wojtala94 08.01.09, 17:11 Od ponad pół roku słucham prawie tylko muzyki arabskiej..Przerobiłam Amr.diaba,Elisse...itp...Ma ktoś jakiś fajnych wykonawców..xd? Za wszystko z góry dziekuję..xd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_ja1 Re: Muzyka arabska!! 08.01.09, 17:25 www.albawaba.com Tam cos wyszukasz dla siebie.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtala94 Re: Muzyka arabska!! 08.01.09, 17:30 Chodzziło mi bardziej o artyste...No ale dziex...xd Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Muzyka arabska!! 08.01.09, 17:33 Wejdz w zakładke music i tam masz Audio i Video. Chyba wszyscy możliwi wykonawcy od A do Z. Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta123 Re: Muzyka arabska!! 01.05.09, 21:54 Witam! Mam prośbę do znawców muzyki arabskiej. Otóż poszukuję wykonawcy tej piosenki, nie wiem kto to spiewa, bo oczywiście nazwa jest w jezyku arabskim, może ktoś wie kto to śpiewa? www.youtube.com/watch?v=wjS0nr4pmEo Będę wdzieczna za informacje:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
wri1 Re: Muzyka arabska!! 08.01.09, 17:43 Witam. Może to coś pomoże można coś wybrać. passionate-music.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.36 Re: Muzyka arabska!! 08.01.09, 19:18 polecam też Eslam Hossam Habib Mohamed Hamaki Amr Mostafa Arwa Hamada Halel Nancy Ajram Saber el-Roubaie Somaya Tamer Hosny Jad Choueri w duecie z Malak Mam nadzieję że coś wybierzesz dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
dlugi64 Re: Muzyka arabska!! 08.01.09, 20:21 cokolwiek nie podaje tu artystow ale zajrzyj tu: www.mazikacafe.com/online/english/index.php? display=latesthits i mozna sciagac. tyle ze trzeba sie zarejestrowac. Odpowiedz Link Zgłoś
adas.rs Re: Muzyka arabska!! 08.01.09, 20:40 zxcvbnmmasr.blogspot.com/2008/04/ghanni-min-albak-1984-1.html Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_gd Re: Muzyka arabska!! 20.01.09, 20:49 poszukujemy piosenki z yalla w refrenie moze ktos zna tytuł i wykonawce to nasz hicior z pobytu grudzien 2008 Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: Muzyka arabska!! 20.01.09, 21:15 agatka_gd napisała: > poszukujemy piosenki z yalla w refrenie moze ktos zna tytuł i wykonawce to nasz > hicior z pobytu grudzien 2008 Piosenek z 'yalla' to razem będzie gdzieś tak dwieście osiemdziesiąt trzy ;)))))))) A poważnie, to polecam rzecz o tyle niecodzienną, co na swój sposób oryginalną - zarówno w dźwięku, jak i popiętym doń obrazie: www.dailymotion.pl/video/x1fef0_pageplantyalla_music Stare Plancisko z jeszcze starszym Pejdżyskiem poszli zacnie i godnie . Odpowiedz Link Zgłoś
artur-20000 Re: Muzyka arabska!! 23.01.09, 21:07 Witam Ta piosenka-to może być Mohamed Hamaki- Ahla haga fekki.Znajdziesz ją na youtube! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_luna2 Re: Muzyka arabska!! 28.04.09, 15:57 Witaj , mam wrażenie że szukasz tej piosenki bogusbaryla.wrzuta.pl/audio/21n3qVXouMR/arash_-_yalla Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jafajfer Re: Muzyka arabska!! 20.01.09, 20:09 Witam, polecam Ci mój blog o muzyce arabskiej, jest co prawda po angielsku ale myślę że to nie jest jakaś duża przeszkoda. arabmusique.blogspot.com Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: Muzyka arabska!! 20.01.09, 21:10 Oum Kalthoum - polecam - najwybitniejsza egipska pieśniarka. Żadna cepeliada, czy arabic-dance - najczystsza postać egipskiej pieśni. Info o: en.wikipedia.org/wiki/Umm_Kulthum_(singer) Strona o: www.oumkolthoum.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
toosiak Re: Muzyka arabska!! 24.01.09, 15:09 dokladnie tak! ale nie wiem czy to ten poziom zainteresowan autorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: Muzyka arabska!! 24.01.09, 15:22 toosiak napisała: > dokladnie tak! > > ale nie wiem czy to ten poziom zainteresowan autorki :) Założyłęm, że wynaturzenia soniczne z gatunku arabian-disco-relax nie mieszczą się w poczuciu estetyki osób posiadających umiejętność pisania. :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misrijja Re: Muzyka arabska!! 24.01.09, 15:49 Czemu ma być poniżej moich zainteresowan? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: Muzyka arabska!! 24.01.09, 16:11 A już całkiem poważnie, to rzucę kilka propozycji. Dla wielbicieli arabskiego disco: Amr Ismail, Mohammed Reda, Cheikha Rimitti, Malik Adouane, Bushra & Sherif, Wael Jassar, Cairo Cafe, doskonały składak "Maghreb_to_Mashreq", Rim Banna, Dla miłośników dźwięków zacnych: Abdullach Chhadeh, Alaa Hussein Saber, Safwan Bahlawan, Ammar El-Sherei, Al Tarab, Mahmoud Fathy, Hamza El Din [Al Oud], Hossam Ramzy, Hossein Behroozi Nia & Pejman Hadadi, Marcel Khalife, wyjątkowy Mhareb Deeb, absolutny mój faworyt Saeed Issa i na koniec niesamowity album "Festival In The Desert" - koncert z festiwcalu z Essakane w Mali - na jednej scenie arabscy wykonawcy i Robert Plant z Led Zeppelin!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sarniak Re: Muzyka arabska!! 26.01.09, 19:04 A czy ktos kojarzy jak sie nazywa taka muza, ktora graja glownie na weselach, przeważnie wersje instrumentalne. Brzmi to mniej wiecej jak egipski trans, w roznych wersjach? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant evergreen 26.01.09, 19:36 www.audioquraan.com/adhaan/yusuf_islam.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Umm Kulsum 26.01.09, 19:37 pl.youtube.com/watch?v=hJXoOus2cpY pl.youtube.com/watch?v=dBSSnRQw3v0 kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53662,5636211,Krolowa_czwartkowej_nocy.html Odpowiedz Link Zgłoś
4lata Re: Muzyka arabska!! 28.04.09, 16:46 jak jestem w Egiptowie to przy malowaniu paznokci bardzo lubię sobie załączyć tą stacje tv, najnowsze hiciory:) www.melodyhits.tv/ Odpowiedz Link Zgłoś