xyz.pl 10.12.08, 09:47 Czy w tym hotelu basen ze zjeżdżalnią jest podgrzewany? Wybieram się w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiorekmi Re: Sunrise Royal Makadi - pytanie 15.12.08, 20:27 podgrzewany jest ten koło gł. restauracji tak przynajmniej czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowo3 Re: Sunrise Royal Makadi - pytanie 21.12.08, 19:43 Dzisiaj wróciłam z Sunrise Royal Makadi. Basen ze zjeżdżalniami jest zimny jak lód! Ani jednej osoby w nim nie widziałam przez cały tydzień! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz.pl Re: Sunrise Royal Makadi - pytanie 21.12.08, 20:34 Napisz jakie wrażenia po pobycie. Czy jest jakiś podgrzewany basen? Jakie posiłki. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowo3 Re: Sunrise Royal Makadi - pytanie 23.12.08, 12:22 Ogólne wrażenia dobre były by bardzo dobre gdyby nie okradziono mojego bagażu w drodze powrotnej na lotnisku w Hurghadzie! Zniszczono nam walizki, przeszukano dosłownie wszystko a mnie skradziono część kosmetyków i cenny perfum :-/ Jedzenie w hotelu naszym zdaniem średnio dobre ale bardzo monotonne! Ciągle to samo! Basen podgrzewany jest albo nawet dwa koło restauracji. Nie zakochałam się w Egipcie! Jeśli jeszcze masz pytania to odpowiem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś