piramidkaaa 15.05.09, 11:04 Prosze o informację dlaczego zniknał z forum wątek P.t.: "Mina - Alfa Star". Jako biorąca udział w dyskusji chciałabym poznać powód jego usuniecia. Z góry dziękuję za wyaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiakleo Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 13:29 moze dlatego ze opisywane w tym watku osoby nie zyczyly sobie tego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 13:37 kasiakleo napisała: > moze dlatego ze opisywane w tym watku osoby nie zyczyly sobie > tego !!! Usunac fotobloga !!! Odpowiedz Link Zgłoś
piramidkaaa Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 13:37 Takich "..może.." może być tysiące, a powód pewnie jest jeden... Dlatego pytam moderatorek. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakleo Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 14:06 i dobrze ze go usuneli tez bym nie chciala czytac milosnych histori z moim udzialem i nie tylko !!! a pozatym przez te wszystkie historyjki napewno co niektorzy mieli problemy Odpowiedz Link Zgłoś
sashamari Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 14:16 piramidkaaa napisała: > Prosze o informację dlaczego zniknał z forum wątek P.t.: "Mina - > Alfa Star". > Jako biorąca udział w dyskusji chciałabym poznać powód jego > usuniecia. > Z góry dziękuję za wyaśnienie. Piramidka nie mam pojęcia o co Ci chodzi?! To forum rządzi się własnymi prawami.. nie zdążyłaś jeszcze tego zauważyć? Przecież ono należy do Pani moderator która jak tylko będzie chciała to je całe usunie!! co czasem podkreśla.. także możemy się cieszyć, że to tylko jeden wątek zniknął.. :) pewnie któraś mądra inaczej tego zażądała bo obrażano tam uczciwych Egipcjan no i po wątku :| A w ogóle to forum jest bardziej pod kątem wychwalania.. pomimo tego, że cały czas znajduję się tu jakaś oszukana, wykorzystana.. to nie można przecież uogólniać.. że wszyscy źli. Nie wiem dlaczego tak się ich broni.. i czym to forum bądź sam photoblog może tym gościom zaszkodzić - chyba tylko w tym, że oszukają o parę turystek mniej.. Mnie generalnie nie przeszkadzał by fakt jeżeli któryś z nich umieścił by mnie na takim egipskim photoblogu.. niech umieszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
toosiak Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 16:51 a nie przyszlo wam do glowy ze moze autorka chciala zeby watek byl usuniety?? zawsze musicie jechac po shakirze? z reszta gdyby bylo tak jak piszecie, to 80% watkow by znikalo ciagle...wiec chyab nie w tym rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 16:55 "To forum ma służyć wymianie informacji o facetach z Egiptu (tak jak w tytule), ale również o Egipcie i zwyczajach tam panujących." Wymiana informacji nie polega na ich usuwaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
toosiak Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 17:40 mialam na mysli AUTORKE watku, a nie shakire! Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 18:04 A nie przyszlo Ci do glowy, ze moze ludzie ktorzy sie produkowali w tym watku, mieli by cos przeciwko jego usuwaniu? Mialam na mysli AUTORKE watku, ORAZ shakire! Odpowiedz Link Zgłoś
donia.1 Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 21:11 Ale główna sprawczyni całego zamieszania - niejaka "agdam ileśtam" musi być za to przeszczęśliwa. Jej błagania i prośby o usunięcie wszystkich jej wpisów zostały wysłuchane. Zastanawia mnie tylko fakt po kiego grzyba w ogóle zaczynała temat? Chciała sprawdzić swojego lubego a później, gdy zaczęło się robić gorąco jęczała o usunięcie wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 22:33 donia.1 napisała: > Ale główna sprawczyni całego zamieszania - niejaka "agdam ileśtam" > musi być za to przeszczęśliwa. Jej błagania i prośby o usunięcie > wszystkich jej wpisów zostały wysłuchane. Zastanawia mnie tylko fakt > po kiego grzyba w ogóle zaczynała temat? Chciała sprawdzić swojego > lubego a później, gdy zaczęło się robić gorąco jęczała o usunięcie > wpisów. Jakoś tak strasznie nerwowo przez moment się zrobiło przez agdam i nawet wątek o mieszkaniach też został usunięty. Co ma "status mieszkań w Egipcie" do jej habibka, nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakleo Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 22:35 nie wiem wogole po co ta cala afera i oskarzanie agdam byl watek teraz go nie ma pewnie za chwile pojawia sie nowe a o tamtym i tak nikt nie bedzie pamietac bo znajdzie sie bardziej ciekawy temat Odpowiedz Link Zgłoś
naominami Re: chyba juz ostani raz 16.05.09, 01:20 Nie ma to jak my dziewczyny musimy się trzymać razem kiedy inne kobiety nam mieszają w związkach.Taka refleksja dla Was drogie Panie zaim coś jeszcze przypiszecie adgam która poprosiła o usunięcie swoich wpisów. Od siebie powiem wam ,że najwięcej problemów i scen zazdrości miałam z moim obecnym narzyczonym właśnie przez to forum , ktore ma podobno pomagać.A moderatorki to super dziewczyny. Do ani20099 , numeru gg adgam Ci nie dam , nawet jej o to nie pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakleo Re: chyba juz ostani raz 16.05.09, 14:38 naominami napisała: > Nie ma to jak my dziewczyny musimy się trzymać razem kiedy inne > kobiety nam mieszają w związkach.Taka refleksja dla Was drogie Panie > zaim coś jeszcze przypiszecie adgam która poprosiła o usunięcie > swoich wpisów. Od siebie powiem wam ,że najwięcej problemów i scen > zazdrości miałam z moim obecnym narzyczonym właśnie przez to forum , > ktore ma podobno pomagać.A moderatorki to super dziewczyny. > Do ani20099 , numeru gg adgam Ci nie dam , nawet jej o to nie > pytałam. Zgadzam sie z noami przez to forum wiekszosc miala tylko same problemy , pretensje itp. co po niektorzy zostali oskarzeni o wpisy ktorych nie pisali nawet Odpowiedz Link Zgłoś
sweetasacandy Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 16:51 pewnie jedna z tych ich pseudo lasek napisaly o usuniecie - prawda w oczy kole o ich facetach sorki pseudo facetach Odpowiedz Link Zgłoś
ania20099 Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 19:18 Trzeba przyznać ,że kobieta jak się chce przypodobać to wszytko zrobi dla swojego faceta. Ja wiem ,że mój znajmoy "M" musi być zadowolony,że wszytko znikneło.Cmok dla "M" z zimnej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
margo271 Re: Do moderatorek!!! 15.05.09, 22:26 założyciel wątku ma zawsze prawo poprosić o jego usunięcie. Pozdrawiam i miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
sweetasacandy Re: Do moderatorek!!! 16.05.09, 15:35 يرثى لها فتاة تريد إزالة هذا المنتدى ، وإزالة الألغام لأن الشر وربما كان الضرر عادة Odpowiedz Link Zgłoś
soniaa_26 Re: Do moderatorek!!! 16.05.09, 17:18 czy ktos to moze przetlumaczyc????? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
78asuan78 Re: Do moderatorek!!! 16.05.09, 18:19 sweetasacandy napisała: > يرثى لها فتاة > تريد إزالة هذ > ;ا المنتدى ، و? > 3;زالة الألغام > ; لأن الشر ورب > 5;ا > كان الضرر عاد > ة DOSLOWNE TLUMACZENIE: Deplorable dziewczyna, którą chcesz usunąć z tego forum, oraz usunięcie zła i że kopalnia maja Szkoda została zwykle Odpowiedz Link Zgłoś