jotpiasecki 08.04.09, 20:53 pojawiła się w Egipcie nowa "edycja" leku przeciw "zemscie farona" ... niestety przed powrotem do kraju wyrzuciłem opakowanie ... proszę o pomoc tambylców.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotpiasecki Re: zemsta faraona 08.04.09, 21:28 oczywiście chodzi mi o następcę "sławnego" antinolu... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.derduch Re: zemsta faraona 08.04.09, 21:35 Napisz maila do Soni, ona Ci pomoże, możesz śmiało się na mnie powołać. abisza(maupa)poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 [...] 08.04.09, 23:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jotpiasecki Re: zemsta faraona 08.04.09, 23:30 O.K. przepraszam - ten lek , to fonetycznie - małpa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.derduch Re: zemsta faraona 08.04.09, 23:33 Sorki bo coś mi się kaszani, widzę że są 4 wpisy a widzę 3, pewnie ta trollica co mam ją w niewidzialnych i tu sapmuje, trudne jej starania, nie widze :-)))) NIe, maupa to ja piszę zamiast at lub @ żeby komuś boty konta nie spamowały :-)stare hakierskie nawyki ;P zamiast maupa posta@ i pisz do niej do Hurghady, na bamk pomoże czypoda lep przez znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
jotpiasecki Re: zemsta faraona 09.04.09, 07:37 Sorki Derduch - ta "maupa" nie była do Ciebie ( sam również tak podaję adresy mailowe ) ale do użytkownika - kasia_p45.... pewnie to jej nie widzisz , bo rzeczywiście nic mądrego nie napisała ... ale fakt, że poczta zwróciła mi list który wysłłem na podany przez Ciebie adres .... Odpowiedz Link Zgłoś
100krocia Re: zemsta faraona 09.04.09, 07:58 spróbuj tak: abiszag(maupa)poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 antinal 09.04.09, 09:59 i co? ustalil ktos w koncu nazwe nowej edycji antinalu?? Odpowiedz Link Zgłoś
golebiowskik Re: zemsta faraona 09.04.09, 13:29 Byłem w Egipcie we wrześniu i w aptece hotelowej kupiłem profilaktycznie lek o nazwie DROTAZIDE. Niestety dostałem tylko listek z tabletkami, więc nie podam składu. Z tego co pamiętam z rozmowy z lekarzem to jest to Antinal z dodatkowym składnikiem, chyba coś w rodzaju soli mineralnych. Na szczęście lek nie był potrzebny, zażyłem go tylko ostatniego dnia gdy zaczął mnie boleć brzuch. Później jednak okazało się, że to nie "zemsta" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: zemsta faraona 09.04.09, 19:55 No to my w hotelu kupowalismy to samo Odpowiedz Link Zgłoś
amar11 Re: zemsta faraona 11.04.09, 09:31 Witam, inną odmianą leku Antinal jest tak jak zaznaczył poprzednik "Dratazide" skład : - nitroxazide -200 mg - drtaverine HCl - 40 mg Nie stosować zapobiegawczo, ale przy początku niestrawności lub bólu brzucha łyknąć 2 kaps. a po 6-8 godz. jeszcze jedną. Taka kuracja mi pomagała. Pozdrawiam świątecznie amar Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: zemsta faraona 11.04.09, 12:25 Drotazide kupowalam juz w 2004 wiec nie jestem pewna czy to o tym leku mowa skoro ma byc nowa edycja. Nie wiem czy dziala bo sie nie przydal. Ostatnio go znalazlam i wyrzucilam.. z tego co pamietam to byly zolte kapsulki.. albo ciemno zielone heheheh :D Odpowiedz Link Zgłoś
golebiowskik Re: zemsta faraona 11.04.09, 17:12 Właśnie sprawdziłem, że ten drugi składnik to nic inego jak nasza Nospa. Odpowiedz Link Zgłoś
amar11 Re: zemsta faraona 11.04.09, 09:33 Zapomniałem dodać zawartość opakowania 12 kaps. cena za opakowanie ok.- 25 funtów egipskich (do negocjacji). amar Odpowiedz Link Zgłoś
magda22113 Re: zemsta faraona 13.04.09, 13:47 Witam. A może ktoś mi podpowie co się dzieciom podaje, gdyby coś dopadło? (7 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
benitaa Re: zemsta faraona 16.04.09, 15:11 Polecam streptoquin. Skuteczny! Byliśmy w zeszłym tygodniu w hurghadzie 4 osoby zachorowały w tym dwójka dzieci po 3 -4 godz. po problemie:) Odpowiedz Link Zgłoś