Gość: Michu Re: Uwaga na pc_maniaca IP: *.acn.waw.pl 16.10.03, 13:12 A co po bramach znowu bez spodni stoji ? :O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Uwaga na pc_maniaca IP: *.acn.waw.pl 16.10.03, 13:17 A co po bramach znowu bez spodni stoji ? :O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient AC Re: Uwaga na pc_maniaca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 13:55 Gość portalu: Michu napisał(a): > A co po bramach znowu bez spodni stoji ? :O. Weź się lepiej gnojku do roboty, bo powiem twojemu kierownikowi, że się w pracy (Aster City) opieprzasz! Wiem, że stukasz z Aster City, a nie, że jesteś tylko ich klientem. Pieniądze z mojego abonamentu idą też na twoją pensyjkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Uwaga na pc_maniaca IP: *.acn.waw.pl 16.10.03, 14:24 Buahahaha ty Kretynie pocaluj mnie w d... :) - ja jestem kierownikiem, mozesz najwyzej przyjsc do mnie do roboty i powarować przed portiernią bo i tak z toba nikt niebędzie chciał gadac wariacie :P. Idz lepiej z pc_maniacem na komisariat i powiedz zeby mnie zaaresztowali i osadzili w ciupie - pewnie taki sam wszechmogący jak on jestes :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENT AC Re: Uwaga na pc_maniaca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 15:51 Gość portalu: Michu napisał(a): > Buahahaha ty Kretynie pocaluj mnie w d... :) - ja jestem kierownikiem, mozesz > najwyzej przyjsc do mnie do roboty i powarować przed portiernią bo i tak z toba > > nikt niebędzie chciał gadac wariacie :P. Idz lepiej z pc_maniacem na komisariat > > i powiedz zeby mnie zaaresztowali i osadzili w ciupie - pewnie taki sam > wszechmogący jak on jestes :P. JUŻ JA TO WIDZĘ - TAKI Z CIEBIE KIEROWNIK JAK Z KOZIEJ DUPY TRĄBA! NIE UMIESZ NAWET KRETYNIE PISAĆ POPRAWNIE PO POLSKU, TO JUŻ JA WIDZĘ JAKIM TY JESTEŚ KIEROWNIKIEM, HE HE... PEWNIE SIĘ CIECIU DORWAŁEŚ DO KOMPUTERA SPRZĄTAJĄC KOSZE NA ŚMIECI, JAK PRACOWNICY WYSZLI! A NAWET GDYBYŚ JAKIMŚ CUDEM NIM BYŁ, TO JA NA TWOIM MIEJSCU BYM SIĘ TYM NIE AFISZOWAŁ BO BYCIE KIEROWNIKIEM W ASTER CITY TO TAKI SAM OBCIACH JAK BYCIE KIEROWNIKIEM W MC DONALDZIE! Z JEDNĄ TYLKO RÓŻNICĄ, ŻE KIEROWNIK W MC DONALDZIE TO "SANDWICH-MANAGER", A TY PEWNIE JESTEŚ "KABEL- MANAGER", HA HA HA!!! A TERAZ BURAKU, DO ROBOTY, BO NIE ZA TO PŁACĘ RACHUNKI ŻEBYŚ WISIAŁ NA KOMPUTERZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Uwaga na pc_maniaca IP: *.acn.waw.pl 16.10.03, 20:13 No prosze ale sie Pan Akwizytor zdenerwowal hihihihihihi :). Jak bedziesz taki niegrzeczny to Pan Kierownik ci net wylaczy i bedziesz plakal. Mozesz mi rumunie na buty narobic jak wychodze z firmy i przechodze do swojego sluzbowego merca gdy bedziesz stal z rodzina przed brama i ja bedziecie otwierali przed moja bryka :>. A teraz szybko biegnij bo ktos pewnie chce kupic gazete i pumeks podczas stania na swiatlach i moze ci na zycie nie starczyc jak nie pobiegniesz :P. Takie to juz naszczescie czasy nastaly ze tacy robole jak ty wrocili wreszcie na swoje miejsce i tacy jak ty zyja tylko dzieki wyrozumialosci i milosierdziu takich jak ja Kochanienki wiec nie gryz reki ktora cie karmi i laskawie przy zyciu trzyma :)). Co do pracy w Asterze to ci sie cos popieprzylo i to ty twierdzisz ze co sie moze wydac wszystkim dziwne - "placisz mi" (z czego ? - z zasilku dla bezrobotnych ? :)) hehe i ze tam pracuje, owszem mam tam swoje biuro ale jestem przedstawicielem-audytorem firmy ktora ma swoje udzialy w Asterze. Co do j.polskiego to uwazam ze jak na 1,5 roku spedzone w polsce i 3 miesiace lekcji przed przyjazdem tutaj i tak dobrze sobie radze z jezykiem i pracownicy sami mi to mowia. Naszczescie sa jeszcze tutaj porzadni polacy i mam z kim rozmawiac wiec niechce mi sie juz gadac z takimi zakompleksionymi i bez przyszlosci pedalami jak ty, idz ciesz sie swoja pensja 1500 pln i dziekuj swojemu bogu ze cie jeszcze nie zwolnili. Jak chcesz pedalku to sobie cos jeszcze napisz to ci ulzy ale mi sie juz ciebie niechce polaczku nawet czytac, wychodze z tad, narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Uwaga na pana IP: *.dronet.gliwice.pl 16.10.03, 20:39 Wyglada na to,ze to pan jest zakompleksiony skoro musial pan przytoczyc tyle argumentow. Dodatkowo mysle, ze jest pan tez chamem do kwadratu i do prawdy nie wiem z czego jest pan taki dumny...hihi Jesli z wlasnego chamstwa i ublizania innym, to jest pan dodatkowo glupi...Sztuka jest powiedziec cos madrego nie uzywajac obrazliwego jezyka, ale taka sztuke opanowali tylko wartosciowi ludzie, ktorych wartosci nie mierzy sie pieniedzmi jak to sie panu wydaje...pozostaje mi tylko pana zalowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Uwaga na pana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.10.03, 21:59 Niech mi Pan powie ze "wartosci nie mierzy sie pieniedzmi" gdy przyjdzie pan do mnie po prace :). Wie pan co mi sie w posiadaniu kasy podoba ? - to ze moge zlewac totalnie zdanie i wypowiedzi takiech tepakow jak panski poprzednik bo u mnie w pracy nawet jak im nie pozwalam wyjsc na noc do domu tylko musza zostac i wiem co o mnie mowia za plecami to wszyscy sie milusio w mojej obecnosci zachowuja, usmiechaja i mi nadskakuja. Panienki tez mi sie podobaja-kiedys jak niemialem forsy mnie czesto olewaly a teraz mi sie same do lozka pchaja, w polsce wystarczy mowic z obcym akcentem i juz wesza interes. Dziwne prawda ?- "wartosci nie mierzy sie pieniedzmi" a ci co ich nie maja tak latwo staraja sie wejsc do dupci tym co maja. Mi sie podoba to ze je mam bo moge miec wszystkich i wszystko gdzies a i tak beda zabiegali-proste ?:). Najbardziej w was polakach rozwala mnie to ze tak latwo pogardzacie innymi bo maja mniej (panski poprzednik - "bierz sie do roboty skoro ci place ..." - z czego ? i za co? - kretyn jakis zdesperowany tym ze nim w pracy tyraja bo jest nikim i kazdy go ustawiac moze a tu znalazl sobie pole do powiedzenia tego co codziennie slyszy od kazdego swojego klienta akwizytor) no istny kretyn, o Rosjanach tez "piekne" rzeczy opowiadacie a sami macie "pol dolara w kieszeni wiecej". Wie pan co ?, nie interesuje mnie to co ma mi pan do powiedzenia bo mam ten luksus ze moge miec pana i to wszystko w dupie, wystarczy ze tacy jak pana poprzednik jutro ponadskakuja mi w pracy i odrazu sie dowartosciuje. Niebede sie z panem spieral ani dyskutowal io tym co wspanialego mi pan chce powiedziec i co pan znowu wymyslil, zachowal pan sie 10 razy lepiej niz poprzednik i za to moge pana chociaz uszanowac i sie z panem nie sprzeczac choc to co pan wypisuje uwazam za glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Uwaga na pana IP: *.acn.waw.pl 16.10.03, 22:07 Cóż z Ciebie za prostak !!!!!! ciekawe czy zdajesz sobie z tego sprawę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Uwaga na pana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.10.03, 00:27 Piszecie tak wszyscy bo mi zazdroscicie i wam zal dupy sciska. Ja i tak jestem taki inteligentny i przystojny ze mi do kostek nie dosiegacie a moge miec wszystkie ktore chce, tak jak niektore z was tu napisaly pisza te ktore mszcza sie za odtracenie !!!. Zal mni was kochani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J .... IP: *.aster.pl / 10.71.8.* 16.10.03, 22:15 Gość portalu: Misiek napisał(a): > Niech mi Pan powie ze "wartosci nie mierzy sie pieniedzmi" gdy przyjdzie pan do > > mnie po prace :). Wie pan co mi sie w posiadaniu kasy podoba ? - to ze moge > zlewac totalnie zdanie i wypowiedzi takiech tepakow jak panski poprzednik bo u > mnie w pracy nawet jak im nie pozwalam wyjsc na noc do domu tylko musza zostac > i wiem co o mnie mowia za plecami to wszyscy sie milusio w mojej obecnosci > zachowuja, usmiechaja i mi nadskakuja. Panienki tez mi sie podobaja-kiedys jak > niemialem forsy mnie czesto olewaly a teraz mi sie same do lozka pchaja, w > polsce wystarczy mowic z obcym akcentem i juz wesza interes. Dziwne prawda ?- > "wartosci nie mierzy sie pieniedzmi" a ci co ich nie maja tak latwo staraja > sie wejsc do dupci tym co maja. Mi sie podoba to ze je mam bo moge miec > wszystkich i wszystko gdzies a i tak beda zabiegali-proste ?:). Najbardziej w > was polakach rozwala mnie to ze tak latwo pogardzacie innymi bo maja mniej > (panski poprzednik - "bierz sie do roboty skoro ci place ..." - z czego ? i za > co? - kretyn jakis zdesperowany tym ze nim w pracy tyraja bo jest nikim i kazdy > > go ustawiac moze a tu znalazl sobie pole do powiedzenia tego co codziennie > slyszy od kazdego swojego klienta akwizytor) no istny kretyn, o Rosjanach > tez "piekne" rzeczy opowiadacie a sami macie "pol dolara w kieszeni wiecej". > Wie pan co ?, nie interesuje mnie to co ma mi pan do powiedzenia bo mam ten > luksus ze moge miec pana i to wszystko w dupie, wystarczy ze tacy jak pana > poprzednik jutro ponadskakuja mi w pracy i odrazu sie dowartosciuje. Niebede > sie z panem spieral ani dyskutowal io tym co wspanialego mi pan chce powiedziec > > i co pan znowu wymyslil, zachowal pan sie 10 razy lepiej niz poprzednik i za to > > moge pana chociaz uszanowac i sie z panem nie sprzeczac choc to co pan wypisuje > > uwazam za glupoty. Olejcie tego patetycznego buraka z megakompleksami. Bełkocze jak popieprzony tylko po to żeby się dowartościować. Nikt z nas nie jest psychologiem a tylko takowy może z nim pogadać. Cieć tak naprawdę jest nikim. Niby był za granicą a nie zna języków obcych... Buahahahaha!!! Tylko nie odpisuj buraku, bo i tak cię oleję - konwersacja z tobą jest poniżej mojego poziomu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja - kobieta ;o) Re: Uwaga na pana IP: *.dronet.gliwice.pl 16.10.03, 22:21 z panią ( a wlasciwie jeszcze z panna - choc juz niedlugo =o)), a nie z panem...hihi i ciekawe jakie laski ci wskakuja do lozka, na pewno nie kobiety inteligentne i z pozycja...mnie tez pieniedzy nie brakuje, ale nie znizam sie do takiego poziomu jak pan...moja wartosc, to nie pieniadze, ktore zarabiam, a szacunek ludzi do mnie i to,ze sie licza z moim zdaniem,ale nie dlatego,ze sie mnie boja lub musza podlizywac,zeby nie wyleciec z pracy (w rzeczywistosci marzac,zeby mnie unicestwic w jakis wyrafinowany sposob, ktory sprawi,ze bede cierpiec niekonczace sie meki)...ze tez dalam sie wciagnac w tak beznadzijna dyskusje...ale juz stad uciekam,bo pan pewnie i tak napisze po raz n-ty to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Uwaga na pana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.10.03, 00:29 Napewno bys za mna latala i nadskakiwala, juz ja was znam najlepiej. Opieraja sie najbardziej to ktore maja obawy o wlasna akceptacje. Uwierz w siebie troche moze co ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Uwaga na pana IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.10.03, 01:16 Misiek ty jestes naprawde chory.Zalatw sobie wizyte u psychiatry poki nie ma zapozno.Co za psychopata do potegi.Mam tylko nadzieje ze jestes jedyny w swoim rodzaju.Nie mam ochoty na czytanie wiecej takich bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Uwaga na pana IP: *.dronet.gliwice.pl 17.10.03, 10:40 ale mnie rozbawiles...mialam kilku chlopakow, a moglam miec kilkuset, tylko mnie w przeciwienstwie do ciebie nie interesuje ilosc tylko jakosc, a tak na prawde, to ten jedydy, ktory w koncu mnie znalazl (jakos tak sie dzieje,ze to mezczyzni o mnie zabiegaja - dla ciebie to raczej obca praktyka) =o) Aha, jeszcze jedno - poniewaz bylam modelka nie mam problemow z wiara w siebie, jestem na prawde piekna kobieta =oP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Uwaga na pana IP: *.acn.waw.pl 17.10.03, 13:17 Masz racje ze mezczyzni o mnie nie zabiegaja i to dla mnie obce i cale szczescie bo na sama mysli mi obrzydliwie sie robi :/. Napisalas ze "bylas"- moja babcia tez kiedys byla piekna i mloda ale teraz ma 80 lat, im wczesniej zdasz sobie sprawe z uplywu lat Britney tym lepiej :). "poniewaz bylam modelka nie mam problemow z wiara w siebie" - bardzo sie ciesze ze nie masz zadnych kompleksow, zapewne jestes jeszcze genialna i twoj intelekt poraza na odleglosc, mam nadzieje ze w rodzinie takze wszyscy rownie sa idealni i zycze dalszych sukcesow w wspieraniu mody i Nauki Polskiej. U mnie nie masz szans, ja nie wpuszczam do lozka podstarzalych "bylych modelek" bo stac mnie na towary "prosto z tasmy" i z moja kasa zmieniam je co noc, takze prosze szukac sponsora gdzieindziej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =oP Re: Uwaga na pana IP: *.dronet.gliwice.pl 17.10.03, 18:36 napisze tylko tyle (bo wiecej mi sie nie chce gadac z facetem bez klasy): mam 24 lata i nie jestem juz modelka, bo nie potrzebuje dodatkowych pieniedzy, wywodze sie rzeczywiscie z niezlej rodziny - rodzice wykladaja matematyke na Politechnice (tatus wygral pare teleturniei, np.Jeden z dziesieciu), braciszek jest szachista (ma na koncie kilka srebrnych i brazowych medali w mistrzostwach Swiata i Europy, kilka zlotych w mistrzostwach Polski) itd., itd., itp....................ja tez robie ciekawe rzeczy...hihi, ale o tym juz nie napisze. Ty jestes zwyklym dupkiem z kasa i nikim wiecej, moze jakies glupie dupy na to leca...(ciekawe ile maja do zaoferowania oprocz pysznych lodow...) Mozesz dalej pisac glupoty, ciekawa jestem co teraz wymyslisz. dostarczasz nam tu duzo rozrywki - siedzimy sobie ze znajomymi w pracy i umieramy ze smiechu, ale zastanawiamy sie tez jaki kolejny temat ci podsunac, zebys sie wypowiedzial, bo dawno nie mielismy do czynienia z nikim tak "ciekawym"...hihihihi Pozdrawiamy =o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =oP Re: Uwaga na pana IP: *.dronet.gliwice.pl 17.10.03, 19:21 koniec i kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Uwaga na pana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.10.03, 20:13 "U nasz w bióże..." ? ;). Daj spokoj Kochanie bo te teksty zywcem z "Pani Domu", telenowel i "Tredowatej" o znamienitosci twojego rodu (pewnie Caringtonowie ? ;)) tylko smiesza - przeciez odrazu na odleglosc czuc zes glupsza niz ustawa przewiduje. Pewnie swinie karmisz na czas na tych "mistrzostwach Swiata i Europy" i masz rekord "Sekstargow - 176 obsluzonych". Masz kompleksy bo bys inaczej nie tlumaczyla (i nie "umierala ze smiechu" setny raz) ze to niejest prawda. Napewno jestes tlusta, w kapciach, z rudym kucykiem i okularach jak denka od butelek i tu tyle przesiadujesz bo cie nikt niechce i niemasz znajomych - dowartosciowuje cie fantazjowanie na odleglosc jaka ty to laska jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =o) Re: Uwaga na pana IP: *.dronet.gliwice.pl 18.10.03, 08:53 Haha - mam cie ;o). Pokonalam cie twoja wlasna bronia. Specjalnie zrobilam dokladnie to co ty wczesniej - powychwalam siebie sama pod niebiosa (wiekszosc tego co napisalam to fikcja...) i zaczelam sie z ciebie wysmiewac (niestety nie umieim jeszcze tak swietnie obrazac jak ty...). To byla czysta prowokacja =oP . Kochanaaay, komentujac moj tekst wyraziles posrednio opinie na swoj temat... moze nawet nie jestem kobieta...jaja sobie z ciebie robie... A ty sie latwo dales sie podpuscic... Milej zabawy dalej, pzdr. =o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Photon Re: Uwaga na pana IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 13:26 ha ha ha.... czytam sobie czytam wszytskie wypowiedzi i nasuwaja mi sie mysli: 1/ jaki zwiazek maja owe wypowiedzi z tematem 2/ o osobie ktora podala owy temat mam bardzo złe zdanie ! gdzies przeczytalem jak owy koles chwali sie ze w EG uderzyl /czy tez jego kolega to zrobil/ taksówkarza 3/ ten temat powinien miec raczej tytuł "lustereczko powiedz przecie kto najpiekniejszy i najbogatrzy na tym swiecie" 4/ zaczynam myslec jakie ja mam problemy... z kasą... jasne ze mam, ale nie narzekam, raz w roku moge sobie gdzies pojechac z dziewczynami ... i tak bo nie trafilem jeszcze na ta jedyną; i nie bo z tych "niejedynych" pojawia sie czasem jakas ale to nie to ;) Pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś