alkalux 24.09.08, 16:02 witam wszystkich, proszę o parę słów na temat hotelu Royal Moderma z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shope Re: Sharm El Sheikh - hotel Royal Moderna 25.09.08, 09:27 Witaj, Ja sie wybieram 01.10 więc jak tylko wroce to cos napisze. Ale jak do tej pory slyszalam same dobre opinie o tym hotelu. Pozrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dryff Re: Sharm El Sheikh - hotel Royal Moderna 25.09.08, 10:19 Właśnie wróciłam z tego hotelu. Ja jestem zadowolona, pomimo że musiałam zmienić na miejscu pokój. W miejscu gdzie mnie zakwaterowali trwały remonty, przeprowadziłam się do innej części hotelu i było rewelacyjnie. Obsługa i jedzenie bardzo dobre, duży basen, 2 mniejsze baseny, pomost na plaży do zejścia na rafę. Ogólnie ok... w hotelu jest tam kilka niedociągnięć ale czego oczekiwać od tego kraju, najważniejsze jest słonce, dobra zabawa i miła obsługa a tam to wszystko jest! Odpowiedz Link Zgłoś
agga80 do Dryff-rafa i nurkowanie? 01.10.08, 11:22 Nurkowalas? bo na opisach jest ze nie mozna nurkowac przy hotelu z uwagi na mocne prady? a jak jest w praktyce? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
dryff do agga80 01.10.08, 13:23 nie wiem dlaczego, tak piszą, ale ja normalnie nurkowałam, jest tam kilka zejść i jak są duże fale to najlepiej schodzić z tych remontowanych schodów na końcu pomostu, nie rozbijesz się o rafę, przeżyłam i nadal tu jestem a nurkowałam. Jest też fajne zejście przy tym budowanym hotelu, normalne zejście z plaży od razu do wody - nawet nie trzeba butów zakładać, bo piasek jest nawet całkiem przyjemny, ale żeby dojść do tego hotelu trzeba odwagi i wytrwałości. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
warek5 Re: Sharm El Sheikh - hotel Royal Moderna 25.09.08, 15:29 hej, a ile dajesz za wycieczke ? Bo na fly.pl to 2048 zł. To moze jest taniej, bo tam sa wszystkie oferty przewoźników. Nawet jest taki myk, że jak znajdziesz taniej to zwracaja Ci róznice. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dryff Re: Sharm El Sheikh - hotel Royal Moderna 29.09.08, 08:40 będziesz jeszcze na forum bo mam prośbę do Ciebie, ok. odezwij się na maila dryff2@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alkalux Re: Sharm El Sheikh - hotel Royal Moderna 30.09.08, 16:05 Witam powtórnie, dzięki wszystkim za odpowiedz. Już niedługo wylot - 14.10.2008 r. z Warszawy Pozdrawiam wszyskich dryf - wyślę e-mailla Odpowiedz Link Zgłoś
warek5 Re: Sharm El Sheikh - hotel Royal Moderna 25.09.08, 15:25 Ja nie byłem, ale jesli to cos pomoże to wkleje opis hotelu ze strony fly.pl. Tam fajnie jest to opisane. Radze lookac w takie opisy, zawsze mamy jakis poglad :) Położenie Royal Albatros Moderna,hotel zlokalizowany przy samej plaży w zatoce NABQ,doskonałe miejsce łazienka z prysznicem i WC do nurkowania. Oddalony o 7 minut drogi od lotniska i 14 minut drogi od głównego centrum sklepowego. Wysoki standard hotelu jak i obsługi pozostanie na długi czas w pamięci każdego, który zdecyduje się na spędzenie swoich wakacji w tym właśnie hotelu. W HOTELU Duży basen (840 m2) leżaki i parasole bezpłatne bezpłatny busik kursujący na trasie hotel-nama bay-hotel bezpłatny sejf animacje klub dla dzieci mini dyskoteka dla dzieci ALL INCLUSIVE Wczesne, kontynentalne śniadanie 05:00 - 07:00 serwowane w głównej restauracji Późne kontynentalne śniadanie od 10:00 - 11:00 w barze przy basenie i w barze na plaży Lunch od 12:30 - 15:00 BBQ lunch przy basenie od 13:00 - 16:00 lub lunch na plaży od 13:00 - 16:00 kawa, herbata serwowana w Lobby Barze, barze przy basenie i barze na plaży od 16:00 - 18:00 Napoje Alkoholowe (ichniejszy wyrób) piwo, wino, gin, wódka, rum, whisky, brandy, ouzo Napoje bezalkoholowe: Cola, Fanta, Sprite, soki, kawa, herbata są serwowane pomiędzy 10:00 a 24:00 we wszystkich barach i restauracjach w obrębie hotelu. Mini Bar jest codziennie uzupełniany. SPORT Łaźnia parowa siłownia sauna masaże siatkówka plażowa Aerobik Dart Bocciatenis stołowy centrum nurkowania centrum sportów wodnych tenis ziemny W POKOJACH Klimatyzacja telefon lodówka Tv Sat łazienka z prysznicem i WC. Balkon z widokiem na plaże, ogród, lub basen Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszxxxx Re: Sharm El Sheikh - hotel Royal Moderna 29.09.08, 21:18 ja tez jade do tego hotelu 11.11. Odpowiedz Link Zgłoś
dryff Re: Sharm El Sheikh - hotel Royal Moderna 01.10.08, 13:24 jak poznacie tam Stefano, a na pewno poznacie to możecie go pozdrowić od koleżanki moreny, czyli jego habibi Odpowiedz Link Zgłoś
alkalux Re: Sharm El Sheikh - hotel Royal Moderna 04.10.08, 22:39 Stefano ? kto to jest i gdzie pracuje -jeżeli można Odpowiedz Link Zgłoś
dryff Re: Sharm El Sheikh - hotel Royal Moderna 05.10.08, 15:00 Stefano to taki miły gość, który będzie Was męczył o nurkowanie. Chudy i wysoki. Siedzi przy basenie, mają tam takie swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś