scorpio1956 14.01.09, 20:51 ww6.tvp.pl/20183,20090112861392.strona&et_cid=61&et_lid=448472&set_sub=717_plContent_Raport_bild Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konstancja15 Re: Raport Bociana 14.01.09, 21:14 Super , ze zamiesciłes ten link. Ale, faktycznie, powalajace.. I do bólu prawdziwe. Pytanie.. Jak sa przyznawane gwiazdki hotelom? Dlaczego Pani w biurze podrózy kłamie, że była, a nie była? Rezydentka próbowała wybrnąc z sytuacji ( to nie ona sprzedawała ten hotel). No cóz.. pozostaje wyciagnąc wnioski- jak najwięcej informacji przed wylotem.. Odpowiedz Link Zgłoś
zla_wiedzma Re: Raport Bociana 14.01.09, 21:17 a tak nawiasem mówiąc ja już chyba z Selectours nie pojadę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zla_wiedzma Re: Raport Bociana 14.01.09, 21:15 Nooo niezły harcore !!! Może warto by było przyczepić wątek gdzieś na górze i sukcesywnie dodawać raporty zatytułowane nazwą hotelu.. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Raport Bociana 14.01.09, 21:20 mam nadzieje, ze nigdy do takiego "hotelu" nie trafie. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Raport Bociana 14.01.09, 21:27 No nie wiem - jeśli już to lepsza Roma . Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Raport Bociana 14.01.09, 21:31 iberia.pl napisała: > mam nadzieje, ze nigdy do takiego "hotelu" nie trafie. Iberia Może by tak ten link skopiowałabyś u siebie na forum i gdzieś przyhaczyła i dodawała jak będą następne hotele ! Bo tutaj niewiadomo co się z nim stanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zla_wiedzma Re: Raport Bociana 14.01.09, 21:31 iberia.pl napisała: > mam nadzieje, ze nigdy do takiego "hotelu" nie trafie. wiesz też masz wymagania... kort tenisowy był ? BYŁ !!! centrum nurkowe było ?? BYŁO !!! ja nie wiem Polacy to na wszystko muszą narzekać ;)normalnie primia sort "hotelik" Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: Raport Bociana 15.01.09, 09:59 Burj Al Arab to to nie był, ale i cena trochę inna. Co nie zmienia faktu że hotel dziad. Z drugiej strony w necie jest taki ogrom informacji że niemal wszystko można sprawdzić. Zdarzyło mi się trafiać do podobnych hoteli ale tylko na objazdach i nie tylko w Egipcie. Moja żona ma swoja teorię. Brudno bo chłopy sprzątają. Z czym oczywiście nie do końca się zgadzam. W Maroku i Tunezji sprzątają kobiety a tez bywa syf. Ale reasumując, jakie pieniądze taki porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
gibiza Re: Raport Bociana 15.01.09, 13:32 zgadzam się z przedmówcą... za 150 funtów egipskich na miesiąc kto by sprzątał pokoje? a i napiwku nie możesz być pewien... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Raport Bociana 15.01.09, 13:32 Podobało się bardzo - może następnym razem , na ten rok mam już fista :-( i dzieciaki by sie ucieszyły :-) Pozdrawiam Wojek Odpowiedz Link Zgłoś
turcja1 Re: Raport Bociana 15.01.09, 17:31 Ciekawa jestem czy wycofały biura ten hotel z oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
45s11 Re: Raport Bociana 15.01.09, 18:40 TRAVELPLANET ma go jako 4*,na swojej rozkładówce Lastów . Odpowiedz Link Zgłoś
taliaq Re: Raport Bociana 15.01.09, 20:27 Znalazłam go wczoraj w ofercie Alfy i Sky Clubu - tak mnie zaciekawiło, że poszukałam. Cena - jakieś 1500 zł za tydzień z HB. A jak cudnie wygląda nasz hotelik na fotkach biur podróży, jakie piękne opisy, z kortami oczywiście włącznie. Po prostu miodzio! Po tym programie jestem przerażona, jak nasze biura naciągają klientów. Bo za cenę 1500 zł w Egipcie powinni otrzymać zdecydowanie wyższy standard. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Raport Bociana 15.01.09, 20:38 Jak na jakims forum napisałam o jakimś hotelu, ze to burdel to dostałam burę :D ale swoje wiem - program jest ok - ale jak dla mnie... niestety pozostawia negatywny wydźwięk i realizatorzy nic nie wiedzą o tym co robia no i najwazniejsze - nie pokazują wszystkiego, a wybrane negatywy. Kadry tez są baaaardzo .... skadrowane :D zabawne, ze "specjalisci" od hoteli nie znaleźli wejścia do hotelu i włazili z boku buahahahahah Ewa Odpowiedz Link Zgłoś