pyciek70 31.01.09, 15:52 Witam . Pomóżcie wybrać hotel w Sharm na wielkanoc . Chcę wyjechać rodzinką - 4 osoby w tym 5 i 9 letnie dzieciaczki . Szukam czegoś do maksymalnego odpoczynku - plaża i baseny , dużo basenów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
45s11 Re: wielkanoc 31.01.09, 18:31 Polecam/bo byłem na Wielkanoc ub.roku/ Alibabę-Alladyna-lub Jasmine w Hurghadzie. Możecie korzystać z całej infrastruktury tych trzech hoteli. Do dyspozycji 4 podgrzewane baseny-do 15 kwietnia. Kilka plaż z barami /we wszystkich opcja Al./ restauracjami i co wa- żne- z toaletami na plażach.Łagodne zejścia do morza i niezłe rafki. Po drugiej stronie ulicy wybudowano nowe centrum handlowe, chociaż i w hotelach tych ,też sporo sklepów.Ostatnia zaleta,to b.dużo zieleni . Odpowiedz Link Zgłoś
ami.ra Re: 45s11 31.01.09, 20:34 Przepraszam bardzo ale prosze wskazac mi te 4podgrzewane!!!! baseny w kompleksie..Kurcze byłam tam juz pare razy i wiem tylko o jednym w Ali Babie Odpowiedz Link Zgłoś
45s11 Re: 45s11 31.01.09, 21:57 Sam się dziwiłem,ale jak by nie liczyć były 4 baseny podgrzewane. Alibaba-1, tu najcieplejsza woda -prawie zupa. W Alladynie -2,mniejszy i większy-oba były podgrzewane,może nie tak na ful, ale ok.26 st.No i w Jasmin-1,też cieplutka woda jak w Ali-babie.Oczywiście ,że w Alibabie grzeją tylko tą główną część z barem na środku. Ostatnio w Egipcie wszystko drożeje/ żywność nawet o 100%/,więc może i w hotelach też zaczynają oszczędzać. Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 Re: 45s11 31.01.09, 22:43 Az 4 podgrzewane baseny cos mi nie pasi...Spedziłam tam pare wypadów zimowych i woda podgrzewana tylko w AliBabie. Odpowiedz Link Zgłoś
45s11 Re: 45s11 31.01.09, 23:04 15tolka15 napisała: > Az 4 podgrzewane baseny cos mi nie pasi...Spedziłam tam pare wypadów > zimowych i woda podgrzewana tylko w AliBabie. Jeszcze raz odpowiadam ,że byliśmy na WIELKANOC, bo taki jest temat tego wątku. Nie tylko baseny były podgrzane,ale przy wejściu do restauracji ustawili wybiegdla żywych królików.Dzieciaki miały dużą frajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: 45s11 01.02.09, 02:37 Hmm..w Alibabie jest ta część przy barze podgrzewana.W Aladdinie tylko jeden...i niestey tylo do max 22C...gadałem nie raz z głównym menago żeby dorzucił ze 4 stopnie w zimie...nie da rady!!!Oficjalna odpowiedz..i nic go nie przekona...niestety hotel ma ciagłą nadwyzkę chetnych w stosunku do miejsc...wtedy żadne argumenty nie skutkują...oprócz tych z ktorych wynikają oszczędności:)Na Jasminie nie pływam...nie wiem nic. Odpowiedz Link Zgłoś