jedyny-qwe1 28.02.09, 10:21 Mamy do wyboru Magawish lub Sea Gul 2 dorosłe i 5 latek, który hotel wg Was jest lepszy?Kto tam był ostatnio?pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolnoslazaczka Re: Co lepsze? 28.02.09, 10:23 My do Sea Gull ponieważ hotel wygląda nieźle, każdy wybiera to co chce ja biorę pod uwagę lokalizacje.Jedziemy z dzieckiem 11 lat Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny-qwe1 Re: Co lepsze? 28.02.09, 10:28 My też z Dolnego Śląska, we wrześniu, za dużo wybór hoteli tam jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
dolnoslazaczka Re: Co lepsze? 28.02.09, 10:40 ja też z Dolnego Śląska dokładniej z Lubina Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny-qwe1 Re: Co lepsze? 28.02.09, 11:04 my z Wałbrzycha, mamy luźny plan urlopowy, zawsze we rześniu jeździliśmy.Lipiec to nie za gorąco? Odpowiedz Link Zgłoś
dolnoslazaczka Re: Co lepsze? 28.02.09, 11:35 My lubimy upały, w tamtym roku również wszyscy dziwili sie nam ,że jedziemy w lipcu do Turcji a nie było aż tak strasznie.I my mamy jeszcze jeden problem,nie możemy jeździć we wrześniu ze względu na szkołę dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny-qwe1 Re: Co lepsze? 28.02.09, 17:07 Nasza "młodzież" prócz przedszkola inne zajęcia zaczyna od września.Magawish to cudowna plaza a SG to centrum tez ma swój urok, z jakiego biura jedziecie?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dolnoslazaczka Re: Co lepsze? 28.02.09, 17:14 Jedziemy z Kopernika i nie przecze ,że mam wielkie obawy ponieważ wiele naczytałam sie złych opini na temat tego BP.Ale cóż........raz kozie śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny-qwe1 Re: Co lepsze? 28.02.09, 18:51 Biuro jak biuro ważne aby dowiozło, zakwaterowało tam gdzie trzeba, a wokół cudowne morze czerwone, słonce, po prostu wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
siwy291 Re: Co lepsze? 04.03.09, 11:22 witam ja z 10 letnia córka jade do hotelu magawish 28 sierpnia do 11 wrzesnia co do wyboru hotelu to zdecydowalem sie na magawish poniewaz moja kolezanka pracuje w biurze podrozy i poprostu polecila nam ten hotel z opini tych ktorzy tam byli Odpowiedz Link Zgłoś