasso Desert Rose 26.09.08, 10:05 Nie no, ten ząb i tik nerwowy to hit sezonu!!!!!! buhahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
katensy Re: Hony - Picasso Desert Rose 26.09.08, 10:55 :] widziałam zdjęcie Hanyego na blogu wspomnienie88 i mój opis ma się nijak do chłopaka na zdjęciu :] nie ma loczków za ucho ani nie jest dużym facetem! Mój Hony to naprawdę przystojniacha.... :] Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Hony - Picasso Desert Rose 26.09.08, 11:24 Podaj linka do blogu chętnie zobacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
katensy Re: Hony - Picasso Desert Rose 26.09.08, 12:13 www.photoblog.pl/facecizegiptu Mam nadzieje, że wspomnienie88 nie będzie miała pretensji :] ale w którymś wątku link jest podany. Odpowiedz Link Zgłoś
wspomnienie88 Re: Hony - Picasso Desert Rose 30.09.08, 21:06 spoko, im więcej ludzi zobaczy tą stronę tym lepiej :) a co Wam, sie nie podoba w złotym zębie :) widać, że chłopak bogaty, nie :D:D heh(ale nie, że lecę na kase czy coś) Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: Hony - Picasso Desert Rose 30.09.08, 22:11 A moze od jakiejs Nataszy tego zlotego zeba dostal, co?:-))) Przeciez Rosjanie uwielbiaja takie ozdoby;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś